slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Μακεδονία της Νεολαίας. - Τα νέα έρχονται την Φλώρινα:



Άρθρο γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη * 

«Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας» βροντοφώναξαν οι μαθητές της Φλώρινας, όπως είναι και ο τίτλος του τοπικού blog neaflorina.gr**, από το οποίο πήραμε την φωτογραφία και σας το επισυνάπτουμε.

Ότι δεν πέτυχαν οι άλαλοι πεφωτισμένοι δάσκαλοι του Γένους,
το πέτυχαν οι θολοκουλτουριάρηδες εθνομηδενιστές.
Κατέβασαν την νεολαία σε διαδηλώσεις.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Νάξο!

Μύρισαν... Χριστούγεννα και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, διοργανώνει πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους! Δείτε αναλυτικά...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ημιμαθείς και συκοφάντες προτίμησαν και πάλι τη φυγή,  φοβούμενοι ότι θα βουλιάξουν στη λάσπη που οι ίδιοι συσσώρευσαν

Γιώργος Χατζημάρκος στο Περιφερειακό Συμβούλιο:  «Από άδειες καρέκλες δεν υπηρετείται η δημοκρατία, αντιθέτως, μεγαλώνει ο φασισμός του ψεύδους και της συκοφαντίας»

Να προσκομίσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο όλα τα στοιχεία – εάν υπάρχουν - που τεκμηριώνουν το μπαράζ των Δελτίων Τύπου και των άρθρων που σπιλώνουν και συκοφαντούν ασυστόλως με ψεύδη και ανακρίβειες την Περιφερειακή Αρχή και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τον διαγωνισμό για τον φωτισμό του οδικού δικτύου του νησιού της Ρόδου, ζήτησε σήμερα από τις παρατάξεις της μειοψηφίας και τους περιφερειακούς συμβούλους που συμμετέχουν στην εκστρατεία της λάσπης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.