slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ραουζαίος: Τιμή μου η βράβευση από τον ΑΜΣ Φιλωτίου


Παρά το νεαρό της ηλικίας του η προσφορά του Πέτρου Ραουζαίου στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αναγνωρίστηκε από ακόμα έναν κυκλαδίτικο σύλλογο, αφού την προηγούμενη Κυριακή ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΜΣ Φιλωτίου. Η διοίκηση του ναξιώτικου συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γεν. Γραμματέα του ΑΟ Σύρου και γίνετε το τρίτο σωματείο στις Κυκλάδες που τον τιμά, αφού έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια οι βραβεύσεις του Παμμηλιακού και του Αστέρα Μαρμάρων.
Ο ίδιος αισθάνθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και θέλησε να εξωτερικεύσει τα αισθήματα του με την ακόλουθη επιστολή:
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στη Διοίκηση του

Συγχαρητήρια επιστολή Επάρχου Πάρου προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές


Ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Ν. Μπιζάς σε σημερινή του 26/01/2015 συγχαρητήρια επιστολή προς τους τέσσερις νεοεκλεγέντες βουλυτές Κυκλάδων μετά τις χθεσινές βουλευτικές εκλογές σημειώνει τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2015, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

«ΑΡΧΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΧΘΡΩΝ & ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΛΙΑΣ & ΑΜΠΕΛΟΥ»

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ» & ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

«ΑΡΧΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΧΘΡΩΝ & ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ  ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΛΙΑΣ &......

Δήλωση του Νίκου Συρμαλένιου : Ο Λαός Νίκησε


Στις εκλογές της 25 του Γενάρη ο λαός έγραψε ιστορία, ο λαός νίκησε, η Αριστερά νίκησε!
Στην Ελλάδα, στις Κυκλάδες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγαγε μια αδιαμφισβήτητη νίκη, καθιστώντας τα μνημόνια και το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής παρελθόν. Η εκλογή τριών βουλευτών στις Κυκλάδες είναι μια εκλογή χωρίς ιστορικό προηγούμενο!
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του.....

Naxos Tennis Club - Εσωτερικό Τουρνουά Διπλών


Tο τριήμερο 16,17,18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Naxos Tennis Club εσωτερικό τουρνουά διπλών ανδρών,γυναικων και μεικτών.Όλα σχεδόν τα μέλη έλαβαν μέρος και διεξήχθησαν δεκάδες αγώνες και στα 2 court.Τόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη του club κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους και οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί.Το συμαντικότερο όλων είναι ότι το άθλημα του τένις βρίσκεται σε άνθιση στο νησί και αρκετοί Ναξιώτες ασχολούνται με αυτό το......

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εμφάνιση IMG_6736 26.1.JPG·         ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.
 - Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ          ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ,ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ‘’ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΕΙ’’ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
·         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
 Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος μιλώντας σήμερα 26/1/2015 στα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου τόνισε ότι...

Τεράστια νίκη - πρωτιά Γιάννη Βρούτση στις Κυκλάδες


Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μην κατάφερε να κερδίσει τις χθεσινές εκλογές ωστόσο ο ναξιώτης υποψήφιος βουλευτής της στις Κυκλάδες, ο Γιάννης Βρούτσης, σημείωσε μια τεράστια νίκη, εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, βουλευτής και θα είναι αυτός που θα σηκώσει το βάρος της αντιπολίτευσης για τα νησιά μας.
Ο Γιάννης Βρούτσης, πήρε, στα 246 από τα 256 εκλογικά τμήματα Κυκλάδων (υπολείπονται 10) 12.845 σταυρούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κατερίνα Μονογυιού από τη Μύκονο με 5.404 σταυρούς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βουλευτικές εκλογές 2015: Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων








Βουλευτικές εκλογές 2015: Τα τελικά αποτελέσματα στις Κυκλάδες



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN3axpZpRqVe4nZELdNSmg9Qmz3RySiLFmd-xE-C0g6J7bb0rFcw_oJqycs3l0u9DiUgDINjIQqiu9fPsm0vmFVCo0IXpjXchC5jagepmP-lnFUsjFeFauis847v5ZePaZiTQjTUdqjBh7/s1600/kyk+telika.jpg