slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ξεκινάει η εγκατάσταση της Μονάδα Αφαλάτωσης και Παρασκευή 26 προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί

Ενημέρωση για την υδροδότηση των Κοινοτήτων Νάξου, Αγίου Αρσενίου, Γλινάδου και Γαλανάδου
 Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στη χερσαία ζώνη του λιμένα Νάξου η εγκατάσταση της μονάδας αφαλάτωσης, η οποία θα παράγει 1000 κυβικά νερού ανά 24ωρο και προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της

Νάξος... μικρο εντάσεις για το νερό της γεώτρησης του Αι Λια

 Πως το είπε χθες το μεσημέρι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης; “οι χειρισμοί που έγιναν για το νερό δεν ήταν κακοί» και «σήμερα το πρωί τα βρήκαμε, αποδεχτήκαμε τους όρους που έθεσαν οι παραγωγοί και κάτοικοι, υπήρξε επικοινωνία του κου Νόκα με τον κο Καλαϊτζή και όλα καλώς…»

Μαν. Μαργαρίτης: Ο Λιανός , γεννήθηκε, εδώ μεγάλωσε, εδώ ανδρώθηκε ως επιχειρηματίας, οικογενειάρχης δεν είναι «αλεξιπτωτιστής» είναι «χορτάτος»

Προσθήκη λεζάντας
Η συνέντευξη Τύπου ή διάγγελμα ή μίνι απολογισμός που έγινε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη είχε αρκετές ειδήσεις είναι η αλήθεια. Όμως, η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν αναφέρθηκε στην …διάδοχη κατάσταση. Την επόμενη ημέρα του συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον» και τον υποψήφιο για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου..

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, υποψήφιος θα είναι ο πρώτος την τάξη αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός μετά από δημοκρατικές διαδικασίες και με δεδομένο ότι δεν υπήρχε αντίπαλος όταν ο Μανόλης Μαργαρίτης ανακοίνωσε στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της θητείας…