slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιώργος Χατζημάρκος στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες της χώρας


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήγγειλε τη δημιουργία Συμβουλίου Περιφερειαρχών, που θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες, υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, συμμετείχε σε σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους 13 εκλεγμένους Περιφερειάρχες της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Στην διάρκεια της σύσκεψης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε μαζί τους για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες σε περιφερειακό επίπεδο και ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη δημιουργία Συμβουλίου Περιφερειαρχών που θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες, υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε, ότι εφόσον τον........

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ



«Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει ο κόσμος»

Καλή επιτυχία, ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία.
Είστε νέοι. Έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας, για να δημιουργήσετε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.
Φτάσατε έως εδώ κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και με φιλοδοξία για να πετύχετε τους στόχους σας.
Φίλος σας είναι η πίστη ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Εχθρός σας η αντίληψη ότι τα πράγματα θα μείνουν όπως είναι. Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει ο κόσμος.
Είμαστε μαζί σας σε αυτήν τη μάχη, που δεν είναι ούτε η τελευταία ούτε η πιο σημαντική.
Γιατί ο δρόμος της ζωής δεν εξαρτάται μόνο από την επιτυχία ή μία πιθανή αποτυχία στις .......

Αφιέρωμα του περιοδικού ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ στην Ταβέρνα Ο «Αμοργινός», οι αδερφές Μπακάλου και η χασαποταβέρνα η σωστή



ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ -  gastronomos
Φωτογραφία: Νίκος Κόκκας
Είναι σχεδόν κάθετη η παραγωγή τους, κάτι που δεν σπανίζει στις ταβέρνες της εύφορης Νάξου.

Η θέση: Ψηλά στ’ Απεράθου το όμορφο, ορεινό χωριό της Νάξου.

Η ατμόσφαιρα: Ταβέρνα οικογενειακή, νοικοκυρεμένη και παστρικιά. Την προτιμούν οι ντόπιοι, την αγαπούν και οι επισκέπτες.

O Γιώργος Βακόνδιος στις Δυτικές Κυκλάδες


 

Στην Σέριφο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ.Αντώνη Αντωνάκη και αντάλλαξαν απόψεις για τα λιμενικά ταμεία και τη διαχειριστική επάρκεια των μικρών δήμων. Επισκέφθηκε τα σχολεία, τον ΧΥΤΑ, τον βιολογικό σταθμό και το φράγμα του νησιού.

Στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Ρεβίνθη κατέθεσε πρόταση εκμετάλλευσης του νερού του φράγματος μέσω ΣΔΙΤ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. ΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ AEGEAN VOICE (6/6/2019)

 
Στον ισχυρισμό για τα πολλά νομοσχέδια που έρχονται στη Βουλή ο βουλευτής απάντησε ότι ήρθαν τα αναγκαία τα οποία ήταν προετοιμασμένα, όπως η κύρωση της συμφωνίας με δύο χώρες και η κύρωση της σύμβασης με το Ίδρυμα Νιάρχος, όπου είχαν ψηφιστεί τα πρώτα 4 μέρη της σύμβασης και ψηφίζονται τώρα τα υπόλοιπα. Το μόνο που δεν είχε ειπωθεί αλλά είχε εξαγγελθεί και υποσχεθεί από τον Πρωθυπουργό είναι η μη μείωση του αφορολόγητου, για το οποίο είχε γίνει μεγάλη συζήτηση. Το παράδοξο είναι ότι ενώ η αντιπολίτευση συμφωνεί με την ψήφισή τους, απέχει από την ψηφοφορία δημιουργώντας ένα διαδικαστικό θόρυβο. Όλα αυτά δεν είναι τιμητικά για το ρόλο του Κοινοβουλίου. 
Όλη η αντιπαράθεση, όσον αφορά τις προσλήψεις, βασίζεται σε ένα διαρκές και τερατώδες ψέμα. 

ΝΔ Σίφνου: Συνάντηση με τον Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση, τον υποψήφιο Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα, τους Πολιτευτές του Νομού Γιώργο Βακόνδιο & Κατερίνα Μονογυιού κ.ά. στελέχη

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Η Ωραία Σίφνος» στην Απολλωνία, συνάντηση μελών της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σίφνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Γιάννη Βρούτση, τον υποψήφιο Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα, τους Πολιτευτές Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βακόνδιο και Κατερίνα Μονογυιού, τον Έπαρχο ΠΕ Μήλου Νίκο Βενάκη, τον Αντιδήμαρχο Σαντορίνης Μάρκο Καφούρο, καθώς και με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας στη Σίφνο.