slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Επιμορφωτικό» βίντεο: Όταν ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας υπόσχονταν πως δεν θα κοπούν οι συντάξεις (video)


Ένα βίντεο από το (όχι και τόσο μακρινό) 2015 έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.
Σε αυτό ο αποδεδειγμένα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Τσίπρας, ο οποίος είχε γίνει ήδη πρωθυπουργός… διερρήγνυε τα ιμάτια του ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις!

Επειδή εκτός από τα γραπτά και τα… βίντεο μένουν απολαύστε τις «δεσμεύσεις» του πρωθυπουργού για τις συντάξεις:

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Στο ΚΔΑΥ μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάξου


Στο πλαίσιο της σχολικής επίσκεψης του ΕΕΕΕΚ Νάξου στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ), ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και υπεύθυνος για την Ανακύκλωση, Γιάννης Τσολάκης ενημέρωσε τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ σχετικά με τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα εφαρμογής της ανακύκλωσης.

Ξεκινάει μια νέα ημέρα


Και αυτή η ημέρα, για να γίνει ορόσημο για μια καλύτερη Σύρο, μιά καλύτερη Ελλάδα, θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε με μοναδικό στόχο, την εκμετάλλευση ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, ώστε να ανακάμψει η εσωτερική οικονομία, ώστε να μην γινόμαστε υπόδουλοι των δανειστών.
Μου έχει ανατεθεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο τομέας Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων του νησιού.
Δεν είμαι από αυτούς που αρκείτε στο να του δίνουν έναν τίτλο.

Διαψεύδεται ο Τσίπρας από την Κομισιόν: Από την καθαρή έξοδο στο νέο Μνημόνιο

Σε άλλη μία διάψευση περί πρόωρων εκλογών αναγκάστηκε να προχωρήσει χθες επισήμως η κυβέρνηση, επιχειρώντας να ελέγξει τη νέα ενίσχυση των σεναρίων περί εκλογών το φθινόπωρο, μετά την κίνηση της Κομισιόν να δημοσιοποιήσει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση.
Τη δήλωση ότι οι εκλογές θα γίνουν στο

"Πολιτική αλλαγή εδώ και τώρα"

"Για ακόμα μία φορά ο κατά φαντασία διαπραγματευτής Αλέξης Τσίπρας , με περίσσιο θράσος και κάθε απουσία ντροπής ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μία ονομασία στα Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός θεωρεί επιτυχή διαπραγμάτευση και νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της «Μακεδονίας του Ίλιντεν» με όσα αυτό συνεπάγεται για την

Σε συγκέντρωση καλεί στις 30 Μάη η Απεργιακή Επιτροπή Νάξου του ΠΑΜΕ


Η Απεργιακή Επιτροπή Νάξου του ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοπασχολούμενους, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, γυναίκες, νέους και νέες να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία και στις διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις στις 30 Μάη. Στη Νάξο καλεί σε συγκέντρωση στις 11:00 στην παραλία (παλιό δημαρχείο)

Ο Βρούτσης τους ξεσκέπασε: Έχουν βάλει στο ολιστικό σχέδιο, μειώσεις συντάξεων 7,2 δις και συνεχίζουν να λένε ότι δεν θα μειώσουν τις συντάξεις


"Στην σελ 74 ολιστικού σχεδίου που υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ενσωματώσει και αποδεχτεί τις μειώσεις των παλαιών και νέων συντάξεων της προσωπικής διαφοράς του ν. 4472/2017 και 4387/2016. Συνταξιοδοτική δαπάνη το 2016:17,3% και το 2020:13,4% μείωση 7,2δις€ κι όμως συνεχίζουν να εξαπατούν!" 'εγραψε ο Βρούτσης στο \Twitter και δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα από το ολιστικό σχέδιο του Τσίπρα:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜΤΟ Σύρου

Την Πέμπτη 24.5.2018 και ώρα 19.00 στο γραφείο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και Δημ.Τ.Ο. Σύρου- Ερμούπολης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σύρου -Ερμούπολης όπως προέκυψαν από τις εσωκομματικές εκλογές στις 13 Μαΐου 2018. Μοναδικό θέμα ήταν η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ το οποίο αποτελείται από τους εξής: