slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διάγγελμα ... προς τους Ευρωπαίους τραπεζίτες και τοκογλύφους!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι εκλογές έγιναν και ο λαός μέσα σε ένα κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας (ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες) έδωσε στην ΝΔ την πρωτιά έστω και χωρίς αυτοδυναμία.
Το περίεργο (αλλά αναμενόμενο για πολλούς από εμάς) είναι ότι στην πρώτη του ομιλία ο κ. Σαμαράς δεν ανέφερε την λέξη "επαναδιαπραγμάτευση" ...

e-Επιλογές της 16/06/2012

Καταστροφική για τις ελληνικές επιχειρήσεις η έξοδος από το ευρώ

Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγούσε σε χρεοκοπία τις περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της στη χώρα, προειδοποιεί η Standard & Poor΄s Ratings Services σε έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Επισημαίνει ωστόσο ότι αυτό δεν...

Οι αμερικανικές τράπεζες ετοιμάζονται για ελληνική έξοδο

Οι αμερικανικές τράπεζες και άλλες χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την προετοιμασία των συστημάτων τους και την ανακατανομή των πόρων τους ώστε να είναι έτοιμες για ένα ριζικά αλλαγμένο τοπίο στην Ευρωζώνη ως αποτέλεσμα μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Εκτός από τις διεργασίες για τον περιορισμό της έκθεσης τους στο...

Που πας βρε ΝΔούλα με τέτοιον καιρό;

Η προπαγάνδα της αριστεράς τις τελευταίες ημέρες δουλεύει ακατάπαυστα, όπως μόνο οι μαέστροι ινστρούχτορες ξέρουν να χειρίζονται! Και ο Κώστας φυσικά.... Ξέρετε εκείνο το πάλαι ποτέ θείο βρέφος....
Τι έκαναν οι τεράστιοι και εξανέμισαν το οποιοδήποτε προβάδισμα της ΝΔ;
Πάτησαν τους ανεμιστήρες και το υλικό εξαπλώθηκε με απίστευτη ταχύτητα στο διαδίκτυο και στις παρέες των χαλαρών αστών: