slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο εμπαιγμός, το σκοτάδι ... και ο ... «νεοφιλελεύθερος σοσιαλιστής», νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Λάζαρος Ελευθεριάδης 
aegeantimes.gr 
Μάς εμπαίζουν προκλητικά, υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προσβάλλοντάς μας, και κάποιοι Έλληνες πολίτες, δυστυχώς, τούς πιστεύουν ακόμη.

Οι άνθρωποι οι οποίοι ως “πρόθυμοι σωτήρες”, συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια σε όλες τίς κυβερνήσεις, οι οποίες φτωχοποιήσαν τον ΈΛΛΗΝΑ πολίτη, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και "φτωχών".
 
Αυτοί οι οποίοι παραδώσαν την Εθνική κυριαρχία της χώρας σε ξένους οικονομικούς “κατακτητές” του τόπου, εξευτέλισαν κάθε έννοια και εφαρμογή του κοινωνικού κράτους, φιλελευθεροποιώντας πλήρως την Ελληνική οικονομία, στο όνομα της “ανταγωνιστικότητός” της, έρχονται σήμερα χωρίς αιδώ, οι .......

Βαγγέλη, αυτά τα 400.000 ευρώ θα τα ... φορολογήσεις;;;



 

aegeantimes.gr 

Προς Τόμσεν - Ράιχενμπαχ: Το ΠΑΣΟΚ σας χρωστά 140.000 + 92.000 ευρώ!!!

 Δήλωσε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ εχτές ότι 200.000 άνθρωποι πήγαν και ψήφισαν στις εκλογές! Μάλιστα, το 95% λένε, ψήφισε τον Βενιζέλο!

Λογικό το βρίσκω μιας και δεν υπήρχε …

Τελετή παράδοσης - παραλαβής της "δημοκρατικής παράταξης



Αφού ο Μπενίτο κατάφερε να καταργήσει τον εκλεγμένο πρωθυπουργό,
 στερώντας μας τη χαρά να στον στείλουμε να κάνει παρέα
στον "κουρασμένο", και να συμφωνήσει στην αντικατάστασή του με
τον "δοτό" υπάλληλο της Goldman Sachs, χθες με τις εκλογές
παρωδία κατάφερε να παραλάβει το ΠΑΣΟΚ την μεγάλη
"δημοκρατική παράταξη" νομίζοντας ότι νομιμοποίησε τις
 ενέργειές του.
Παρέλαβε μια "δημοκρατική παράταξη" που δεν δίστασε να...

ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ???ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΤΕ

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...!!! 
 Ο Παντελής Καψής, Υπουργός Επικρατείας του Παπαδήμου και αδελφός τού συμπαθέστατου δημοσιογράφου του  Mega, Μανώλη Καψή ( Εδώ οι γνώμες διϊστανται ποιός είναι... εξυπνότερος), θα παραιτηθεί,
μόλις  προκηρυχθούν οι εκλογές γιά να κατέλθει ως Υπ. Βουλευτής με το Πασοκ.
Βέβαια η παραιτησή του ήταν δεδομένη αφού .....
με την ένερξη της προεκλογικής περιόδου την θέση του Κυβερνητικού εκπροσώπου είθισται να την καταλαμβάνει πρόσωπο κοινής......

Δια χειρός…Λαλιώτη η νέα στρατηγική για την ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ


Η επανάκαμψη του Κώστα Λαλιώτη στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον γεγονός. Ο πρώην Υπουργός συνομιλούσε όλο αυτό το διάστημα με τον Ε.Βενιζέλοκαι θα αναλάβει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δια χειρός…Λαλιώτη η νέα στρατηγική για την ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ
Μαζί με τον Π.Ευθυμίου θα έχουν την ευθύνη της καμπάνιας, αλλά και της στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Κοντά τους θα λειτουργούν επικουρικά, ο κ. Δατσέρης,ο κ. Αγγελούδης και ο κ. Παναγιωτάκης, σύζυγος της κ. Κούρκουλα και τηλεοπτικός παραγωγός.
Το ΠΑΣΟΚ θα συνεργαστεί, όπως όλα δείχνουν με τη διαφημιστική εταιρεία CREAM, με την οποία υπήρχε συνεργασία και κατά το παρελθόν ενώ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα social media......

Γάμος Δημαρά Καμμένου με κουμπάρο το Χατζηνικολάου

Πολύ κοντά βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος και οι στενοί του συνεργάτες με το Γιάννη Δημαρά.
Οι δύο βουλευτές φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να "παντρέψουν" τα κόμματά τους, να τα ενώσουν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.
Μάλιστα οι σοβαρές συζητήσεις έχουν φτάσει στο σημείο για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος και ποιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος.
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν θα αλλάξει η ...

Καταγγελία φωτορεπόρτερ: VIP κουκουλοφόροι ξεκίνησαν το αίσχος στο ΟΑΚΑ (Φωτορεπορτάζ)

Περίπου 100 άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν (;) το ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ από την κερκίδα των VIP, άρχισαν τα σφοδρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, όπως καταγγέλλει με δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες - ντοκουμέντα στο tvxs.gr ο φωτορεπόρτερ του Associated Press Δημήτρης Μεσσίνης. Ενδεχομένως, γι' αυτό το λόγο τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα από μέλος της Ασφάλειας της γηπεδούχου ομάδας, όπως επίσης κατέγραψε ο φακός συναδέλφου του. 

Η φωτογραφία η οποία ακολουθεί τοποθετείται χρονικά 3 λεπτά πριν από την έναρξη των επεισοδίων. Σύμφωνα με το Δημήτρη Μεσσίνη, περίπου 100 άτομα τα οποία βρίσκονταν καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στις θέσεις των VIP του ΟΑΚΑ (βλ. καθίσματα στο φόντο), έχουν ήδη καλύψει τα χαρακτηριστικά τους.


Ένας από αυτούς κρατά σιδερολοστό ή γκλομπ (στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται ενδεχομένως για «λάφυρο» από αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πριν από την έναρξη του αγώνα, στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ). Προφανώς, το αντικείμενο πέρασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από τον υποτιθέμενο έλεγχο στις θύρες του σταδίου.



To «ματς» αρχίζει. Είναι ζήτημα δευτερολέπτων να εκτοξευτεί μία από τις πρώτες φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς. Οι κερκίδες των VIP «δίνουν το σήμα», ένα μέτρο από τη φισούνα του γηπέδου.



Τα επεισόδια επεκτείνονται και στις υπόλοιπες κερκίδες. Ένας μικρό αγόρι κρύβεται στην αγκαλιά του πατέρα του.



Αστυνομικοί δέχονται επίθεση από χούλιγκανς.



Με μένος.



Ο φωτορεπόρτερ του Associated Press έχει αρχίσει να ενοχλεί. Μέλος της Ασφάλειας της γηπεδούχου ομάδας, όπως καταδεικνύει και το καρτελάκι, βρίζει χυδαία το Δημήτρη Μεσσίνη.



Ο φωτορεπόρτερ δέχεται και σωματική βία.



Οι τελευταίες φωτογραφίες προωθούνται στην UEFA και τη Superleague από το Δημήτρη Μεσσίνη, ο οποίος καταγγέλλει στο tvxs.gr παρεμπόδιση άσκησης του επαγγέλματος και τραμπουκισμό. Οι φωτογραφίες οι οποίες «ρίχνουν φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια - ντροπή βρίσκονται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών μέσα από τη ροή στο δίκτυο.

tvxs.gr

Ταβάνι το 15% για το ΠΑΣΟΚ με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα

Ταβάνι το 15% για το ΠΑΣΟΚ με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα

Μαθηματικοί δεν είμαστε αλλά... το 2007 στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν

700.000 φίλοι και μέλη. Το 2009 στις εθνικές εκλογές (τετραπλάσιος αριθμός φίλων και μελών δηλαδή) 3 εκατομμύρια ψηφοφόροι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ δίνοντάς του ποσοστό περίπυ 44%. Αν κάνουμε τώρα την μη σταθμισμένη αναγωγή. Χθές ψήφισαν 240.000 (το πιστεύουμε Ο.Κ). Αν τετραπλάσιος αριθμός πάει και ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές (χλωμό αλλά πιθανό) τότε το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο Έλληνες, ήτοι περίπου 15% του εκλογικού σώματος.

Και όλοι αυτοί οι υπολογισμοί επιεικείς αριθμητικά

BLOG.GR

Εμείς θα σας.....αγαπάμε

Ναι, υπήρξε νοθεία στις χθεσινές εκλογές ! Επώνυμη συγκλονιστική καταγγελία

 
"έλα να ψηφίσεις και θα σε κάνουμε συμβασιούχο"

Στις 10 περίπου και ενώ πραγματικά είχε έρθει αρκετός, για την ώρα, κόσμος να ψηφίσει άρχισαν τα «παρατράγουδα»… 
 Εμφανίστηκε κάποιος κύριος χωρίς ταυτότητα και ήθελε να ψηφίσει, εννοείται πώς εγώ αντέδρασα και του εξήγησα ότι...
δεν ψηφίζουμε χωρίς ταυτότητα ή δίπλωμα, και τότε αφού ο κύριος αυτός παραπονέθηκε στο γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης, Ρούση Αλεξανδρή, ο γραμματέας είχε την απαίτηση να τον αφήσω να ψηφίσει και να είμαι ελαστική με όσους θυμούνται τον αριθμό ταυτότητάς τους και ας μην έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας. 

Ο γραμματέας παρόλα αυτά, με αγνοούσε και έδινε εντολές στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής να τους δέχονται και μάλιστα παρενέβη όταν αρνήθηκα να αφήσω κάποιον κύριο να ψηφίσει και για την σύζυγο του η οποία δεν ήταν παρούσα, φυσικά με τις συχνές του παρεμβάσεις στο έργο της εφορευτικής, μας έφερνε σε δύσκολη θέση και αναγκαζόμασταν να διαφωνούμε μπροστά στους ψηφοφόρους. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις υπήρχαν και από άλλα «πρωτοκλασάτα» στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής. 

 Σε κάποια στιγμή ανάμεσα στους ψηφοφόρους διέκρινα έναν γνωστό ο οποίος είναι σε απελπιστική οικονομική κατάσταση και φυσικά όλη μέρα αναθεματίζει το πολιτικό σύστημα, αφού ψήφισε ο γνωστός από περιέργεια και μόνο, τον πλησίασα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, και τον ρώτησα πώς και ήρθε να ψηφίσει. 
Ο γνωστός μου αυτός μου απάντησε αυθόρμητα : « Να μωρέ , με πήρε τηλέφωνο (όνομα γνωστού προσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης) και μου είπε να έρθω, με πίεσε πολύ και μιας και έκανα και τα χαρτιά μου για μια σύμβαση είπα να έρθω μπας και με βοηθήσουν!!!». 

 Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ;;; 
 Για αυτό το ΠΑΣΟΚ τρέχαμε και αγωνιζόμασταν, για ένα ΠΑΣΟΚ που παίζει με τον ‘’πόνο’’ του κόσμου για μια σύμβαση;;; 

 Με πραγματική απέχθεια για αυτά που άκουσα ξαναγύρισα στη θέση μου και προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι!!! Όταν έφτασε η ώρα να κλείσουμε τις κάλπες, τις μεταφέραμε όλες στην αίθουσα συνεδριάσεων να αρχίσει η καταμέτρηση. Μέλη της εφορευτικής της κάλπης που ήμουνα και εγώ μου ανέφεραν πώς το τελευταίο δεκάλεπτο που εγώ έλειπα, κάποιος κύριος με την ανοχή της κεντρικής εφορευτικής έριξε 10 μαζεμένα ψηφοδέλτια στην κάλπη τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε κανένα όνομα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από τον αριθμό των εγγεγραμμένων στις λίστες ψηφισάντων. Κάτι έπρεπε να κάνουν για να το καλύψουν, και βρήκαν τον τρόπο αμέσως… 

 Ενώ στην άλλη κάλπη της Κοζάνης είχαν ψηφίσει 667 και είχε αποτυπωθεί στη μνήμη τη δική μου και όχι μόνο, γιατί ο τελευταίος ψηφοφόρος περίμενε να ψηφίσει κάποιος άλλος για να μην είναι ο 666ος , το έλεγε δυνατά μέσα στο χώρο. Ξαφνικά ο αριθμός των ψηφισάντων στη συγκεκριμένη κάλπη είχε γίνει 69.. κάτι… Το είπα διακριτικά στον γραμματέα αλλά δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και πολύ και συνέχισε τη διαδικασία καταμέτρησης!! 
 Μέχρι εκεί ξέρω, μέχρι εκεί άντεξα να δω!!! 15 χρόνια αγώνα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, διαλύθηκαν σε μια στιγμή… Το τοπίο ξεκαθάρισε… Πλέον έβλεπα καθαρά… Πλέον μου λυνόταν όλες οι απορίες… 

 Σε αυτές τις εκλογές το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παρόλο που δεν υπήρχε λόγος να κάνουν λοβιτούρες κάποιοι το έκαναν για να δείξουν καλή διαγωγή. Ήταν η τελευταία προσπάθεια που μπορούσε να γίνει με σκοπό την εξυγίανση του κόμματος, ήταν μοναδική ευκαιρία να είναι όλα «καθαρά», η τελευταία ευκαιρία να βάλει το κόμμα άλλους όρους στις συνδιαλλαγές του με τους φίλους και τα μέλη του! Αλλά δεν έγινε… 
 Δεν πειράζει, φαίνεται κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις μωροφιλοδοξίες τους ξεπουλάνε ακόμη και την μοναδική ελπίδα που είχε απομείνει για λίγη αξιοκρατία και δημοκρατία σε αυτό το κόμμα… 
 Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι αυτοί, γιατί στις δύο κάλπες της Κοζάνης το ποσοστό των ψηφιζόντων κάτω των 30 ετών δεν ξεπέρασε το 10%. 
 Ας αναλογιστούν γιατί με ένα πρόχειρο υπολογισμό το μέσο όρο ηλικίας των ψηφιζόντων ήταν 52+… 
 Ας αναλογιστούν λοιπόν αυτοί, γιατί το μεγάλο ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει κόμμα των λίγων και εκλεκτών… 

 Σταμάτη Μαρία 
 Αναπληρώτρια Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης


Άρχισε και ο βρόμικος πόλεμος εναντίον της ΝΔ


 Άρχισαν και τα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη»: Οι καταστάσεις μισθοδοσίας της Συγγρού ήλθαν στο προσκήνιο για να κεντρίσουν τη λαϊκή περιέργεια και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.  Επιθυμητό αποτέλεσμα οι «συμψηφισμοί».
Ο στόχος είναι και πάλι ο Σαμαράς: Αφού αντί να τους μαστιγώνει τους πληρώνει κιόλας, δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση. Κάποιοι έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος ψάχνει «ενόχους» για την οικονομική ασφυξία και μαζί με τα ξερά, θέλουν να «κάψουν» και τα χλωρά. Σε λίγο όποιος παίρνει πάνω από 1.000 ευρώ θα διώκεται ποινικά. Γιατί είναι «αφελής» και τα δηλώνει. Η νεοελληνική μαγκιά επιτάσσει εισοδήματα πιο μαύρα και από τον καφέ φίλτρου…

Σιγά το ποσό στην τελική: το μισό ποδήλατο του ΓΑΠ κόστισε περισσότερο, οι πέτρες για τη σάουνα είναι ακροβότερες. Χαλάνε την πιάτσα στη ΝΔ δηλώνοντας στο ΙΚΑ τις ακριβείς αποδοχές. Τριάντα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ αμείβονταν με ψίχουλα στα χαρτιά, είχαν όμως πολλές «χορηγίες», καλούς φίλους και σωστές διασυνδέσεις για να εξασφαλίζουν το παλιό κρασί και τον κατεψυγμένο αστακό τους.

Οι καλοπροαίρετοι και υποψιασμένοι αναγνώστες θα κατάλαβαν ότι κύριος στόχος του αποκλειστικού δημοσιεύματος του …ΙΚΑ, συγνώμην του "Πρώτου Θέματος" ήθελα να πω, είναι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης. Γιατί; Επειδή κάνει καλά την δουλειά του. Και ενοχλεί που ανέλαβε το Γραφείο Τύπο ένας άνθρωπος που ήρθε από την ερημιά μαζί με τον Σαμαρά και όχι από κανένα διαπλεκόμενο ΜΜΕ, όπως παλαιότερα – για να μην ξεχνιόμαστε έτσι;
Παίρνει λέει κάπου 4.000 ευρώ καθαρά τον μήνα; Πόσα θα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα που εγκατέλειψε για να ακολουθήσει τον Σαμαρά, κ. συνάδελφοι; Πόσο αξίζουν πραγματικά οι ηλεκτρικές καρέκλες 24ωρου βάσεως του διευθυντού του γραφείου τύπου και του εκπροσώπου του κόμματος;


Λιγότερο ενδιαφέρον και από περιοδικές καταστάσεις του ΙΚΑ έχει η  ιδρυτική διακήρυξη των «Ανεξάρτητων». Τη διάβασα επιμελώς γιατί δεν βγαίνω πλέον τα βράδια,  αφού από το νεότευκτο κόμμα μας διαβεβαιώνουν ότι είμαστε υπό κατοχή.  Έτσι,  δεν ρισκάρισα να περάσω την νύχτα στην Κομμαντατούρ.
Σαν συρραφή από διάφορα άρθρα των μη σατιρικών συγγραφέων του Antinews μου φάνηκε η διακήρυξη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί βρίθει κοινοτυπιών:
Mας ενημερώνει για παράδειγμα ότι είναι υπέρ της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Κι εγώ υπέρ της είμαι και νομίζω και ο Φάκτορας παρά το "επαναστατικό" του παρελθόν, αλλά δεν κάναμε κόμμα. Και ο Ροδινός την υποστηρίζει διακαώς, αλλά δηλώνει ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη ΝΔ.

Διάβασα επίσης ότι η ιδρυτική διακήρυξη των "Ανεξάρτητων" προστατεύει τον αυτοπροσδιορισμό των πολιτών. Ελπίζω αυτό να μην αναφέρεται και στους Τούρκους, τους Αλβανούς, τους "Μακεδόνες"  και άλλους συμπολίτες μας.

Πάντως η τάση στα πολιτικά πράγματα είναι η συνένωση: αφού "μ-λ ΚΚΕ" και "ΚΚΕ Μ-Λ" τα βρήκαν και αποφάσισαν να συγκροτήσουν από κοινού Πρωτοβουλία για μια Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, όλες οι προεκλογικές συγκλίσεις είναι πιθανές. Εκτός από την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, που είναι αυτόνομοι ιδεολογικά και πολιτικά.

Στους χώρους της «μικρής δεξιάς», ο προεκλογικός αγώνας θα γίνει σε πολύ υψηλό επίπεδο: Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μας ενημέρωσε ότι το 1989 είχε δει τον Καμμένο να πυροβολεί με αεροβόλο αφίσα του Μητσοτάκη…

Ο Καρατζαφέρης επίσης, βλέπει συνομωσία πίσω από τις εκλογές τον Μάιο, διότι προηγείται του Ιουνίου. Μέχρι χθες συνομωσία υπήρχε γιατί δεν διεξάγονταν εκλογές…

Πείτε ότι θέλετε για τη Ντόρα, η αλήθεια είναι ότι είναι ειλικρινής. Δήλωσε ότι θα ήταν καταστροφή για τη χώρα η αυτοδυναμία. Του Σαμαρά εννοεί βεβαίως αλλά δεν το είπε από αστική ευγένεια.

Ενώ ο ΠΑΟ έχασε από τον ΟΣΦΠ  την ημέρα των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι και στις 29/11/2009 είχε ηττηθεί με 2-0 (τότε στο Φάληρο). Πλέον στον ΠΑΟ θα περιμένουν την εκλογική διαδικασία στο ΚΚΕ…

Με αφορμή τα ψηφοδέλτια της ΝΔ παρακολουθούμε, τέλος, κάποια δημοσιεύματα από κάποιους στο διαδύκτιο που κάνουν πολύ προσπάθεια να επιτεθούν σε συγκεκριμένους υποψηφίους. Ο λόγος για δημοσιεύματα που αναφέρονται στον αναπληρωτή υπεύθυνο Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής και φιλοξενούμενο πολλές φορές του antinews, Στέφανο Αγιάσογλου.

Εμείς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνοκράτη, οικονομολόγο, από τους πολύ λίγους πραγματικούς φίλους του Αντώνη Σαμαρά, που στάθηκε δίπλα του και στα πέτρινα χρόνια, χωρίς να το διαφημίζει, αντίθετα από όλους αυτούς τους νεόκοπους «στενούς φίλους» που προσπαθούν να πολιτευθούν σήμερα κτυπώντας τους αντιπάλους τους.

Κύριοι οι εποχές αυτές πέρασαν χωρίς επιστροφή.
Μ.Ο.

http://www.antinews.gr/2012/03/19/152476

«Βιομηχανία» αναπήρων! - Σε ποιες περιοχές πήραν τα περισσότερα επιδόματα «μαϊμού»!

Ένα σκάνδαλο με πολλές διαστάσεις είναι αυτό με τα επιδόματα αναπηρίας. Επί σειρά ετών χιλιάδες άνθρωποι έπαιρναν επίδομα χωρίς να το δικαιούνται. Και το ζήτημα είναι ότι η επίσημη πολιτεία φαίνεται να γνώριζε αλλά δεν έπραττε τίποτε.


Πρωταθλητές μαϊμού επιδομάτων ήταν κάτοικοι της Ζακύνθου, του Ηρακλείου, της Φλώρινας, της Καβάλας αλλά και της Χίου.

Ωστόσο κι άλλες περιοχές της χώρας δεν πήγαιναν …πίσω στην καταβολή παράνομων επιδομάτων όπως στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή αλλά και τη Χαλκίδα.

Ενδεικτικό είναι πάντως ότι στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης τα άτομα με… σοβαρές αναπηρίες που χρήζουν καταβολής επιδόματος, αυξήθηκαν μέσα σε ένα έτος από το 2009 έως το 2010, κατά 1.157 άτομα και έφτασαν συνολικά τους 15.667.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να ανακοινώσει τα επίσημα στοιχεία εντός της εβδομάδας καθώς ολοκληρώθηκε η απογραφή των δικαιούχων.

Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάνω από 50.000 επιδόματα θα κοπούν καθώς οι μέχρι πρότινος δικαιούχοι είτε δεν εμφανίστηκαν καθόλου είτε δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

iatropedia.com

Τζουμάκας: εκλογές νοθείας στο ΠΑΣΟΚ

 

Η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είχε πολλά διαβλητά σημεία σύμφωνα με τον Στέφανο Τζουμάκα που με σκληρή κριτική κάνει λόγο για “διάτρητο χαρακτήρα” και και “νοθεία”

Με ανάρτηση στο προσωπικό του “blog” ο κ. Τζουμάκας, μιλάει για “αντιδημοκρατική παρακμή” σχολιάζοντας τη διαδικασία και αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Το 2007 προσήλθαν στην ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές”