slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΗΜΕΡΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΝΙΔΑΡΟ ΝΑΞΟΥ

Ο Κυνίδαρος της Νάξου είναι συνυφασμένος με το χορό και τη μουσική. «Τα παιδιά στον Κυνίδαρο πρώτα μαθαίνουν να χορεύουν και μετά να περπατούν», λέει η παράδοση.
Απ’ τους πρωταρχικούς σκοπούς των Συλλόγων μας (βλέπετε http://www.facebook.com/group.php?gid=109886725138 και http://fr-fr.facebook.com/group.php?gid=294112528632) είναι η διατήρηση και η διάδοση των παραδοσιακών χορών και της μουσικής του τόπου μας, αλλά και η γνωριμία και εξοικείωση με νέους. Άλλωστε, η επαφή μεταξύ διαφορετικών ακουσμάτων και χορευτών αποτελεί την καλύτερη έμπνευση.
Πέρυσι (Αύγουστος 2010) σε συνεργασία με την εταιρεία “ΑΦΟΙ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ – ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ο.Ε.” κάναμε ένα νέο βήμα προς την........

Εφυγε από τη ζωή, στα 59 του χρόνια, ο Κώστας Χωριανόπουλος

Εφυγε από τη ζωή, στα 59 του χρόνια, ο Κώστας Χωριανόπουλος, επί 20 έτη ιδιοκτήτης του εστιατορίου – ουζερί “Γαλήνη”, συντοπίτης μας και αγαπητός φίλος πολλών.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011, και η κηδεία θα γίνει στο 2ο Νεκροταφείο, στα Ανω Πατήσια στην Αθήνα, στις 3 μ.μ.
Ευχόμαστε καλό κατευόδιο στον αγαπητό συντοπίτη Κώστα και τα συλληπητήριά μας στους οικείους του.

Μήπως μπέρδεψαν ... τις βάρδιες;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Το είδαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας !!!
Είδαμε τον επικεφαλής μιας διμοιρίας των ΜΑ(ν)Τ (ντρόσκυλων) να δίνει το σύνθημα στους υφιστάμενους τους να πετάξουν στο πλήθος τις πέτρες που τους είχαν ρίξει νωρίτερα κάποιοι από τους γνωστούς άγνωστους!!! Μάλιστα ο ίδιος έσκυψε πρώτος και ...

Η «ομηρία» του βουλευτή Ν.Τσώνη έληξε με... γιαούρτια

Πάνω από δυο ώρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος μετά το επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλίτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.

Μόλις βγήκε, άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και τα πόδια, όπως μετέδωσε το lamiareport.gr. Από τα "πυρά" δεν γλίτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι...

Αυτό που σχολιάστηκε πάρα πολύ αρνητικά από τους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και άλλους που παρακολουθούσαν για πάνω από 2 ώρες τα επεισόδια και την "ομηρία" του βουλευτή ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη. "Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους" είπε χαρακτηριστικά στο lamiareport.gr παρευρισκόμενος πολίτης.

Ο ψηφοφόρος ο Δημητράκης
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης στην ομιλία του είχε αναφερθεί σε μία συνομιλία που είχε με έναν ψηφοφόρο του, ο οποίος τον καλούσε να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο. "Μην κάνεις καμιά μ....α και δεν το ψηφίσεις", φέρεται να του είχε πει. Ο κ. Τσώνης χρησιμοποίησε αυτήν τη στιχομυθία προκειμένου να δικαιολογήσει τη θετική του ψήφο στο μεσοπρόθεσμο.

Η φράση του όμως αυτή φαίνεται πως ξεσήκωσε τους κατοίκους της Λαμίας.



Από real.gr

ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

Ποιοι απ' αυτούς είναι κουκουλοφόροι ρε αληταράδες; Ηλικιωμένους και απλούς ανθρώπους που διαδήλωναν χτυπούσαν οι κότες οι λυράτες του ΜΠΑΤΣΟΚ.

Αληταράδες πρασινόσκυλα, θα ξανασυναντηθούμε.....











ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ








Αναδημοσίευση από alfavita.gr

Οι γελοιογραφίες της επικαιρότητας!














ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε μια ενωμένη και συγκροτημένη Αριστερά!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Όπως είναι γνωστό στις δύο τελευταίες κοινοβουλευτικές θητείες είχαμε 2 πρωθυπουργικούς κληρονόμους. Έτσι βιώσαμε την ανικανότητα και την φυγομαχία (άνευ εξηγήσεων) του κ. Κωστάκη Καραμανλή και τώρα βιώνουμε τις μέρες και τα έργα του υποτελή υπαλλήλου των τραπεζιτών  κ. Γιωργάκη Παπανδρέου ο οποίος ...