slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου εύχεται στα μέλη και τους φίλους του, σε όλους τους συγχωριανούς μας "όπου γης" και σε σας ξεχωριστά: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ Άγιο Φως Της Αναστάσης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας .

Ο ΠΡΩΗΝ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΜΕ ΤΟ ψηφοδέλτιο Της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ του Ν. Μαράκη Mιχάλης Τουλούπης και 5 ακόμη υποψήφιοι στις Κυκλάδες της "Νησιωτικής Ανατροπής"

Λίγο πριν την τελική ευθεία για την επίσημη κατάθεση του συνδυασμού, η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ανακοίνωσε 6 ακόμη υποψηφιότητες απο τις Κυκλάδες. ΟΙ Άνθρωποι ΠΟΥ ΤΟΝ πλαισιώνουν Μπενέτο Σπύρου ΚΑΙ ΤΗΝ Άννα Μαυρουδή , "δηλώνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν και με την  ". Παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο και με τη δράση τους στην κοινωνία, ΜΙΑ συνολικότερη Ανατροπή ΓΙΑ ΤΑ Νησιά Νοτίου Αιγαίου ΤΟΥ ΣΤΟΝ Αγώνα "να αλλάξουν ριζικά το παρόν και το μέλλον των νησιών μας" συμπαρατάσσονται οι: 

«Νησιωτική Ανατροπή» :Ανακοίνωση 15 ακόμα υποψηφίων από Δωδεκάνησα

Μετά την ανακοίνωση έξι ακόμη υποψηφιοτήτων στο νομό Κυκλάδων, η «Νησιωτική Ανατροπή» προχωρά στην δημοσιοποίηση 15 προσώπων τα οποία θα είναι υποψήφια με την παράταξη στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για ανθρώπους μέσα από την κοινωνία που θέλουν να δουλέψουν για αυτήν, με νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και κυρίως πίστη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην πολιτική.

 Αντίθετοι - όπως ορίζει η ιδεολογία και η διακήρυξη της παράταξης - στα «φθαρμένα υλικά» και στις «εκλογές πασαρέλα», πιστεύουμε στις αξίες και στις ικανότητες των ανθρώπων για την μέγιστη προσφορά προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας.

Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Διαβούλευση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο


Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρέλαβε υπόμνημα σχετικά με τη Β φάση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) και Σχεδίου Οικιστικής Ανάπτυξης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) του Δήμου. Το σχετικό υπόμνημα κατατέθηκε κατόπιν επεξεργασίας των παρατηρήσεων, τις οποίες είχαν επισημάνει οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και .....

Επίσκεψη Ιάκωβου Γιακουμή στην Κόρωνο


Ο Ιάκωβος Γιακουμής, υπ. περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, επισκέφτηκε την Μεγ. Πέμπτη 17/4 την Κόρωνο. Μετά την θεία λειτουργία παρακολούθησε την αναχώρηση των νέων του χωριού για την Παναγία Αργοκοιλιώτισσα. Όπως προστάζει η ...

Παρωδία χαρακτηρίζουν οι "Πολίτες για τα Nησιά μας " το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (16/4)

Η. Δημοτική Κίνηση Πολίτες ΓΙΑ ΤΑ  Ν.. ησιά Μας χαρακτηρίζει Παρωδία ΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο Της Τετάρτης 16/4/2014, το οποίο στην ουσία αποτέλεσε τον καθρέφτη όλης της θητείας της παράταξης Μαργαρίτη ως Δημοτική Αρχή.
Ένα Συμβούλιο με 38 θέματα, που ούτε τα μελη της ....

Ερωτηση βουλευτών ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ τις ελλείψεις ΣΤΟ Κέντρο Υγειας Πάρου


ΤΑ ΔΥΟ Ταινίες Χρόνια Ο λαός Της Πάρου ΚΑΙ Της Αντιπάρου βρίσκεται ΣΕ διαρκείς κινητοποιήσεις, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα του στην πρόσβαση και απολαβή των δημόσιων υπηρεσιών υγείας. Οι κινητοποιήσεις αυτές που παίρνουν τη μορφή, είτε διαμαρτυριών και διαβημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, είτε με τη μεγάλη συγκέντρωση και την πορεία από το Υπουργείο στη ....