slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλαστογράφοι, θρασίμια, δικτατορίσκοι, ολιγάρχες: Αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα.

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2012. Από το Γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου – και με αφορμή δηλώσεις μου που μετά λόγου γνώσεως τον καθιστούσαν υπεύθυνο για την «αδυναμία» του ΣΔΟΕ να συλλάβει την φοροδιαφυγή, λειτουργώντας συνεχώς με διαρροές και ως παράκεντρο – εκδίδεται η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινούς ισχυρισμούς της Σοφίας Βούλτεψη, ο Γ. Παπακωνσταντίνου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, ισχυρίστηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών “δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ… ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους”.

Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι εξοργιστικοί, ανήθικοι και προφανώς παντελώς ψευδείς. Επειδή βεβαίως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση, η κυρία Βούλτεψη θα κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγω, για να εξηγήσει τους ισχυρισμούς της.

Όσο για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από έρευνες για περουσιακά στοιχεία πολιτικών που επιχειρεί, αυτό το καταλαβαίνουν και μικρά παιδιά. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις προσπάθειες "αποσταθεροποίησης" και "σπίλωσης" το πολιτικού κόσμου έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλλουν. Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν».

Η απάντησή μου ήταν η ακόλουθη:

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: "Στο γήπεδο του το 2013"

GIPEDO RIKES
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα της κατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Φιλωτίου Νάξου.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών μεταξύ του Δ.Σ του Α.Μ.Σ Φιλωτίου με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους από τον Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων παρουσιάστηκε η μελέτη και αναλύθηκε το σχέδιο για την αποπεράτωση του γηπέδου του Φιλωτίου, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανήκει στα ολυμπιακά έργα και οι εργασίες σταμάτησαν το 2004 και ενώ βρισκόταν στο 70% περίπου πριν την ολοκληρωτική κατασκευής του έργου.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Σύρο την 7η Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00  π.μ.  σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης,  με θέματα :
ΘΕΜΑ 1ο:Εκλογή με μυστική ψηφοφορία Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 165 του Ν.3852/2010
ΘΕΜΑ 2ο:Εκλογή με μυστική ψηφοφορία : α) οκτώ (8) τακτικών και (β) οκτώ (8) αναπληρωματικών μελών για την Οικονομική Επιτροπή, μεταξύ των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 175 του Ν. 3852/2010

ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ, ΒΟΤΣΗΣ, ΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΗΠΙΑΝΕ;


Αυτός που ομοτράπεζος με τον ΑΚΗ διονυσιάζονται με την ζεμπεκιά του Σκανδαλίδη, δεν είναι ο "νέστορας" - γκουρού της δημοσιογραφίας μας ο Φυντανίδης που δίνει σήμερα βαρυσήμαντη συνέντευξη (ΕΔΩ);Ο Σεραφείμ ντε που δεν ήξερε τι δουλειά έκανε η γυναίκα του και ότι έπαιρνε Ολυμπιακά έργα!!!!!(ΕΔΩ);

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Μαζί μπορούμε

Ευχές από την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων

Προσθήκη λεζάντας
            Σε  όλους  τους  Αξώτες  και  στις  οικογένειες  τους,  όπου  κι  αν  βρίσκονται,  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ,  και  να  ΄ναι  γεμάτο  υγεία,  χαρές  και  δημιουργία  το  νέο  έτος. 
            Στο  νησί  μας  να  βρει  επιτέλους  το  δρόμο  που  του  αξίζει  και  δικαιούται.
            Στη  πατρίδα  μας  να  ξαναμπεί  γρήγορα  στο  δρόμο  της  ανάπτυξης  και  της  ευημερίας.
Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Μία εβδομάδα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Γλιτώνουν το πρόστιμο από ότι φαίνεται όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών δεν έχουν πληρώσει ακόμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013, αφού θα δοθούν μερικές ημέρες παράταση για την εξόφληση τους, όπως προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχάρης είπε πως η....

Γιάννος Παπαντωνίου: "Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου και δε το ήξερα"


Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου παραδέχεται τώρα τις καταθέσεις στην Ελβετία ύψους 1,3 δισ. ευρώ ωστόσο ισχυρίζεται ότι το 1,3 δισ. ευρώ είναι της συζύγου του και πως ο ίδιος αγνοούσε αυτές τις καταθέσεις.

Το όνομα της συζύγου του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη ήταν μεταξύ αυτών που δημοσιοποίησε το περιοδικό "HOT DOC" ότι βρίσκονται στη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Τότε ο Γ. Παπαντωνίου έσπευσε να το διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο. Τόνισε δε, ότι .....

Βρούτσης: Επίδομα ανεργίας και σε ελεύθερους επαγγελματίες - Ποια θα είναι τα κριτήρια


Ευρεία σύσκεψη με τις διοικήσεις του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ θα έχει την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιανουαρίου ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης προκειμένου να καθοριστούν οι όροι καταβολής του επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες που αδυνατούν να επιβιώσουν καθώς δεν έχουν κανένα εισόδημα, ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οπως είπε ο Γ. Βρούτσης στη Real News "το 2013 για πρώτη φορά θα καταβληθεί επίδομα σε ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, για να......

Αυτή την αυτοκτονία δεν θα τη διαλαλήσουν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης;

Νεκρός βρέθηκε, το πρωί, ένας 40χρονος Ρουμάνος, μέσα στο δωμάτιό του στην Έμπαρο Βιάννου. Ο 40χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και μάλιστα να είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του, το προηγούμενο βράδυ είχε καυγαδίσει με τη σύντροφό του.
Πάνω στον καυγά, η κοπέλα τον απείλησε ότι θα φύγει από το σπίτι, με το 40χρονο να την προειδοποιεί πως αν φύγει, εκείνος θα αυτοκτονήσει. Η κοπέλα μη δίνοντας σημασία στην κουβέντα αυτή, έφυγε, για να περάσει τη νύχτα, σε ένα άλλο σπίτι όπου διέμεναν ομοεθνείς της.

Πηγή: cretalive.gr


Ιδιαιτέρα του Παπακωνσταντίνου η σύζυγος Μανδραβέλη


Όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε τη θέση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (2003-2004), αλλά και όταν στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η σύζυγος του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία,...υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως απολύτου εμπιστοσύνης.
Από τότε που έγινε υπουργός, υπήρξε ιδιαιτέρα του και στα δύο υπουργεία, Οικονομικών και ΥΠΕΧΩΔΕ, στα οποία τοποθετήθηκε.
left.gr

ΥΓ. Ρε Πάσχο δε μας λες και τι σχέση είχες με τον Ραγκούση;

Στουρνάρα σοβαρέψου: Οι επιλογές είναι δεν είναι Βενιζελικός ή Σημιτικός...


Η πλέον περιζήτητη θέση αυτή την περίοδο είναι η θέση του Γενικού Γραμματέα εσόδων που επέβαλλε η τρόικα και θα είναι 5ετούς διάρκειας. Θα έχει την ευθύνη τήρησης του προυπολογισμού και θα τραβάει φρένο σε όλους τους υπουργούς. Λογικό είναι για τη θέση να γίνεται σφαγή. Ακόμα λογικότερο είναι οι ΠΑΣΟΚοι, όπως συνηθίζεται σε ένα ΠΑΣΟΚικό Κράτος σαν το δικό μας, να σπρώχνονται για το ποιος θα πάρει την καρέκλα.