slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Ανταποκρινόμαστε στην ψήφο του λαού, με έργο, συνέπεια και υπευθυνότητα»



Στη Σύρο βρίσκονται από το πρωί ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας στο πλαίσιο της ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο νησί έδωσαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Το πρώτο 8μηνο του 2019 έχουν επαναπροωθηθεί στην Τουρκία μόνο 89 μετανάστες»


«Το πρώτο 8μηνο του 2019 έχουν επαναπροωθηθεί στην Τουρκία μόνο 89 μετανάστες»
 Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτηση του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά τη συμμόρφωση της Τουρκίας στην κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία μόνο την Πέμπτη 547 άτομα έφθασαν ταυτόχρονα από τα μικρασιατικά παράλια στη Λέσβο ενώ όλο το πρώτο οκτάμηνο του 2019 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία μόνο 89 μετανάστες.
Αναλυτικά η ερώτηση:

Έναρξη εγγραφών στο ΔΙΕΚ Φιλώτιου Νάξου 2019


Στο σύνδεσμο:

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2019B.
Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ...........

Νίκος Συρμαλένιος: «Άμεσες και δυσμενείς θα είναι οι επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΝΔ στη ΔΕΗ, αλλά και στην μεγάληπλειοψηφία των καταναλωτών»


 

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα τα άμεσα μέτρα για τη ΔΕΗ


Άμεσες και δυσμενείς θα είναι οι επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΝΔ τόσο στην ίδια τη ΔΕΗ, που είναι η μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση της χώρας, στους εργαζομένους της, αλλά και στην μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών, σύμφωνα με τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο, που μίλησε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα τα άμεσα μέτρα για τη ΔΕΗ.

Ακολουθεί η ομιλία του Νίκου Συρμαλένιου: