slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δελτίο Τύπου των "Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία" για τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία συγκρότησης της προοδευτικής παράταξης

H Συντονιστική Επιτροπή των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, στη συνεδρίαση της στις 11/7/2016, συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα την πορεία συγκρότησης της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα.
Η Συντονιστική Επιτροπή εκφράζει τη ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη εικόνα πολυδιάσπασης και αποδυνάμωσης του χώρου που εξακολουθεί να κρατά σε απόσταση τους προοδευτικούς πολίτες οι οποίοι, από την πλευρά τους, έχουν επανειλημμένα εκφράσει τη θέληση τους για ενότητα και ανανέωση, για ένα νέο ξεκίνημα στηριγμένο σε ρεαλιστικές μεταρρυθμιστικές προτάσεις που θα δίνουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του τόπου. Μακριά από λαϊκισμούς και παλιές αποτυχημένες συνταγές, από συντεχνιακές και πελατειακές λογικές.

Fwd:





Fwd: 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΟΡΩΝΟΥ & ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΗΧΟΙ

 

 

17 Ιουλίου, 20:30, Χαλκί - Προαύλιο χώρο Λυκείου.

18 Ιουλίου, 21:00, Χώρα-Παραλία.

«Μοντέρνοι Ήχοι».

Μουσική βραδιά από το Αγγλικό μουσικό σχολείο Hillingdon Music School όπου θα ακουστούν γνωστές συνθέσεις μιούζικαλ.

 

Sunday, July 17th at 8:30 p.m., Halki, High School courtyard .

Monday, July 18th at 9:00 p.m., Downtown Hora, Main Coastal Avenue.

"Modern Sounds".

The British School of Music, Hillingdon Music School  performs familiar musical compositions.

 

 

 


«Σύμβουλος και του Χουλιαράκη ο Γκάλμπρεϊθ»: Ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή (6/7/2016) BINTEO

Η ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση στην ολομέλεια της Βουλής, που προκάλεσε την οργή του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη (6/7/2016)

Η συζήτηση για το Κάστρο τ' Απαλίρου (Video - Φωτογραφίες)

Tην Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στο Φιλώτι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα το Κάστρο τ’ Απαλιρού, σε συνέργεια με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλωτίου και τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με στόχο την ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις για το κάστρο που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, στην αγροτική περιοχή ανάμεσα στο Σαγκρί και στην Αγιασσό και υπήρξε η καρδιά της Βυζαντινής Νάξου μέχρι τον 13ο αιώνα που ήρθαν οι Ενετοί.

Κλειστός την Τετάρτη το πρωί ο δρόμος Χώρας - Εγγαρών

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, ο δρόμος Χώρας - Εγγαρών στο ύψος της του εστιατορίου "Πανόραμα" (550μ. από τη διασταύρωση Χώρας - Εγγαρών) θα είναι κλειστός από τις 05:00 έως τις 06:00 (ξημερώματα), λόγω εργασιών τοποθέτησης αγωγού ομβρίων.

«ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΛΙΓΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Πολύ κουβέντα γίνεται για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Για τους γνώστες του θέματος, πράγματι υπάρχει μια εκκρεμότητα για την οριστική αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Το πρόβλημα είναι ότι με βάση αυτή την εκκρεμότητα η τραγική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπάθησε και προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά και ταυτόχρονα να εγκαθιδρύσει ένα προσωποπαγές καθεστώς ελέγχου της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας προς όφελος της κυβερνητικής ιδεοληψίας και των ημετέρων.
Το τεχνικό μέρος αυτού του θέματος είναι πολύ εξειδικευμένο και απαιτεί ανάλυση σε βάθος.
Όμως η πολιτική διάσταση είναι εξόφθαλμα ορατή και ταυτίζεται με την κυβερνητική κουτοπονηριά της ακραίας συγκυβέρνησης.

Δελτίο Τύπου της ΚΟ Νάξου για την επίσκεψη της Βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντως Μανωλάκου

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε στη Νάξο η βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου την Κυριακή 10 και την Δευτέρα 11 Ιούλη 2016, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ.
Την Κυριακή 10 Ιούλη πραγματοποίησε συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Σμυριδορυκτών όρμου Λυώνα προκειμένου να

Fwd: ΔΤ - Μανώλης Κεφαλογιάννης:«Η Μεγάλη Βρετανία οφείλει, 200 χρόνια, μετά να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΜΑΝΩΛΗΣ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ.Ο. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Η Μεγάλη Βρετανία  οφείλει, 200 χρόνια, μετά να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα»
Κοινή ερώτηση προς την Ευρωπαική Επιτροπή του επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη και του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας

Αναλυτικά η ερώτηση: