slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΙΣ 02/03 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 03/03


View this email in your browser
Προβολή Ταινίας "O Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν"

 το 
Σάββατο 2 Μαρτίου στις 20:00
στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Είσοδος Ελεύθερη 
Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός Λιν Ρενό συναντά τον πολυαγαπημένο Ντάνι Μπουν σε ταινία για μια βόλτα-ύμνο στη ζωή, που θα σας ζεστάνει την καρδιά! 
 
Η Μαντλέν καλεί ένα ταξί. Οδηγός του ταξί είναι ο Σαρλ, ένας κάπως απογοητευμένος από τη ζωή του άνδρας, που όμως κρύβει μια τρυφερή καρδιά πίσω από την κάπως δύστροπη συμπεριφορά του. 
 
Η Μαντλέν ζητά από τον Σαρλ να περάσουν από διάφορα μέρη στο Παρίσι που σημάδεψαν τη ζωή της. Έτσι, μέσα από τους δρόμους της υπέροχης γαλλικής πρωτεύουσας, θα ξετυλίξει το εξαιρετικό παρελθόν της, γεμάτο από όμορφες αλλά και επώδυνες αναμνήσεις. 

Παρέμβαση του Φίλιππου Φόρτωμα για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων Κυκλάδων

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας στους αρμόδιους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών, κα Νίκη Κεραμέως. Ο βουλευτής ζήτησε από τους Υπουργούς, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, να του παρέχουν τη σχετική ενημέρωση, ως προς το σε ποιές ενέργειες και πρωτοβουλίες προτίθενται να προβούν ώστε να επιλυθεί, επί μονίμου βάσεως, το ζήτημα της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Κυκλάδων και ιδιαίτερα σ’ αυτές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα υποστελέχωσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΞΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ


Παρακαλεῖσθε νά τιμήσετε μέ τήν παρουσία σας, τίς Λατρευτικές Ἐκδηλώσεις πρός τιμήν τοῦ συμπολίτη μας Ἁγίου Ἱερέως Νικολάου Πλανᾶ, σύμφωνα μέ τό παρακάτω πρόγραμμα.

Μετ' εὐχῶν καί τιμῆς,

Κατερίνα Μουστάκη: Αυτό που έγινε στο Πυργάκι δεν ήταν καθαρισμός, αλλά καταστροφή αμμοθίνης και αμμοληψία.


Όλοι θέλουμε να μένει ανοιχτός ο δρόμος και ο Δήμος οφείλει σε τακτά χρονικά διαστήματα να τον καθαρίζει, πράγμα που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Οι κάτοικοι δεν πρέπει να νοιώθουν αποκλεισμό η ανασφάλεια, πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα μια περιβαλλοντική μελέτη ώστε ο δρόμος να είναι ανοικτός χειμώνα καλοκαίρι.

Δ. Καπούνης στο Action 24: «Δεν έχουμε νερό στη Νάξο, να γίνει το φράγμα του Τσικαλαριού!».

Το τεράστιο πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Νάξος ανέδειξαν, στον «αέρα» της εκπομπής «Action Τώρα» του Action 24, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο Ναξιώτης κτηνοτρόφος και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαλανάδου, Στέλιος Βαθρακοκοίλης.