slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν θα πληρώνουν δάνεια οι επιχειρηματίες το 2021: Τα νέα προγράμματα και οι όροι ένταξης

Για μία ολόκληρη χρονιά -το 2021- επαγγελματίες και επιχειρήσεις δεν θα... πληρώνουν τα δάνειά τους: Για τρεις μήνες το κράτος θα καλύπτει τους τόκους και για τους υπόλοιπους εννέα τη δόση των ανοιγμάτων που έχουν σε τραπεζικά Ιδρύματα. Ήδη η πρώτη σχετική υπουργική απόφαση αναμένεται εντός της εβδομάδας.

Δήμος Νάξου : είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων . Ξεκίνησε ήδη ο εκχιονισμός των δρόμων στο ορεινό επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 

Λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης στο ορεινό επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο Απειράνθου-Κεραμωτής-Κορώνου-Σκαδού-Κορωνίδας και δια μέσου Μονής, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς οχημάτων, σύμφωνα και με σχετική ειδοποίηση της Αστυνομίας.
Για ασφαλέστερη κίνηση είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Μηχάνημα του Δήμου διενεργεί ήδη εκχιονισμό όπου είναι αναγκαίο.

Βίντεο: Αυτό είναι το πρώτο εκσυγχρονισμένο F-16 στην έκδοση Viper

Στα τέλη Ιανουαρίου θα πετάξει στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας - Δείτε βίντεο - Συνολικά θα αναβαθμιστούν 85 F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας

Την παρθενική του πτήση έπειτα από την ολοκλήρωση μεγάλου μέρους της τεχνικής αναβάθμισης έκανε το πρώτο F-16 της πολεμικής αεροπορίας που εκσυγχρονίζεται στην έκδοση Viper.

Το protothema.gr εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο με το πρώτο εκσυγχρονισμένο μονοθέσιο F-16 να τροχοδρομεί στον διάδρομο της αεροπορικής βάσης Τανάγρας, έπειτα από την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των εργασιών.

Δείτε το βίντεο:

ΣΥΡΙΖΑ : Η μάχη των τάσεων ξεκίνησε : Η “Ομπρέλα”, οι προεδρικοί, οι πιο προεδρικοί, η ΡΕΝΕ, η ΓΕΦΥΡΑ, οι “νέστορες” και ο Πολάκης

Για πρώτη φορά από την κυβερνητική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται μπροστά σε μία εσωτερική κινητικότητα, που στο επίκεντρό της έχει τη συζήτηση για τον ρόλο των τάσεων και την πιθανότητα αλλαγών στον τρόπο που γίνεται ο εσωκομματικός διάλογος.  Ενδεικτικό του κλίματος αλλά και της νευρικότητας που υπάρχει, είναι ότι μία  απλή εσωκομματική διαδικασία όπως η ανάδειξη των Νομαρχιακών επιτροπών στο ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει τα πάνω κάτω, με όλες οι τάσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκουν να αυξήσουν την δύναμη τους.

Η σύνθεση των νομαρχιακών επιτροπών έχει φυσικά την σημασία της αφού θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την σύνθεση του Συνεδρίου όποτε και να γίνει.Παράλληλα θα αναδείξει το ποιοι θα πάρουν μέρος στην Ψηφιακή Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο.