slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλάδες - Κ. Μονογυιού: Εγινε τραγούδι και τα έσοδα θα πάνε στο Πτωχοκομείο Θήρας (!!!)

Λευτέρης Πανταζής και Ματθαίος Γιαννούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.. Και δημιούργησαν ένα τραγούδι αφιέρωμα στην γοητευτική Μυκονιάτισσα, την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού που έχει κερδίσει την αγάπη όλων των Κυκλαδιτών με το χαμόγελο και την απλότητά της..


ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια να στήριξουν το θεσμό των Κοινοτήτων


Η Κοινότητα, πυρήνας της ελληνικής κοινωνίας, θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού, αποτελεί διαχρονικά την ραχοκοκαλιά της Ελλάδας. Ο θεσμός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας του πολίτη - όσο απομακρυσμένη και αν είναι η Κοινότητα από την έδρα του Δήμου - είναι ο θεσμός του Συμβουλίου Κοινότητας και του Προέδρου της Κοινότητας. Καθημερινά, Πρόεδροι και Κοινοτικοί Σύμβουλοι διαχειρίζονται όλο το φάσμα των αρμοδιοτήτων, φροντίζουν, μεριμνούν για τη δύσκολη καθημερινότητα των αστικών περιοχών αλλά στις απομακρυσμένες περιοχές της Πατρίδας μας με την υστέρηση των υποδομών και υπηρεσιών. Η παρουσία τους στις πόλεις και στα χωριά είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης στο κράτος αφού μια μορφή διοίκησης παραμένει δίπλα του

Ε.Α.Σ. Νάξου : Προσφορά αγάπης στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων!

 Το να δίνεις σημαίνει να νοιάζεσαι και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το γνωρίζει καλά αυτό και διαχρονικά το αποδεικνύει, με το πλούσιο κοινωνικό της έργο.Τώρα, λοιπόν, στην αυγή του 2021, η

Σε τροχιά δημοπράτησης τα τρία πρώτα έργα του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, σε Ρόδο, Μήλο και Κάρπαθο



Γ. Χατζημάρκος: «Η επίτευξη των στόχων του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, ξεπερνά κάθε τοπικό ή προσωπικό εγωισμό γιατί εστιάζει στο μέλλον και στο περιβάλλον»


Σε ομόφωνες αποφάσεις που αφορούν τα πρώτα έργα που θα δημοπρατηθούν το προσεχές διάστημα, τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2021,  κατέληξαν τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και η Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, που συνήλθαν χθες, Παρασκευή, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου τρόπου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, ενός κρίσιμου περιβαλλοντικού ζητήματος που ταλανίζει επί σειρά ετών τα νησιά  του Νοτίου Αιγαίου.