slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στην Σαντορίνης.




Ο παλμός του ΠΑΣΟΚ χτυπούσε την Τετάρτη 9 Μαΐου στην συγκέντρωση του επιμελητηρίου της Σαντορίνης όπου τέσσερις εκ των υποψηφίων παρουσίασαν τις θέσεις ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για φλέγοντα θέματα της χώρας και των νησιών.Το ακροατήριο αποτελείτο από μίγμα του παλαιού και του νέου ΠΑΣΟΚ και καταγράφηκε επαναφορά ατόμων στον χώρο.του Κινήματος.

Διήμερη περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Πάρο και Αντίπαρο


Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος.

Ο κ. Βρούτσης, αρχικά θα επισκεφθεί την Αντίπαρο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο

Γιάννης Πολυχρονάκος : «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Να στείλουμε μήνυμα ανατροπής και αλλαγής»

Η επικοινωνία, οι επαφές και οι συναντήσεις με τους πολίτες των νησιών μας, συνεχίζονται από τον υπ. Βουλευτή Κυκλάδων και αν. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Πολυχρονάκο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επαφών και στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους συμπατριώτες του, αναφέρεται στη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας:

Πρόσκληση στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Μαραγκού

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων την Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00, με την αρωγή της Ο.Μ. Σύρου ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σύρου - ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΣΠΣ



Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σύρου - ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΣΠΣ

Σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα που εκδηλώνει τις άδικες κοινωνικές σχέσεις που διέπουν την εποχή μας. Φοιτητές, εκπαιδευτικοί, γιατροί, και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι,

Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού σε Μήλο και Κίμωλο

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποίησε στη Μήλο και την Κίμωλο, από 12-14/5/2023, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Μαραγκός. 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μήλο, ο κ. Μαραγκός, την Παρασκευή 12/5 συναντήθηκε στο δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο κ. Μανόλη Μικέλη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τ. Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη ενώ συμμετείχε παρουσία της συντονίστριας Ελένης Γαϊτανή και μελών του συντονιστικού της ΟΜ Μήλου σε συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που διοργανώθηκε σε γνωστό καφέ του Αδάμαντα, κατόπιν πρόσκλησης του συνυποψηφίου του κ. Νίκου Συρμαλένιου ο οποίος άλλωστε ήταν και ο ίδιος παρών στην εκδήλωση. Παράλληλα, το Σάββατο 13/5/2023, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κίμωλο κατά την οποία είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κων/νο Βεντούρη, πολίτες και

Μέγα πλήθος μέγα πάθος στη μεγαλειώδη συγκέντρωση( “ψήφος” εμπιστοσύνης ) του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γ. Βρούτσης : ( Βίντεο - photos)




Με μια μεγαλειώδη προεκλογική εκδήλωση στην Αθήνα, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα στις Κυκλάδες ο κ. Γιάννης Βρούτσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μάϊου, το ξενοδοχείο CARAVEL γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες που συνέρρευσαν μαζικά για να τον ακούσουν να μιλά για το έργο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, το έργο του στο Υπουργείο Εργασίας, αλλά και για τις Κυκλάδες.

Ξανά υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Νατάσα Δεληγιάννη από την Τήνο

 

 


 

Την εκ νέου υποψηφιότητα της Νατάσας Δεληγιάννη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου.

 

Η κ. Δεληγιάννης, συμβολαιογράφος, Έπαρχος Τήνου και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Συνέντευξη Τύπου Μάρκου Καφούρου, υποψήφιου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Κυκλάδων, στη Νάξο .

Τη δέσμευσή του ότι θα είναι κοντά στο λαό των Κυκλάδων, με ανάδειξη των προβλημάτων τους και με δημιουργικές προτάσεις , εφόσον εκλεγεί στη Βουλή, επανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ του νομού Κυκλάδων, Μάρκος Καφούρος, σε συνέντευξή τύπου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Νάξο. Σημείωσε εμφατικά μάλιστα ότι δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, καθώς και ο ίδιος είναι Κυκλαδίτης, που κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στις Κυκλάδες.