slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές απο τον Σύνδεσμο των Απανταχού Αναφαίων


Δήλωση Νίκου Συρμαλένιου σχετικά με το πρόγραμμα χρηματοδότησης των ΟΤΑ «Αντώνης Τρίτσης» και την απόπειρα ενταφιασμού του «Φιλόδημου»

Είναι τόσο μεγάλη η εμπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι σε ότι βρήκε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πέραν από τον απόλυτο έλεγχο που έχει επιβάλλει με διάφορους τρόπους στο σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ και των ενημερωτικών ιστοσελίδων της χώρας για να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου καμμιά αντίθετη φωνή, προχωρά και στην κατεδάφιση όλων των προγραμμάτων που είχαν δρομολογηθεί τα προηγούμενα χρόνια, με πανθομολογούμενες θετικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες.
Ένα τέτοιο πρόγραμμα, που θεσπίστηκε με το άρθρο 69 του ν. 4509/17 και χαιρετίστηκε όταν ξεκίνησε από όλους τους ΟΤΑ της χώρας, ανεξάρτητα κομματικής προέλευσης, είναι και τα προγράμματα Φιλόδημος Ι και Φιλόδημος ΙΙ, τα οποία χρηματοδότησαν και δρομολόγησαν εκατοντάδες έργα υποδομής σε όλη τη χώρα και στα νησιά και κυρίως κρίσιμα έργα όπως, υδρεύσεις, αποχετεύσεις, βιολογικοί καθαρισμοί, σχολικά κτίρια, παιδικές χαρές, κλπ.

Μεγάλη προσφορά της Ε.Α.Σ. Νάξου στη Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για το Πάσχα!


Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου βρίσκεται πάντοτε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και το απέδειξε για άλλη μία φορά, προσφέροντας, εν όψει του #Πάσχα, 1.800 κιλά πεντανόστιμο τυρί κομό και 100 κιλά εξαιρετικό ναξιώτικο κρέας (αμνοερίφια) στην Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, στα συσσίτια της οποίας σιτίζονται καθημερινά 2 χιλιάδες συνάνθρωποί μας!
Η εκπομπή Σήμερα του #ΣΚΑΪ έκανε ρεπορτάζ για την προσφορά της Ε.Α.Σ., στη διάρκεια του οποίου ο ιερέας, Εμμανουήλ Σέρβος, ευχαρίστησε θερμά την Ε.Α.Σ. Νάξου και τον......

,Δημοσκόπηση-Κορωνοϊός: Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης 58,1% θετικές γνώμες για τον Κυκλαδιτη υπουργό Εργασία Γιάννη Βρούτση


Οι 8 στους 10 Έλληνες κρίνουν θετικά τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην κρίση της πανδημίας με τον κορωνοϊό. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε ο STAR.

Σημαντικό είναι το εύρημα ότι από το 77.9% που κρίνουν θετικά την κυβέρνηση το 84% είναι ψηφοφόροι της ΝΔ και το 69% δήλωσαν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες, βέβαια, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση μέρα με την ημέρα ανησυχούν όλο και