slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεχίζετε η απογραφή στη ΝάξοΣας ενημερώνουμε ότι η απογραφή του πληθυσμού συνεχίζεται.
Όσοι εκ των κατοίκων δεν έχουν απογραφεί παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους σήμερα 26/05/11 έως τις 20:00 το απόγευμα και αύριο 27/05/11 από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι στο τηλέφωνο: 22850 23236.
Επίσης απογραφή θα πραγματοποιείται αύριο 27/05/11 από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Εκ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ξεκινάει το ιδρυτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας,

Φίλες και φίλοι ,
  Αγαπητοί Σύμμαχοι!

Η Δημοκρατική Συμμαχία πραγματοποιεί στις 27, 28 και 29 Μαΐου το Ιδρυτικό της Συνέδριο στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου είναι: «Ανατροπή στην πράξη».
Η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι η ανατροπή στην πράξη, είναι ο δρόμος που η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να μπούμε σε πορεία εθνικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.

Ανακοίνωση Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νάξου

Ο  ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΞΟΥ καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στο ανοιχτό συμβούλιο, που θα γίνει την Παρασκευή στις 5:00 μ.μ, στα γραφεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ παρουσία των τοπικών ΜΜΕ . 
Για να συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις να  κατατεθούν και καταγράφουν όλες οι απόψεις για το μέλλον του ομίλου.

Οι Ανώτατοι Άχρηστοι της Ηρώδου του Αττικού

Τα μεγάλα καράβια βουλιάζουν από μικρές τρύπες.
Τα διαρκή εγκλήματα των Προέδρων της Δημοκρατίας της μεταπολίτευσης.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Βλέποντας κάποιος τον πανικό των Βρυξελών, που, ως νέοι κονκισταδόρες κατακτητές, "απαιτούν

Συμπαράσταση στον αγώνα του λαού της Πάρου και της Αντιπάρου


Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο για τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της υγείας, η περιφερειακή παράταξη “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό” απέστειλε προς τη  Συγκέντρωση των Δήμων της Πάρου και Αντιπάρου και των φορέων των νησιών, το μήνυμα που ακολουθεί.

Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη Νάξο


Σήμερα Πέμπτη 26 Μαίου θα πραγματοποιηθεί ειρηνική διαμαρτυρία στην πλατεία της παραλίας (πρώην Δημαρχείο), στις 6 μ.μ. .
Το κάλεσμα γίνεται από τους "Αγανακτισμένους στη Νάξο" με τη φράση "
Από σήμερα όλοι στην παραλία Νάξου να διαμαρτυρηθούμε για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας με την εως τώρα ανοχή μας!"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Πριν 5 λεπτά:Ο ΓΑΠ ετοιμάζει σύσκεψη πολιτικων αρχηγών για αύριο 27 Μαϊου 2011.

Ζορίζουν τα πράγματα

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, έχεις μήνυμα...


Να εγγυηθεί η ΝΔ τη στήριξη του πακέτου διάσωσης, διαφορετικά δεν θα εγκρίνει τη χρηματοδότηση της επόμενης δόσης, τόνισε ο υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας.
Ο Γιαν Κέες ντε Γιάγκερ σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times Deutschland, τόνισε ότι απαιτεί "να εγγυηθεί και η Ν.Δ. τη στήριξη του πακέτου διάσωσης", λέγοντας ότι «διαφορετικά, δεν θα δοθούν χρήματα από την Ολλανδία".


Αν κατάλαβες φίλε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, οι άνθρωποι που μας κουβάλησαν τον ΓΑΠ στην εξουσία, προσπαθούν τώρα να σου φορτώσουν την υποτιθέμενη μη χορήγηση της 5ης δόσης του δανείου και άρα τη στάση πληρωμών.
ΞΥΠΝΑΤΕ εκεί στη Συγγρού.
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ζήτα σήμερα κιόλας ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πριν καταφέρουν να σου φορτώσουν την καταστροφή της πατρίδας.
Ας γίνουν εκλογές και αν ο λαός επιλέξει πάλι το Γιώργο, τότε δε θα μπορεί κανείς να πει τίποτα.
Ας τα ξεπουλήσει όλα τότε.
Και ας σου χρεώσουν τις εκλογές.
Ο λαός θα δείξει σε ποιον θα στείλει το λογαριασμό.
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ...

ΥΓ Και κάτι ακόμα. Εάν πάρουμε την περιβόητη 5η δόση, θα σε κατηγορήσουν ότι την πήραμε γιατί από πίσω συναίνεσες στον ΓΑΠ και γι' αυτό έδωσαν τα λεφτά.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.-Μανώλης εξ Απειράνθου

Ο Ναξιώτης Νίκος Μαϊτός ο άνθρωπος που έκαψε τον Ακη

Κατέθεσε στοιχεία"φωτιά"
από το ΣΔΟΕ  για Άκη


 Της Κωνσταντάτου Μαριάνθη                                                                                              Στοιχεία που «καίνε» τον πρώην Υπουργό κ. Άκη Τσοχατζόπουλο κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή ο   Ναξιώτης  ΔΙΕΥΘΗΤΗΣ  του ΣΔΟΕ κ. Νίκος Μαϊτός, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης του πρώην Υπουργού.    
 Τρία εμβάσματα συνολικού ύψους 7,5 εκ. ευρώ τα οποία φαίνεται ότι «φεύγουν» από υποκατάστημα της Morgan Stanley στην Ελβετία και καταλήγουν σε λογαριασμό της εταιρείας Torcaso στην Κύπρο και στη συνέχεια σε λογαριασμό της ίδιας εταιρείας στην Ελλάδα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επιτροπής. Τα τρία αυτά εμβάσματα εκταμιεύτηκαν την περίοδο 1999-2000, την περίοδο δηλαδή υπογραφής της σύμβασης για την προμήθεια των υποβρυχίων.