slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταργούνται 150 φόροι και μη ανταποδοτικές χρεώσεις υπέρ τρίτων

Καταργούνται από το 2014,
λόγω μνημονιακών υποχρεώσεων περίπου 150 φόροι και μη ανταποδοτικές χρεώσεις υπέρ τρίτων, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να έχει αναλάβει την υποχρέωση με τον νέο Προϋπολογισμό του 2014 να εξαλείψει μεγάλο μέρος των χρεώσεων αυτών κατά τρόπο δημοσιονομικά ουδέτερο.
Η κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων, αποτελεί ένα πάγιο αίτημα τηςΤρόικα [1] η οποία ήδη από το...

Ο χαιρετισμός του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου:


"Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία σας κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά όπου μέσα σε δύσκολες συνθήκες καταφέραμε όχι μόνο να διατηρήσουμε αλλά και να αναπτύξουμε νέες δομές και καινοτόμες δράσεις.

«Διαψεύδουν τους προφήτες τα επίσημα στοιχεία »




Σε ανακοίνωσή του το υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με αφορμή δημοσιεύματα και διαρροές στοιχείων από την έκθεση του ΙΝΕ - ΓΣΕΕ αναφέρει τα εξής:

Πρωτοσέλιδα αξιόπιστης - KOΛΩΝΤΟΥΜΠΑΣ καιροσκοπισμού και διγλωσσίας από την «ΑΥΓΗ»

  Όταν το   επιτελείο της …ανεξάρτητης «Αυγής» ξεχείλιζε από «προσδοκίες» (!) καθώς έβλεπε στη νίκη Ομπάμα την προοπτική «να σταματήσουν οι πόλεμοι» (!) αλλά και «να μην πληρώσουν οι φτωχοί για την οικονομική κρίση»!
Τώρα βέβαια ανακάλυψε ότι ο Ομπάμα αποφάσισε να επιβάλει διά πυρός και σιδήρου την κυριαρχία των ΗΠΑ σε μία από τις πιο σημαντικές περιφερειακές ζώνες λόγω των ενεργειακών αποθεμάτων. Παρά το Βατερλό του Κάμερον στη βρετανική Βουλή και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της, η Ουάσιγκτον επιλέγει έναν πόλεμο συμφερόντων, με ουρά τον Ολάντ, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα κυριαρχίας στη Ρωσία και την Κίνα. Και ενώ στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ διογκώνονται οι αντιδράσεις, η κυβέρνηση Σαμαρά εμπλέκει την Ελλάδα στα σχέδια κυριαρχίας της Ουάσιγκτον, φοβούμενη να συγκαλέσει ακόμη και τη Βουλή. Ξέχασε  όμως η καλή κα ανεξάρτητη αριστερή εφημερίδα ποιος....

Με ΑΕΚ στο 6ο όμιλο ο Πανναξιακος, με Ιωνικό η Μύκονος…

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ομίλων της Γ' Εθνικής όπου θα συμμετέχουν φέτος, οι ομάδες της Μυκόνου και του Πανναξιακού.
Η ομάδα της Μυκόνου κληρώθηκε στον 5ο όμιλο ενώ ο Πανναξιακός στον 6ο όμιλο.

Πιο αναλυτικά, οι αντίπαλοι του ΑΟ Μυκόνου θα είναι: Ατσαλένιος, Κισσαμικός, Ρούβας, Γιούχτας από την Κρήτη και από Αττική οι ομάδες… Προοδευτική, Ατρόμητος Πειραιά, Ιωνικός, Πανελευσινιακός, Ολυμπιακός Λαυρίου, Δόξα Βύρωνα, Τράχωνες, Νέα Ιωνία, Εθνικός Αστέρας, Πεύκη.
 Ενώ οι ομάδες του 6ο ομίλου που θα αγωνίζεται ο Πανναξιακός θα είναι:

ΦΩΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ: Ήδη τυπώνεται η πρώτη προεκλογική αφίσα των επόμενων δημοτικών εκλογών...

Μετά τη ρατσιστική προτροπή του Τσίπρα να διώξουν του "βαχοδήμαρχους" άρχισαν να τυπώνουν ήδη αφίσες με τον ιδανικό δήμαρχο για τον ΣΥΡΙΖΑ:

Αντώνη, διάβασε αυτή την επιστολή!

Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το κράτος συμπεριφέρεται ως νονός της νύκτας και απειλεί με εξόντωση όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους. Είναι και ο τρόπος με τον οποίον τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης αντιμετωπίζουν τους ιθαγενείς. Ο αναγνώστης Π.Σ. δίνει σήμερα την δική του οπτική. Καλό είναι να διαβάσουν αυτό το γράμμα. Κυρίως εκεί στο Μαξίμου...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00μμ ξεκινούν επίσημα τα μαθήματα της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου μας υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Σπυριδούλας Τσίλη.Παλιοί και νέοι μαθητές είμαστε έτοιμοι για μια γεμάτη χορευτική χρονιά.Όπως πάντα τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Συλλόγου μας Χίου 12 Άγιοι Ανάργυροι-Ανάκασα.Πληροφορίες στα τηλ:2102635722-6977750348.
Εκ μέρους του Δ.Σ
ο Πρόεδρος
Αντώνης Μπελιώτης