slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού από το Δήμο Νάξου

Ομιλία του Γιάννη Βλασερού σε Κυκλαδίτες ετεροδημότες της Αττικής



Την εμπιστοσύνη του κόσμου ζήτησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Βλασερός, προκειμένου το κόμμα του ν’ αποκτήσει την πολιτική ισχύ για να μπορέσει να βοηθήσει στην επίλυση χρόνιων και μειζόνων προβλημάτων των Κυκλάδων, όπως είναι η υγειονομική τους κάλυψη.

Στην πολιτική ομιλία του για τους Κυκλαδίτες ετεροδήμότες της Αττικής, η οποία έγινε στο Γαλάτσι, ο κ. Βλασερός τοποθετήθηκε επί της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ, το οποίο - στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας - «θυσίασε» την κομματική του ισχύ, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «σ’ αυτές τις εκλογές ζητούμε την

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε στίβο, ποδόσφαιρο και χορευτικό




Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2015-2016 στα τμήματα στίβου, ποδοσφαίρου και χορευτικού ξεκίνησαν.

Η πρώτη συνάντηση-ενημέρωση-εγγραφές για γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί, για το χορευτικό, το στίβο και το σχολείο ποδοσφαίρου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου από τις 19:30 μέχρι τις 22:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών.

Συνέντευξη τύπου Συρμαλένιου, Συρίγου και Μανιού στη Σαντορίνη


Για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τη συμφωνία με τους δανειστές και το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος μίλησαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στη Σαντορίνη, ενώ ταυτόχρονα απάντησαν και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν, επίσης, στην πρόοδο που έχει γίνει προκειμένου να αρχίσει τη λειτουργία του το νοσοκομείο της Σαντορίνης, τονίζοντας και οι τρεις την αναγκαιότητα να κερδίσει ο

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ :Αν και ο κυρ Αλέκος, ο τέως υπουργός Επικρατείας, ισχυριζόταν ότι έχει κλείσει Η Εταιρεία Φλαμπουράρη πήρε δουλειά 3,9 εκατ. απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Δημήτρης Μαρκόπουλος
Το έργο υπογράφηκε τον Μάιο και θα πληρωθεί με διαδικασία εξπρές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρά τις καταγγελίες περί μη ύπαρξης φορολογικής ενημερότητας - Έγγραφα αποδεικνύουν οτι ο "πολιτικός πατέρας" του Αλέξη Τσίπρα παραμένει μέτοχος της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕΤην περασμένη Πέμπτη, ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός «πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα Αλέκος Φλαμπουράρης καλεσμένος στην ΕΡΤ αφού καταφέρθηκε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ως «δοτού βουλευτή Α’ Αθήνας πάνω από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη» κι αναφερόμενος στους αγώνες του στην Αριστερά τόνισε πως «ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά, ζούσα δίχως να παίρνω δραχμή από το κόμμα», προσθέτοντας εμφαντικά ότι όταν στη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Ν.ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Μαζί! Με μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή! Στη Βουλή! Στην Κοινωνία!

ΚΑΦΙΕΡΗΣ-ΡΗΓΑΣ-ΧΑΛΑΡΗΣ-ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, Μιχάλης Χάλαρης κατά την περιοδεία του σε νησιά των Κυκλάδων για την ενεργή στήριξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε τα εξής:
Φίλες Κυκλαδίτισσες και Φίλοι Κυκλαδίτες,
Για αυστηρά επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους δεν δύναμαι να λάβω μέρος στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη ως υποψήφιος. Η δέσμευση μου ότι θα αγωνίζομαι για τις Κυκλάδες εξακολουθεί να ισχύει στο ακέραιο και θα υπηρετώ με πίστη και συνέπεια τον τόπο μου με όσες δυνάμεις διαθέτω και από όποιο μετερίζι με καλέσει η Παράταξη να αγωνιστώ.
Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τίμησε με την ευθύνη του ορισμού μου στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας και την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και σας καλώ όλους να συστρατευτείται σε μια νέα αρχή για τον χώρο, σε ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα.
Παραμένω στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για να μπορέσει η Παράταξή μας να αποκαταστήσει τη σχέση της με τους πολίτες και να ξαναγίνει ένας μεγάλος και υγιής χώρος πολιτικής έκφρασης, εγκαταλείποντας την εσωστρέφεια, την ηττοπάθεια και τις διχαστικές λογικές. Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι μόνο μέσα από αυτή την Ανασυγκρότηση μπορούμε να συνομιλήσουμε εκ νέου με την ελπίδα.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οχυρωμένοι πίσω από το ψευτοδίλημμα Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο στέρησαν από τη χώρα την αναγκαία πολιτική σταθερότητα. Δεν ενδιαφέρθηκαν για το πώς θα βγούμε από την οικονομική κρίση αλλά για το πώς θα μπουν αυτοί στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα κατάφεραν. Κυβέρνησαν διαδοχικά και τα δυο κόμματα. Η Ελλάδα όμως δεν έκανε ούτε ένα βήμα μπροστά και ο ελληνικός λαός συνεχίζει να υποφέρει και να φτωχοποιείται ολοένα και περισσότερο.

ΠΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ... ΔΙΠΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Οταν ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ έβγαλε τον Μεϊμαράκη... διπλό [βίντεο]


Στον γύρο του ντιμπέιτ όπου ο συντονιστής της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος έκανε ερώτηση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συνέβη ένα τηλεοπτικό...

52 κλειστά σχολεία στις Κυκλάδες (πίνακας)

Τα προβλήματα, με τα οποία ξεκίνησαν τα σχολεία βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ).
«Το ότι δε γίνονται διορισμοί, ο εξαιρετικά κακός σχεδιασμός, η εγκληματική παράβλεψη των νομικών ζητημάτων, τα οποία υπήρχαν και ήταν οφθαλμοφανές ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, οδήγησαν στο σημείο το οποίο είμαστε σήμερα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της

Στην Τήνο η Χριστίνα Ευθυμιάτου


Περιοδεία στην Τήνο πραγματοποίησε το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Σεπτεμβρίου η Χριστίνα Ευθυμιάτου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες υποστηριζόμενη από τους Οικολόγους Πράσινους.

Η Χριστίνα Ευθυμιάτου, συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, συναντήθηκε με ενεργούς πολίτες του νησιού στον Πύργο, στην Καλλονή και στην Χώρα της Τήνου. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τα μεγάλα θέματα της πολιτικής συγκυρίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, αλλά και τα προβλήματα του

Νάξος: Σε τραγική κατάσταση το δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης στην Τ.Κ. Κορωνίδας


Εδώ και μερικές μέρες, γίνεται ακόμη πιο εμφανή και οξυμένο το πρόβλημα που κατ’ επανάληψη σας έχω αναφέρει τόσο εγγράφως όσο και προφορικά, από την πρώτη κιόλας στιγμή όπου ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως πρόεδρος της Τ.Κ. Κορωνίδας και που αφορά την κατάσταση τόσο του κεντρικού δικτύου ύδρευσης όσο και της αποχέτευσης στο τοπικό μας διαμέρισμα και κυρίως στην Κωμιακή.
Μέσα σε διάστημα τεσσάρων – πέντε ημερών παρουσιάστηκαν στην Κωμιακή δυο διαρροές από το

Περιοδεία σε 4 νησιά για τον Γ. Λεονταρίτη


Γ. Λεονταρίτης: «Κορυφαίος στόχος μας, με όσα μέσα και δυνατότητες διαθέτουμε, αλλά και με όλα τα προγράμματα που μπορούμε να διεκδικήσουμε, είναι να υποστηρίξουμε, έμπρακτα και ουσιαστικά, τα νησιά και τους κατοίκους τους και αυτό πράττουμε. Για μας ο στρατηγικός σχεδιασμός δε βασίζεται σε σχέσεις ιεραρχίας και ελέγχου αλλά σε σχέσεις συνεργασίας και συναλληλίας».
Στα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ο κ. Λεονταρίτης παρακολούθησε τον

Συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στο νησί της Νάξου


Στην ΝΑΞΟ, διεξάγεται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα : «Να Μιμειστε τον Ιεχωβα »

Το θέμα αυτής της συνέλευσης, η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους, βασίζεται στα λόγια του απoστόλου Παύλου τα οποία είναι καταγραμμένα στην επιστολή προς τους Εφεσίους 5:1.

Όταν αναλογιζόμαστε πόσο

"Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι"


Την κεντρική της προεκλογική εκδήλωση στη Σύρο πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, η Λαϊκή Ενότητα.
Κεντρική ομιλητής ήταν η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ελένη Πορτάλιου, ενώ παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων Γρηγόρης Μισκεδάκης και Γιώργος Λαυτσής.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γρηγόρης Μισκεδάκης: "Είμαστε ένα νέο κόμμα μόλις ενός μήνα που προέκυψε από τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της ψήφισης του

Πάνος Καμμένος: Ψηφοδέλτια γεμάτα με... ρουσφέτια


Του Δημήτρη Κουνιά - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Σε μια κίνηση που γεννά πολλά ερωτήματα για τις προθέσεις του όσον αφορά την καταπολέμηση του ρουσφετιού και της τακτοποίησης «ημετέρων» στο Δημόσιο προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πάνος Καμμένος. Και αυτό εν μέσω προεκλογικής περιόδου, οπότε κρίνεται το μέλλον του κόμματός του, δεδομένου ότι οι μέχρι τώρα μετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει την εκ νέου είσοδό τους στο Κοινοβούλιο.
Ο λόγος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά τους προσώπων που υπήρξαν ειδικοί σύμβουλοι και

Ντιμπέιτ: Κέρδισε στα σημεία ο Μεϊμαράκης


Δυόμισι ώρες κράτησε το κρίσιμο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο στούντιο της ΕΡΤ.

Η μάχη των προέδρων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είχε πολλές στιγμές έντασης, σφοδρές αλληλοκατηγορίες αλλά και χαμόγελα, με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να επιδιώκουν να πείσουν κατά μείζονα λόγο τους αναποφάσιστους, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι