slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βόμβα Παυλόπουλου: Και η σκανδαλολογία κατά Καραμανλή στην υπηρεσία της "Πυθίας"...

20120314-201956.jpg

Στα άκρα σέρνει τις εξελίξεις για το σχέδιο “Πυθία” η δήλωση Παυλόπουλου ότι “Δεν ήταν μόνο η δολοφονική απόπειρα… και οι συνεχείς επιθέσεις από τα ΜΜ”Ε” σε υποθέσεις που αποδείχτηκαν φιάσκο, ήταν μέρος του σχεδίου”!
ΜΑ τι εννοείτε κύριε Παυλόπουλε; Ότι οι γίγαντες της ενημέρωσης, όπως ο ΔΟΛ και ο Πήγασος εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των εχθρών της πατρίδας; Είναι σοβαρότατη η καταγγελία και στις πιεστικές ερωτήσεις Ευαγγελάτου, ο Παυλόπουλος παρέπεμψε στην συνέχεια της εισαγγελικής έρευνας που θα έχει “Πολλές εκπλήξεις”…

Οκτακόσιες προαγωγές-ρουσφέτια στο υπουργείο Οικονομικών καταγγέλλει η ΝΔ

σιγα πως το παθατε ρε παιδια????????????
Οκτακόσιες προαγωγές-ρουσφέτια στο υπουργείο Οικονομικών καταγγέλλει η ΝΔ 
«Η βιομηχανία ρουσφετολογικών προαγωγώνκαι τοποθετήσεων προϊσταμένων σε νευραλγικά πόστα του υπουργείου Οικονομικών παίρνει νέα ένταση, παραμονές των εκλογών» ανέφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης. 

«Τελευταίο κρούσμα η απόφαση της 13ης Μαρτίου, που υπογράφεται από τον κ. Π. Οικονόμου και αφορά προαγωγές και τοποθετήσεις 138 ατόμων. Έτσι, από τις αρχές του χρόνου, οι κομματικές προαγωγές και τοποθετήσεις που έγιναν από το υπουργείο Οικονομικών φτάνουν τις 800!!! Και αυτό συνιστά πρόκληση» είπε ακόμα.

«Πλανάται ο κ. Βενιζέλος, εάν νομίζει ότι μπορεί να επιβάλει μόνιμο κομματικό έλεγχο του κράτους» κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

Μας απειλή ότι θα φύγει

Μετανάστης ο Παπακωνσταντίνου, θρηνεί η Δημοκρατία!
Αφού αποποιήθηκε όλων των ευθυνών για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, αφού κλάφτηκε θυμίζοντας έντονα τον Βασιλάκη Καΐλα στα παλιά καλά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου, ο καπετάνιος του… Τιτανικούμας έδωσε την είδηση: 
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην πολιτευτεί αλλά να πάρει των ομματιών του και να μετοικίσει στο εξωτερικό- σαν τους νέους που οι μοιραίοι χειρισμοί του τους έκαναν μετανάστες ένα πράμα. 
Οποία θλίψη για τους πολίτες του Υπολοίπου Αττικής, οι οποίοι δεν θα έχουν την ευτυχία να τον μαυρίσουν… Οποία απώλεια για τη Δημοκρατία… 

Ποια είναι η σχέση σας με την Teva, κ. Μόσιαλε;

Το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα μελέτη, στην οποία ο «εκλεκτός» του Παπανδρέου εκθείαζε την ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία, την εποχή που ο αμερικανικός ΕΟΦ την κατήγγειλε για νοθευμένα σκευάσματα! Το 2009 ο κ. Ηλίας Μόσιαλος επιμελείται και δημοσιεύει μελέτη για το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, στην οποία πλέκει το εγκώμιο της Teva. Εκθειάζει την ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία για το πόσο ασφαλή σκευάσματα παράγει και αναφέρει την Teva ως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA), όμως, έχει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη. Την ίδια χρονιά (2009), οι αμερικανικές αρχές εντοπίζουν νοθευμένα φάρμακα -και όχι μόνο- σε...

Ποινική δίωξη για το σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή

Ποινική δίωξη για το «οργανωμένο σχέδιο» δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Νίκος Ορνεράκης.Η ποινική δίωξη αφορά στο κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας για τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος και της αποστέρησης πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα.
Μεταξύ των πράξεων εκτός από το σχέδιο δολοφονίας σε βάρος του συμπεριλαμβάνονται μάλιστα και τα γεγονότα του.....

Μπαμπινιώτης: Κομμάτι του πολιτισμού μας Ορθοδοξία και Εκκλησία (video)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στο νέο υπουργό Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιώργο Μπαμπινιώτη ο οποίος τον επισκέφθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. «Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» είπε ο Αρχιεπίσκοπος υποδεχόμενος το νέο υπουργό Παιδείας ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε διαχρονικά η Εκκλησία για την στήριξη του.....

Προκήρυξη εκλογών στις 6 Απριλίου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τα δύο κόμματα που τη στηρίζουν προσανατολίζεται στη διάλυση της Βουλής στις 6 Απριλίου. Εκτιμάται ότι μέχρι τότε θα έχουν ψηφιστεί όλα τα νομοσχέδια τα οποία εκπορεύονται από τη δανειακή σύμβαση.

Το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι μέσα στις πρώτες ημέρες του Απρίλη θα αντιμετωπιστούν όλες οι σημαντικές εκκρεμότητες, σε πολιτικό και νομοθετικό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι η Βουλή μπορεί να κλείσει στις 6 Απριλίου (θα συνέβαινε άλλωστε λόγω Πάσχα) και οι υποψήφιοι να αρχίσουν «αυτόματα» εκστρατεία προς την κάλπη, η οποία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν αποκλείεται να στηθεί ακόμα και στις 29 Απριλίου. Η άλλη ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών είναι η 6η Μαΐου.

http://www.antinews.gr/2012/03/14/151813
          

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩ​Ν ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ & κ. Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓ​ΡΑΦΟΥΣ

 Οι Αναπληρωτές Υπεύθυνοι του Τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ιωάννης Βρούτσης και Νότης Μηταράκης συναντηθήκαν χθες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με τον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσων κ. Κωνσταντίνο Βλαχάκη, τα μέλη του Συλλόγου κα ............

Fwd: [Δεξί X-Trem(i)] Αυτός ο αποτυχημένος λέει ότι θα είναι υποψήφιος της ΝΔ; Στη ΝΔ το ξέρουν και συμφωνούν;

Αυτός ο αποτυχημένος που έπεσε έξω σε όλες του τις προβλέψεις, θέλει να γίνει και βουλευτής της ΝΔ; Τους Χρηματιστές της δεκάρας που προέβλεπαν άνοδο του Χρηματιστηρίου μετά την έλευση του ΔΝΤ, θα τους κάνουμε και βουλευτές; Ρε πάμε καλά;


Διαβάστε κατ΄αρχήν, προσεκτικά τις απόψεις του ανδρός στις 20-4-2010 πριν το πρώτο μνημόνιο:

«Αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα ζητήσει τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Αν γίνει γρήγορα τα μέτρα θα είναι ηπιότερα. Οι δημοκρατίες χρειάζονται ένα «μπαμπούλα» και το ΔΝΤ προσφέρεται για...
σκιάχτρο μπαμπούλας διότι πολλά χρόνια πριν αποφάσιζε με τις τότε ανάλγητες οικονομικές θεωρίες που στο μεταξύ άλλαξαν.


Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να τοποθετηθούν εκπρόσωποι του ΔΝΤ σε κάθε υπουργείο και με την τεχνογνωσία που διαθέτουν αλλά και με την αδιαφορία τους για το πολιτικό κόστος θα βελτιώσουν γρηγορότερα τα οικονομικά της χώρας.


Τα πρώτα λεφτά μπορούν να έρθουν άμεσα και με χαμηλό επιτόκιο από το ΔΝΤ και στη συνέχεια από χώρες που είναι έτοιμες. Αργότερα θα ενσωματωθούν και οι τελευταίες χώρες που χρειάζεται έγκριση από τα Κοινοβούλια τους. Κάθε φορά που μετά την είσοδό μας στο πρόγραμμα η χώρα μας θα χρειάζεται να δανείζεται οι εκθέσεις του ΔΝΤ με την εγγυημένη αξιοπιστία των οικονομολόγων του ΔΝΤ θα δίδουν εξασφάλιση αποπληρωμής στους διεθνείς επενδυτές. Το ΔΝΤ στη πράξη θα βοηθήσει το ευρώ, την ελληνική οικονομία, καθώς και την Οικονομία της Ευρωζώνης και θα είναι επιτέλους αφετηρία ανόδου του Χρηματιστηρίου


Ο τύπος που έγραψε το παραπάνω άρθρο, 15 μέρες πριν την ψήφιση του μνημονίου, έπεσε έξω σε όλες του τις εκτιμήσεις. Σε όλες. Ολόκληρο το παραπάνω άρθρο φαντάζει εξαιρετικά γελοίο σήμερα.

Υπάρχει και στο blog του (εδώ)


Είναι ο κ.Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, χρηματιστής (καλά που πέτυχε την άνοδο!), τον οποίο κάποιο κόμμα -μαθαίνουμε- θέλει να κατεβάσει ως βουλευτή.

Για συνέλθετε λίγο....

http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_4770.html

Bουλευτής του ΠΑΣΟΚ «ομηρος» στο αεροδρόμιο Ικαρίας


  του νησιού

«Όμηρος» στο αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής του νομού Πυθαγόρας Βαρδίκος, από γονείς του νησιού που διαμαρτύρονται έντονα για το άλυτο, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Οι γονείς πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα και έσπευσαν στο αεροδρόμιο εμποδίζοντας την επιβίβασή του, ζητώντας να τους δώσει λύση.

Από την πλευρά του ο βουλευτής δηλώνει ότι δεν είναι εφικτό να λυθεί το θέμα στον χώρο του αεροδρομίου και ζητά να τον αφήσουν να φύγει προκειμένου να το συζητήσει με τον αντιπεριφερειάρχη.

Το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη καθώς αφορά παλαιότερες οφειλές για τις οποίες δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις. Οι πολίτες δηλώνουν ότι δεν ανέχονται να ακούσουν και άλλες υποσχέσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.Εκτακτη είδηση. Κοινωνική Συμφωνία το κόμμα που ανακοίνωσαν Καστανίδης και Κατσέλη

Ο Καστανίδης και η Κατσέλη ανακοίνωσαν πριν από λίγο στην Αίγλη του Ζαππείου, το νέο κόμμα που θα έχει δύο προέδρους.Ενας στο κόμμα και ένας στην Κοινοβουλευτική ομάδα.
Το όνομα είναι Κοινωνική Συμφωνία

Στην Κοινοβουλευτική ομάδα θα συμμετέχουν. Κατσέλη, Κατσανίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακοπούλου, Μίχος, Τεκτονίδου, Κασσάρας

Δημιουργία Συλλόγου Τριτέκνων Νάξου


ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
Αγαπητοί Γονείς
    είναι καιρός να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα και τα προνόμια μας ως οικογένειες με τρία παιδιά.
  Η δημιουργία ενός Συλλόγου τριτέκνων θα μας δώσει αυτή τη δύναμη.
  Για το σκοπό αυτό σας καλούμε το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου, Χώρας Νάξου.
Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Νομού Αττικής θα μας ενημερώσουν και θα βοηθήσουν στη δημιουργία του Συλλόγου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2285025215 & 6971744293

Ποια κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινδυνεύουν να μην επανεκλεγούν

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδυθεί κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διασφαλίσουν την εκλογή τους.
Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις στις εκλογές θα γίνει η... νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, με αποτέλεσμα κορυφαία στελέχη που εκλέγονται επί σειρά ετών βουλευτές να κινδυνεύουν να μην επανεκλεγούν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πολυπληθή Β' Αθήνας, όπου το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε 20 βουλευτές κινδυνεύουν να βγούν...

Απάντηση του αντιδημάρχ​ου Απόστολου Ψαρρά σε έγγραφο του διευθυντή του Γενικού Λυκείου Νάξου

Μετά την κατάληψη του κτιρίου του Γενικού Λυκείου Νάξου από τους μαθητές, ο διευθυντής του Γ.Λ.Ν., κ. Παναγιώτης Γατσωτής, απέστειλε προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει για την κατάληψη και επισημαίνει την ευθύνη των Υπηρεσιών του Δήμου για την προστασία του σχολικού κτιρίου από πιθανές φθορές.
Σας επισυνάπτουμε το απαντητικό έγγραφο του αρμόδιου αντιδημάρχου, κ. Απόστολου Ψαρρά.

Η "Μητέρα των μαχών" το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αναμένεται να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι γυναικείου βόλεϊ μεταξύ των ομάδων Πανναξιακός ΑΟΝ - Τράχωνες το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.Οι δυο αντίπαλοι μπαίνουν στο παρκέ για να διεκδικήσουν την νίκη σε ένα παιχνίδι γοήτρου αλλά κυρίως μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Ίσως το καλύτερο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Όπως δείχνουν τα πρόσφατα αποτελέσματα οι....

ΠΑΡΟΣ: Αναβάλλεται για την άλλη Τετάρτη 21/3 η συγκέντρωση


Σας ενημερώνουμε  ότι λόγω των καιρικών συνθηκών η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έξω από το κέντρο υγείας αναβάλλεται για την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012.


Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου...

Η ΝΔ έχει καταλάβει τι συμβαίνει στην κοινωνία;Έξω πάμε καλά, μέσα όμως;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Καλές είναι οι διευθετήσεις κορυφής. Να πείθεις ότι είσαι σοβαρός, μετρημένος κι αξιόπιστος. Γιατί οι Φράγκοι κι οι Αλαμανοί είχαν εδώ και καιρό μια τιμωρητική διάθεση μετά τα αεροπλανικά του ψηλού παιδιού από τη Μινεσότα. Θέλανε να μας κουρέψουν με την ψιλή, να μας αφήσουν μόνο μια φούντα μπροστά, όπως τότε στο 6ο Δημοτικό του Κορυδαλλού, κι αφού μας πλακώσουν με τον.....

H ΚΝΕ Νάξου στηρίζει τις καταλήψεις των μαθητώνclip_image002
Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μαθητών του Ενιαίου Λυκείου Χώρας Νάξου.
Η αντίδραση και η κινητοποίηση σας ενάντια σε διακρίσεις και άνιση αντιμετώπιση σας από μερίδα καθηγητών είναι δίκαιη. Η άνιση αντιμετώπιση δεν είναι τυχαία, ούτε εκδηλώνεται κατ΄ εξαίρεση στο συγκεκριμένο σχολείο δυστυχώς.

Ιδού γιατί στη Νάξο ανάλογες δράσεις, μονίμως, αποτυγχάνουν

      Σήμερα  14 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί,  έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου,  υπό την αιγίδα Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου,  πραγματοποιείται άλλη μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας στη Πάρο.
Είναι βέβαιο ότι και αυτή η εκδήλωση θα έχει την ανάλογη επιτυχία των προηγούμενων εκδηλώσεων διότι και σε αυτή θα συμμετάσχουν  όλοι οι Παριανοί - ανεξαρτήτως κομματικών η άλλων πεποιθήσεων  - γιατί  την οργανώνει μια ακομμάτιστη Ένωση όπως είναι η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου.
Δυστυχώς στην Νάξο ανάλογες δράσεις, μονίμως, αποτυγχάνουν. Η αιτία;  Ίσως  οι Ναξιώτες να αντιδρούν περισσότερο από τον καναπέ  αλλά κυρίως  γιατί όλες οι παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν "καπελωθεί" από κάποιους "βολεμένους  επαναστάτες".

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Για δεύτερη φορά μετά τα επεισόδια της 7ης Μαρτίου επιχειρείται από βουλευτές της ΝΔ να συνδεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τα εν λόγω επεισόδια. 
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 7/3, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Καραγκούνης σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα του κ. Ευαγγελάτου, επιχείρησε να υποδείξει τον ....

Μεγάλη κινητικότητα των Ναξιωτών, εν δυνάμει ....υποψηφίων !


Πολλές οι συζητήσεις, οι συμφωνίες, οι βολιδοσκοπήσεις και λίγες οι ...θέσεις στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις εθνικές εκλογές.
Για να δούμε ποιους γνωστούς κι αγνώστους θα περιλαμβάνουν αυτή τη φορά και τι ελπίδες εκλογής θα έχουν;

Άμα είστε βλάκες εκεί στη ΝΔ, καλά σας κάνουν και σας ξεφτιλίζουν

 «Πριν από μια βδομάδα (7/3 στο Real FM) ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωνε πως “θα υπάρξει μηχανισμός αναπλήρωσης απωλειών” για τους πολίτες που, αντί να καταθέσουν τα λεφτά τους στις Τράπεζες, είχαν πάρει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Τόνιζε, μάλιστα, πως “είναι απόλυτα άδικο να μεταχειρίζεται κανείς κάποιον που έχει ομόλογα διαφορετικά από κάποιον που έχει κατάθεση”.
Χθες, ο κ. Γιούνγκερ ανακοίνωσε ότι το Eurogroup πήρε διαβεβαίωση από τον κ. Βενιζέλο ότι δεν θα υπάρξει κανενός είδους αποζημίωση, είτε άμεση, είτε έμμεση προς τα φυσικά πρόσωπα στην Ελλάδα που κατέχουν ελληνικά ομόλογα.
Αποδεικνύεται, έτσι, πως ο κ. Βενιζέλος άλλα λέει δημοσίως στους πολίτες και άλλα στις κλειστές συνεδριάσεις στις Βρυξέλλες. Τα ψέματά του, τα “είπα- ξείπα”, οι επιπολαιότητες και οι αντιφάσεις του δεν έχουν τελικά ούτε αρχή ούτε τέλος.
Προτού ακόμη αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ο ερχόμενος αντιγράφει τις πρακτικές του απερχόμενου.
Τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος;».

Αποκλειστικό: Δεκτή έκανε η Εισαγγελία την μήνυση πολίτη που ζητά να συλληφθούν 6 πρώην βουλευτές για εσχάτη προδοσία!!

Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω! Την προηγουμένη εβδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατατέθηκε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ και σύλληψης για Εσχάτη Προδοσία κατά, αυτή την φορά, ΕΞΙ (6) πρώην βουλευτών οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις 9 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2012. 
TOY Γιώργου Αδαλή
aegeantimes.gr

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί την Διαγνωστική Νάξου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλλεϋ του σωματείου μας Χριστίνα Χάρρις σε ιατρική κλινική της Γερμανίας, στην οποία ενεργό συμμετοχή είχε ο Ναξιώτης ορθοπεδικός - χειρούργος της “ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΑΞΟΥ Α.Ε.”, Νικόλαος Καραμανής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη Διεύθυνση της Διαγνωστικής Νάξου καθώς ...

Δελτίο Τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κυκλάδων (Ν.Π.Δ.Δ.)

Θέμα: Συγκρότηση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα.
Το εκλεγέν από τις αρχαιρεσίες της 11ης Μαρτίου 2012, Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Κυκλάδων, συνήλθε την 13η Μαρτίου 2012, κατόπιν κλήσεως του πλειοψηφούντος Νικολάου Φωτεινιά του Βασιλείου, με θέμα τη συγκρότηση του Δ.Σ. για μία τριετία σε σώμα και την κατανομή αξιωμάτων. Μετά από διαλογική συζήτηση το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:
Πρόεδρος : Νικόλαος Φωτεινιάς του Βασιλείου.
Αντιπρόεδρος : Γεώργιος Παπαμανώλης του Ιωάννη.
Γενικός Γραμματέας :

Συνεχίζεται η κατάληψη του Γενικού Λυκείου στη Χώρα

DSC03380.JPGDSC03379.JPG
 Παραιτήσεις από το 15μελες συμβούλιο των μαθητών , καθώς θεωρούν ότι δεν εκφράζεται πλέον το σύνολο των μαθητών.
Στην ψηφοφορία για την πραγματοποίηση της κατάληψης τα υπέρ ξεπέρασαν τις 200, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον τα 2/3 των μαθητών ήταν υπέρ αυτής της κίνησης.
  Αναλυτικά, τα αιτήματα: