slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Άρθρο του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκου Μανιού, στην εφημερίδα των συντακτών 15/02/2019 με θέμα: «Μετά 40 έτη - Για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας»




Φλεβάρης 1979: Συμμετέχω για πρώτη φορά σε εκλογές της ΕΙΝΑΠ και εκλέγομαι στη θέση του αντιπροέδρου.


Φλεβάρης 2019: Μέσα σε 40 έτη, δεκάδες ομιλίες, διαλέξεις, αντιπαραθέσεις σε συνελεύσεις, επιστημονικά συνέδρια, εκλογικά προγράμματα αναδείκνυαν όλα αυτά τα χρόνια σε μεγάλο ζήτημα την αναγκαιότητα για καθολικό έλεγχο των δαπανών για την Υγεία. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι αυτός είχε πενιχρά....αποτελέσματα ελλείψει πολιτικής βούλησης. Φτάσαμε στο σήμερα που πρέπει πια ο έλεγχος να γίνει πραγματικότητα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Στο πλαίσιο ενός νέου νόμου για την περιφερειακή οργάνωση του κράτους, πρέπει να καταργηθούν οι αποκεντρωμένες διοικήσεις»



Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής
«H πολιτική αλλαγή που συνέβη στη χώρα το 2015 με τις δυο διαδοχικές εκλογές, του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου, και που έφερε στη διακυβέρνηση της χώρας για πρώτη φορά μια αριστερή δύναμη, δεν θα μπορούσε σε αυτή τη φάση, και ιδιαίτερα τώρα που έχουμε βγει από τα μνημόνια, να μην ολοκληρωθεί με την έναρξη της....Συνταγματικής Αναθεώρησης. Η Συνταγματική Αναθεώρηση αποτελεί μια αναγκαία τομή στο πολιτικό σύστημα της χώρας, αφού η Κυβέρνησή μας επαγγέλλεται τη ρήξη με το παρελθόν και με το παλιό πολιτικό σύστημα και με ό,τι

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσίαση ημερολογίου ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Αγαπητοί προσκεκλημένοι. Κύριε Βουλευτέςκαι πρώην Βουλευτές , εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και Συλλόγων, κύριε Πρόεδρε της ΟΝΑΣ. Kύριε Δήμαρχε Γαλατσίου Κύριε Δήμαρχε Νάξου κ μικρών Κυκλάδων. Φίλες και φίλοι του Απεραθίτικου Συλλόγου, αγαπητοί συγχωριανοί....

Παικταράς ο Αλέξης Τσίπρας, ξεφτίλισε όλα τα κόμματα κι όλα τα λιγούρια !


"Βρώμικο" ποδόσφαιρο από τον Τσίπρα, λεηλάτησε ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛΛ., Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων κ.α.
Ο Αλέξης το αμερικανάκι λοιπόν, έκανε έναν μικρό ανασχηματισμό, που....ξεκίνησε από την ανάγκη να παραιτηθεί από το Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης η Νοτοπούλου, για να μπορέσει να κατέβει στο δήμο Θεσσαλονίκης, να πάρει 6-7% και μετά να κάνει καριέρα ως βουλευτίνα.
Για τον ίδιο λόγο έφυγε και ο Νάσος Ηλιόπουλος από το υπουργείο εργασίας, για να κατέβει στο

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Fwd: ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΟΔ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ