slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας για τη νέα Δημοτική περίοδο 2024-2028.

Σε αυτή τη συνεδρίαση θα εκλεγούν το προεδρείο και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής. Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών αλλά και την ενίσχυση της συμμετοχής των Δημοτών στην παρακολούθηση της διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων, όλες οι δια ζώσης συνεδριάσεις θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσω internet στο επίσημο κανάλι You Tube του Δημοτικού Συμβουλίου. Το όνομα του καναλιού είναι @dsthiras και εμφανίζεται με την περιγραφή «Κανάλι Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θήρας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Δεν πέρασαν παρά μόλις 10 μέρες από την ημέρα που ορκίστηκε το νέο περιφερειακό συμβούλιο στη Σύρο και που ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης, με αρκετή δόση αλαζονείας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «πλέον στο Νότιο Αιγαίο δεν υπάρχουν άγονες γραμμές, αλλά άγονα μυαλά».

Μόνο που χρειάστηκαν ακριβώς 10 μέρες για να τσακιστεί το αφήγημα του περιφερειάρχη στα βράχια της επιλεκτικής αδιαφορίας της διοίκησής του και της κυβέρνησης και να αποδειχτεί πως υπάρχουν άγονες γραμμές γιατί μας διοικούν και μας κυβερνούν, άγονα για τον λαό μυαλά.

ΕΥΧΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


          ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

              ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα (με λαούτο και βιολί), live από τον Κινίδαρο στο «Σήμερα» του ΣΚΑΪ!


Η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία για το 2023… ακούγοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με βιολί και λαούτο, ζωντανά από τον Κινίδαρο της Νάξου!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, εκτέλεσε χρέη… ρεπόρτερ για την σύνδεση, με τους κατοίκους του γραφικού χωριού του νησιού μας να αφιερώνουν, μάλιστα, στην δημοφιλή εκπομπή το δικό τους κοτσάκι: «Ευλογημένη η χρονιά και η Παναγιά μαζί σας/Μόνο χαρές και απίκραντη να είναι η ζωή σας!».

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ




Γ. Βρούτσης: «Κάμερες υψηλής ευκρίνειας, που θα λειτουργούν και στους διαδρόμους των αποδυτηρίων». Με τους διεθνείς διαιτητές ποδοσφαίρου συναντήθηκε ο Υπουργός Αθλητισμού .

WhatsApp Image 2023-12-28 at 8.58.05 PM prop


Αντιπροσωπεία διεθνών διαιτητών ποδοσφαίρου, με την παρουσία εκπροσώπων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, δέχθηκε στο γραφείο του, ύστερα από αίτημά τους, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι διεθνείς διαιτητές Ανδρέας Γκάμαρης και Τάσος Παπαπέτρου, εναντίον των οποίων συνέβησαν θλιβερά περιστατικά τις τελευταίες εβδομάδες, οι Βασίλης Φωτιάς και Βαγγέλης Μανούχος, οι διεθνείς βοηθοί Τρύφωνας Πετρόπουλος και Ανδρέας Φωτόπουλος, καθώς και οι Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου, εκ μέρους της ΚΕΔ.
Οι εν ενεργεία διαιτητές κατέθεσαν την αγωνία τους για φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, με κυρίαρχο αυτό της προστασίας τους στα γήπεδα και της εφαρμογής του νόμου για την επαγγελματική διαιτησία.