slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου Νο 4

Η σύσκεψη, η συζήτηση και η λύση!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός 
με χιουμοριστική πικρόχολη διάθεση 

Ενοχλημένος ο υπουργός αμύνης κ. Καμμένος από την δημόσια καταγγελία και επίπληξη του Αντιστράτηγου ε.α κ. Δρακωνάκη για την συνήθεια του να ντύνεται συνεχώς με τις διάφορες στολές των ενόπλεων δυνάμεων συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με στενούς τους συνεργάτες προκειμένου να τους συμβουλευτεί για το θέμα αυτό. Τα μικρόφωνα του «Μεταξύ Σοβαρού & Αστείου» ήταν εκεί:

Η Αγιά Σοφιά - το Σύμβολο της Ορθοδοξίας- είναι "Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς" Απάντηση της Ευρωπαικής Επιτροπής στον Μανώλη Κεφαλογιάννη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ.Ο. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε στηλιτεύσει και καταγγείλει τις προσπάθειες των τουρκικών αρχών να μετατρέψουν την Αγιά Σοφιά σε μουσουλμανικό τέμενος εξαγγέλλοντας αναγνώσεις του Κορανίου εντός του Ναού.

Σαντορίνη: Κινδύνευσε κοριτσάκι… λόγω έλλειψης προσωπικού


Η ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε βαριές καταγγελίες για το νοσοκομείο Σαντορίνης σημειώνοντας ότι κινδύνεψε ένα κοριτσάκι 11,5 ετών λόγω έλλειψης προσωπικού.
«Φεύγει ο τουρισμός, αδειάζει το νοσοκομείο Α.Ε. από προσωπικό» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της που έχει ως εξής: