slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί σοβαροί δικαστές: Η Κουτζαμάνη αναιρεί την αθώωση των 42 για το ΧΑΑ


Η απόφαση της αθώωσης των 42 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, 14 χρόνια μετά, βρίσκει εντελώς αντίθετη την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη που όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα, χαρακτηρίζει την απόφαση πρόκληση: «Είναι πρόκληση η απόφαση» είπε και δήλωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει «αναίρεση υπέρ του νόμου».

Όπως αναφέρεται στο....

ΒΙΝΤΕΟ: Εύσημα Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Λιάπη


Τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μιχάλη Λιάπη με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Απέδειξαν, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει και το μόνο που τους δεσμεύει είναι ο νόμος, τόνισε ο υπουργός μιλώντας στο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους.

Στη Θεσσαλονίκη ο Καψής για να στήσει την εκεί ΔΤ με την αφρόκρεμα του ΠΑΣΟΚ


Του ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Σενάρια που θέλουν τον Παντελή Καψή να προωθεί άνοιγμα κρατικού καναλιού και ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη, ερήμην της Νέας Δημοκρατίας, κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Ακούγονται μάλιστα και δημοσιογραφικά ονόματα του «παλαιού ΠΑΣΟΚ», κάτι που, όπως φαίνεται, έχει....

Ένα χαμόγελο για τα παιδιά των μικρών Κυκλαδονήσων



Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων και ο  πολιτευτής της Ν.Δ. στις Κυκλάδες, κος Γιώργος Βακόνδιος εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, απέστειλαν
 μια.....

Μ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Λιάπης δεν είναι μέλος της ΝΔ οπότε δεν χρειάζεται να τον διαγράψουμε


Ο Μιχάλης Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, οπότε και το κόμμα δεν έχει κάποιον λόγο σήμερα, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ
Ο κ. Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, δήλωσε στον Βήμα FM ο βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω....

Ψεύτης ο Τσουκαλάς! Το εκατομμύριο το πήρε από το ΤΤ και το δημόσιο και όχι από την ABN-Amro! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο παρακάτω βίντεο το λαμόγιο λέει στο 1:30 ότι συνταξιοδοτήθηκε από την ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 για εθελουσία έξοδο και τις 800.000 από ασφαλιστικό πρόγραμμα. Σε κάποιο σημείο παρακάτω λέει ότι η "ABN-Amro δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα γιατί εξαγοράστηκε από την RBS που δραστηριοποιείται σε ναυτιλιακά στον Πειραιά"... ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!



Η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το...
2002 και φυσικά η RBS στον Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με την ABN-Amro που δούλευε ο Τσουκαλάς μιας και το ελληνικό της τμήμα πωλήθηκε το 2002 στην ΑΣΠΙΣ του άλλου λαμόγιου του Ψωμιάδη που είναι προφυλακισμένος.

«ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ»

·         ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ
21ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
·         ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣνεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων (ΔΑΚΕ) του Δημόσιου Τομέα. Από τους χίλιους (1000) συνέδρους εκλέχθηκε αρχικά το Συμβούλιο Αντιπροσώπων (101 μέλη) και στη συνέχεια 21 εξ αυτών στην Εκτελεστική Γραμματεία.
Ο Χαράλαμπος Κόκκινος (Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε., Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) εκλέχθηκε στην 21μελή Εκτελεστική Γραμματεία της φιλελεύθερης συνδικαλιστικής παράταξης στη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΕΕΕΚ ΝΑΞΟΥ

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου σας προσκαλούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας. Η γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωϊ με την παρασκευή γλυκισμάτων που θα φροντίσουν ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Μαζικής Εστίασης Νάξου "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" και το Ζαχαροπλαστείο ΡΑΝΤΕΒΟΥ με.....

Παναγιώτης Ρήγας Ειδικός Αγορητής του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9oiz81TzRBaSpI4E14vJRKZljrw9GWbG2Yp1n1S7WI0IEQYzhOhGDItIEbcqF-RFt3B1KrgYc7l8_GjP5c6e_Bg2E5l4nYNLa1U2I1yE5jKWmtVCBFRQjg1Uzy615B53K6WEer6cr3TE/s1600/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpgΔείτε την ομιλία του Παναγιώτη Ρήγα Ειδικού Αγορητή του ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση για την λήψη απόφασης,  επί της προτάσεως που κατέθεσαν η ΚΟ  του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την κατασκευή..... υποβρυχίων από τα ΕΝΑΕ

Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας χαρακτήρισε την  πρόταση για Εξεταστικής Επιτροπής, ως ένα σκαλοπάτι στην σκάλα της πόλωσης και της έντασης και έκανε λόγο για προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Ευ. Βενιζέλου, που όμως πέφτει στο κενό, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσιάζει συγκεκριμένα στοιχεία και αντλεί επιχειρήματα από κάποιους που είτε βρίσκονται στις φυλακές είτε σήμερα βρίσκονται στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.  Εκτίμησε  ότι η αίτηση για Εξεταστική Επιτροπή είναι «κοπής ραφής ΣΥΡΙΖΑ», γεμάτη από αοριστίες, γενικεύσεις, αδιόρατες προθέσεις, και άκρατο λαϊκισμό, στο βωμό του οποίου θυσιάζεται η αλήθεια και το δημόσιο συμφέρον και αναρωτήθηκε «Ποιος την συνέταξε; Μήπως κάποιο πρόσωπο που λείπει από εδώ μέσα;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Με 180.000 ευρώ στηρίζουν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΝΑΣ

Στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΝΑΣ , έγινε κατόπιν μυστικών ψηφοφοριών η νέα σύνθεση του Δ.Σ, η οποία έχει ως εξής.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ .  ΒΕΡΝΙΚΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ   
      Α  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΚΟΝΔΥΛΗΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ  
Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ.  ΤΣΑΦΟΥ- ΣΤΕΦΑΤΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    
 ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ.   ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.  ΔΕΤΣΗ ΖΑΝΝΕΤΑ
ΕΦΟΡΟΣ.  ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΗ
ΒΕΡΝΙΚΟΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          
ΖΙΟΥΛΗ ΕΥΑΝΘΙΑ                              
      ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                 
     ΛΕΓΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                             
     ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ               
                ΜΠΕΡΕΔΗΜΑ  ΙΩΑΝΝΑ                      
                ΝΙΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                               
                ΔΡΥΜΑΛΙΤΟΥ- ΠΑΓΩΝΙΔΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
                ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ                       
                ΣΚΟΥΛΑΞΙΝΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ                    
                ΣΟΥΣΟΥΝΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                   
     ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             
     ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΙΧΑΗΛ                    
               ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ     
http://oanemomylos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_18.html#more

Γαλάζιο think tank με το συντονιστικό ρόλο του όλου εγχειρήματος να έχει αναλάβει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για τις ευρωεκλογές!


Ποια είναι τα πρόσωπα-κλειδιά της ΝΔ ενόψει της εκλογική μάχης για την Ευρωβουλή

Η Ν.Δ. ανεβάζει στροφές για τις ευρωεκλογές, με τη σύσταση μιας βασικής ομάδας κρούσης, που θα «τρέχει» την προεκλογική εκστρατεία, αλλά και με μια σειρά συναντήσεων και συσκέψεων, που θα καθορίσουν τους κεντρικούς άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθεί η «γαλάζια» ρητορική.


Παράταση συνταξιοδοτικού δικαιώματος από τα ΚΕΠΑ

Με τροπολογία που θα κατατεθεί σήμερα από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, δίνεται παράταση του δικαιώματος συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2014, εφόσον εκκρεμεί ιατρική κρίση στις υγειονομικές επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).

Γρηγορία Πρωτολάτη: Και πάλι υποψήφια Δήμαρχος Πάρου



Η Γρηγορία Πρωτολάτη, επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ", μιλάει για την απόφαση της να ξαναθέσει υποψηφιότητα για το δήμο Πάρου.
Η κ. Πρωτολάτη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο airetos.gr αναδεικνύει τη σημασία της χάραξης μιας νησιωτικής πολιτικής με έμφαση στον τουρισμό και τις υπηρεσίες και αναφέρεται στα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη το....

Προβολή παιδικών ταινιών από την “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” - Πρόγραμμα


Η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου θα χορηγήσει φέτος – όπως κάθε χρόνο – δώρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Φιλωτίου. Ηπαράδοση των δώρων θα γίνει για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και για τα παιδιά του δημοτικού κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής τους. ...

Τα απίστευτα ρεζιλίκια του Μιχάλη Λιάπη και η εκδίκηση του ...Ψωμιάδη


Κι όμως! Ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Ελλάδας συνελήφθη γιατί κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, χωρίς δίπλωμα και παραβίασε το stop!
Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην υπουργός Μεταφορών, συνελήφθη σήμερα στην Λούτσα να...κυκλοφορεί εντελώς παράνομα! Τον σταμάτησαν άνδρες της ΔΙΑΣ όταν παραβίασε stop. Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο - ένα πολυτελές τζιπ - ήταν δικό του αλλά οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο.....