slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Χ.Κόκκινου με τον πρόεδρο της Ν.Δημοκρατίας Κ. Αντώνη Σαμαρά


kokkinos.jpg Στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 9ης/11/2010 συνάντηση του κου Χαράλαμπου Κόκκινου,
επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κο Αντώνη Σαμαρά.

Ο κος Σαμαράς συνεχάρη τον κο Κόκκινο για την προσπάθεια και τον αγώνα που πραγματοποίησε ο ίδιος και τα στελέχη του περιφερειακού συνδυασμού στις πρόσφατες εκλογές. Ο κος Κόκκινος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. για την αναγνώριση αυτής της συλλογικής προσπάθειας και δεσμεύτηκε ότι με αγωνιστικότητα, συνέπεια και συνέχεια , τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη του συνδυασμού του , μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο του Νότιου Αιγαίου, θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα των νησιωτών μας.


● Το πρωί της ίδιας μέρας , ο κος Κόκκινος λίγο πριν αναχωρήσει από τη Σύρο, πραγματοποίησε σύσκεψη με τους υποψηφίους της περιφερειακής ενότητας του συνδυασμού του, έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για την περαιτέρω πορεία και δράση του περιφερειακού συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

Αντίστοιχες συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αρχή της προσεχούς εβδομάδας στις περιφερειακές ενότητες της Δωδεκανήσου με πρώτη τη Ρόδο.

Συντρόφισσες και σύντροφοι

Ανακοίνωση

Οι Τοπικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ Νάξου και Δρυμαλίας σε πρόσφατες συνεδριάσεις τους, αποφάσισαν να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον συνδυασμό «Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» με επικεφαλής τον Νίκο Μαράκη.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να δραστηριοποιηθούν και να ψηφίσουν τον συνδυασμό που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Την Διοικητική μεταρρύθμιση που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να την υλοποιήσουν άνθρωποι που έχουν εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και που πιστεύουν και αποδέχονται την μεταρρύθμιση που θεσπίζει ο Νόμος του Καλλικράτη και έχουν λάβει μέρος στην διαμόρφωση και σύνταξη του.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, στις πρόσφατες εκλογές για την διοίκηση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπερψηφίστηκαν πανηγυρικά οι άνθρωποι που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ. Η Κεντρική Διοίκηση ασκείτε από το ΠΑΣΟΚ. Η επικράτηση του συνδυασμού που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα έχει ως συνέπεια τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο μας αφού θα υπάρχει αγαστή συνεργασία Κεντρικής Διοίκησης, Περιφέρειας και Δήμου.

Εξαιτίας των παραπάνω η δυναμική υποστήριξη του συνδυασμού μας αποτελεί μονόδρομο για το καλό των Νησιών μας, γι’ αυτό καλούμε κάθε μέλος και φίλο μας ακόμα και αν έχει κάποια προσωπική πικρία ή αντίθεση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αγωνιστεί για την επικράτηση του συνδυασμού μας που επιβάλει το συμφέρον των Νησιών μας.

Οι Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων Νάξου και Δρυμαλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»


Νάξος, 8-11-2010

Η επικεφαλής και οι υποψήφιοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», που στηρίχτηκε από το ΚΚΕ, ευχαριστούμε όλους εκείνους και εκείνες που για πρώτη ή για μια ακόμη φορά μας επέλεξαν, μας ψήφισαν και μας εξέλεξαν στο δήμο.

Θεωρούμε ότι συνέβαλαν αποφασιστικά στο θετικό πολιτικό μήνυμα τόσο στο εθνικό όσο και στο τοπικό επίπεδο που ανέδειξε η εκλογική μάχη.

Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους υποψήφιους φίλους και συνεργαζόμενους και τους απλούς δημότες που με ανιδιοτέλεια και επιμονή αγωνίστη-καν για την επιτυχία του σκοπού μας.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι. Γνωρίζουμε ότι μεγαλώνουν αποφασιστικά οι ευθύνες μας. Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα και έξω από το δήμο να συμβάλουμε

¾ στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση,

¾ στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε τα χειρότερα,

¾ για την επίλυση τοπικών προβλημάτων, αλλά και

¾ για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα να απελευθερώσει λαϊκή δυναμική, να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.

Προεκλογικά δηλώσαμε ότι εμείς είμαστε καθαροί, δεν κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ούτε κρυβόμαστε πολιτικά πίσω από το δάχτυλό μας, ότι δε θεωρούμε τους ψηφοφόρους κτήμα κανενός. Τέλος είχαμε ενημερώσει από την αρχή για τη στάση μας στις επαναληπτικές εκλογές.

· Καλέσαμε και καλούμε και τώρα τους ψηφοφόρους μας καθώς και εκείνους που δεν μας ψήφισαν αλλά κατανόησαν και έβγαλαν συμπεράσματα από τις μετεκλογικές δηλώσεις των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, δεν αλλάζουν ρότα και στηρίζουν τους ντόπιους στις επαναληπτικές εκλογές να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό την επόμενη Κυριακή.

Αυτό δεν σημαίνει παθητικότητα, δεν σημαίνει ουδετερότητα. Σημαίνει ότι δείχνουμε την πραγματική διέξοδο, που έχει ανάγκη ο τόπος. Ο λαός αποφάσισε στις 7/11/2010. Ο εγκλωβισμός στην επιλογή του ενός από τους δύο την επόμενη Κυριακή είναι αχρήστευση της προηγούμενης ψήφου του και οπισθοδρόμηση. Ας ρυθμίσουν μεταξύ τους το συσχετισμό. Εμείς ας κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι μόνο θα ανοίξει ο δρόμος για την κοινωνική, λαϊκή επομένως και την τοπική ευημερία.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ποιοι εκλέγονται στα συμβούλια των πέντε Τοπικών Κοινοτήτων και των δυο Δημοτικών Κοινοτήτων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10-11-2010

Ο συνδυασμός μας «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» επικράτησε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής 7 Νοεμβρίου 2010 και στις πέντε Τοπικές Κοινότητες του νησιού μας (Αγκαιριά, Αρχίλοχο, Λεύκες, Κώστο, Μάρπησσα).
Αυτό, σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», σημαίνει ότι οι νέοι πρόεδροι των πέντε Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων είναι οι πρώτοι που εκλέχθηκαν από την παράταξή μας. Επίσης και στις πέντε Τοπικές Κοινότητες εκλέγονται στα νέα τριμελή συμβούλια και οι δεύτεροι κατά σειρά σε ψήφους του συνδυασμού μας.
Ακολουθούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού μας στις πέντε Τοπικές Κοινότητες και οι ψήφοι που πήραν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Με κόκκινο χρώμα οι νέοι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και με πράσινο χρώμα οι δεύτεροι σε ψήφους που εκλέγονται.



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ
1. ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: 130, (Πρόεδρος)
2. ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ: 61, (μέλος νέου συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας)
3. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ: 49
4. ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: 26


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ
1. ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 119, (Πρόεδρος)
2. ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 99, (μέλος νέου συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας)
3. ΚΑΒΒΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ: 62
4. ΣΙΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 12


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΣΤΟΥ
1. ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 68, (Πρόεδρος)
2. ΜΠΑΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 33 (μέλος νέου συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας)
3. ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 32
4. ΛΟΥΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 25


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΩΝ
1. ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 120, (Πρόεδρος)
2. ΚΑΠΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 78, (μέλος νέου συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας)
3. ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 50
4. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ 16


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ
1. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 258, (Πρόεδρος)
2. ΦΥΣΙΛΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 54, (μέλος νέου συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας)
3. ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 49
4. ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 37


Στις δυο Δημοτικές Κοινότητες του νησιού μας (Παροικιά και Νάουσα) το πώς τελικά θα διαμορφωθούν τα νέα συμβούλια θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της προσεχούς Κυριακής. Ο νικητής των επαναληπτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010 θα εκλέξει τους τρεις πρώτους του συνδυασμού του και ο άλλος τους δυο πρώτους του συνδυασμού του. Ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του νέου πενταμελούς συμβουλίου του Δημοτικής Κοινότητας.
Ακολουθούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και οι ψήφοι που πήραν στις δυο Δημοτικές Κοινότητες.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
1. ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΜΗΝΑΣ: 312
2. ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:265
3. ΠΙΕΡΤΖΟΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: 179
4. ΜΠΙΖΑ ΚΟΥΛΑ: 176
5. ΠΑΤΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: 138
6. ΦΛΟΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ: 131


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
1. ΠΟΛΥΚΑΝΔΙΩΤΗ ΑΝΝΑ: 202
2. ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: 197
3. ΑΛΙΦΙΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 141
4. ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ: 118
5. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: 80
6. ΚΟΡΔΟΝΕΛΗ ΜΑΡΙΑ: 69

Το γραφείο Τύπου
του συνδυασμού
«ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ανησυχητικές δηλώσεις Μαχαιρίδη!

«Τη νίκη αυτή την οφείλω στο Δωδεκανήσιο λαό. Στις Κυκλάδες επικρατεί η άποψη ότι ο Μαχαιρίδης είναι μπαμπούλας, θα πάρει την έδρα της Περιφέρειας και όλα τα χρήματα θα πάνε στα Δωδεκάνησα» Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν κάποιες δηλώσεις του νικητή των Περιφερειακών εκλογών της Κυριακής και πρώτου αιρετού περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παλμός» της Ρόδου, σχετικά με τις Κυκλάδες και την λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας όσο και στις ευχαριστίες δηλώσεις του μετά τη νίκη της Κυριακής, μιλούσε για ενότητα και κοινή πορεία των δύο νομών, μακριά από διχαστικές «κορώνες» και συκοφαντίες. Μάλλον όμως πολύ γρήγορα τις ξέχασε, τουλάχιστον αυτό φαίνεται στις δηλώσεις που έκανε στον «Παλμό». Οι δηλώσεις του κ. Μαχαιρίδη στον «Παλμό» Συγκεκριμένα, στις....
δηλώσεις του στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, ο νέος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τη νίκη αυτή την οφείλω στο Δωδεκανησιακό λαό. Μέχρι τα ξημερώματα η αγωνία ήταν μεγάλη, βλέποντας το νομό μου να με κρατάει ψηλά και τις Κυκλάδες να καταρρέουν. Κι αυτό γιατί δεν με ξέρουν από κοντά και είχε επικρατήσει η άποψη ότι ο Μαχαιρίδης είναι μπαμπούλας, θα μας πάρει την έδρα της περιφέρειας και όλα τα χρήματα θα πάνε στα Δωδεκάνησα. Εκεί που ασχολήθηκα προσωπικά με τα ψηφοδέλτια των Κυκλάδων, όπως η Νάξος και η Σαντορίνη, ξεπεράσαμε το 50%. Ο χρόνος όμως ήταν περιορισμένος για να πράξουμε το ίδιο σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Ότι δεσμευθήκαμε, ισχύει. Κανείς δε μπορεί να απαγορεύσει στον περιφερειάρχη να αναδιαρθρώσει τις υπηρεσίες ώστε να λειτουργούν καλύτερα. Οι υπηρεσίες θα είναι εδώ, όπως και ο περιφερειάρχης, ενώ αντίστοιχες υπηρεσίες θα υπάρχουν και στις Κυκλάδες. Θέλουμε να μεγαλώσουμε την πίτα και όχι να μοιράζουμε τη φτώχια μας». Επικράτησε και στις Κυκλάδες απέναντι σε ένα γνώριμο στους κατοίκους τους πρόσωπο Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκαλούν προβληματισμό και δημιουργούν εύλογα κάποια ερωτήματα. Πως λέει ο κ. Μαχαιρίδης ότι «έβλεπα τις Κυκλάδες να καταρρέουν» όταν ξεπέρασε τον βασικό του αντίπαλο Χαράλαμπο Κόκκινο κατά περίπου 2,5 μονάδες; Τι περίμενε, ότι θα κέρδιζε στις Κυκλάδες με δέκα μονάδες διαφορά; Είναι λογικό οι ψηφοφόροι των Κυκλάδων να είναι κάπως επιφυλακτικοί απέναντί του, καθώς δεν τον γνωρίζουν όπως παραδέχεται και ίδιος στις δηλώσεις του. Παράλληλα δεν είναι εύκολα να βγουν από το μυαλό του κάθε Κυκλαδίτη οι παλιότερες προσπάθειες του κ. Μαχαιρίδη για αλλαγή της έδρας ή ακόμα και για ξεχωριστές Περιφέρειες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Παράλληλα, προαναφέραμε ότι στις Κυκλάδες ξεπέρασε κατά περίπου 2,5 ποσοστιαίες μονάδες τον βασικό του αντίπαλο Χαράλαμπο Κόκκινο, ένα πρόσωπο γνώριμο στους Κυκλαδίτες, καθώς ήταν επί 5,5 χρόνια γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και όπως είναι λογικό βρισκόταν συνέχεια στη Σύρο και είχε επισκεφτεί αρκετές φορές και τα υπόλοιπα νησιά. Έχει δίκιο για τις υπηρεσίες, αλλά η έδρα είναι εδώ Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος των δηλώσεών του, έχει δίκιο για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών. Είναι λογικό και επιβάλλεται να λειτουργήσουν οι ίδιες υπηρεσίες που υπάρχουν εδώ και στη Ρόδο, ώστε η λειτουργία της Περιφέρειας να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Ωστόσο η δήλωσή του ότι ο περιφερειάρχης θα εδρεύει στη Ρόδο είναι πέρα για πέρα λανθασμένη! Η έδρα της περιφέρειας έμεινε οριστικά και αμετάκλητα στη Σύρο, όπως προβλέπεται ρητά και ξεκάθαρα στο νομοσχέδιο του Καλλικράτη. Πως γίνεται λοιπόν ο περιφερειάρχης να έχει για έδρα του τη Ρόδο και να διοικεί από εκεί; Θα πρέπει να βρίσκεται εδώ που είναι η έδρα και κατ’ επέκταση το κέντρο λήψης των αποφάσεων. Κανείς δεν ζητά από τον κ. Μαχαιρίδη να βρίσκεται 30 μέρες το μήνα στη Σύρο, ούτε να πραγματοποιεί όλα τα περιφερειακά συμβούλια εδώ. Πρέπει να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στα δύο νησιά, στους δύο νομούς. Τότε θα μπορεί να μιλάει πραγματικά για ενότητα και κοινή πορεία όλων των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Ευχαριστήριο μήνυμα τού Συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση»

Νάξος, 9-11-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εκλογές της Κυριακής, 7 του Νοέμβρη, ανέδειξαν νικητή το λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Έδειξαν την προτίμηση των δημοτών στο πρόσωπο του Μανόλη Μαργαρίτη για νέο Δήμαρχο. Έδειξαν την εμπιστοσύνη στα στελέχη τού Συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση» για να αναδείξουν και να επιλύσουν τα συσσωρευμένα προβλήματα των νησιών μας. Έδειξαν τη δυναμική τού Συνδυασμού, που στηρίζεται πάνω σε γερές βάσεις, τη θέληση των νησιωτών για καλύτερο «αύριο».

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGxOGXkf_lBXxMFYsw0LQrgiEKaqY4RWOqlatEPzyUI2owPvydc156hMU8WULCELme22wX7L3Fc9Vz6x5QlwzNscjs582dOJ5Mg_hia4HbuMQDiRZqsdv1oSdWo2vgMyzIupyTI-f71NwA/s1600/%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2595%25CE%25A6%25CE%2591%25CE%259D%25CE%259F%25CF%2582.jpgΟι εκλογές της Κυριακής, 14 Νοεμβρίου 2010, θα δείξουν και πάλι την προτίμηση των νησιωτών στην αξιοπρέπεια, στην αξιοκρατία, στο σεβασμό στα δικαιώματα του δημότη, στη διαφάνεια, στο νοικοκύρεμα του Δήμου.

Θα αναδείξουν Δήμαρχο το Μανόλη Μαργαρίτη!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο Συνδυασμό μας και καλούμε όλους την ερχόμενη Κυριακή να δώσουν ακόμα πιο δυναμικά το μήνυμα τους, να ενώσουν μαζί μας τις φωνές τους, ενάντια στην οπισθοδρόμηση και στις παλαιοκομματικές πρακτικές, για ένα Δήμο ισχυρό, για μια στροφή στο μέλλον!