slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες.

Ολόκληρο το κρατικοδίαιτο καθεστώς και κυρίως, καθεστωτικά ΜΜΕ και εντολοδόχα πολιτικά όργανα, μας τρομοκρατούν με καταστροφολογίες, με δραχμές, με πείνα κ.λ.π. προκειμένου να μας παραπλανήσουν, να μας μετατρέψουν σε μάζα – αγέλη, εύκολα χειραγωγούμενη από τα ΜΜΕ τους και κυρίως να μας αποσπάσουν την προσοχή από το πιο ουσιώδες ζήτημα. Ότι δηλαδή εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας, αυτοί ακριβώς που μας κατέστρεψαν. Βιάζονται όλοι να ξαποστείλουν τον Παπανδρέου για να....

Τι θα έχει το 2012!!



Το μόνο που θα φέρουν οι εκβιασμοί είναι … ελικόπτερα, κ. Παπαδήμο

Ο κ. Παπαδήμος με τους ... κοινωνικούς εταίρους
Οι μάσκες έπεσαν για τον τεχνοκράτη, σωτήρα, γνώστη της οικονομίας, άνθρωπο που θα φέρει ευημερία στην Ελλάδα. Για τον κ. Λουκά Παπαδήμο αναφερόμαστε ο οποίος ούτε 40 ημέρες δε χρειάστηκε για να αποδείξει ποιους εξυπηρετεί και ποιο είναι το σχέδιο όσων των επέβαλαν στη θέση του πρωθυπουργού.
Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, δεν μπορούμε να συζητούμε με αμετακίνητα κεκτημένα, είπε ο κ. Παπαδήμος κι έδωσε το πράσινο φως για τον ύστατο εκβιασμό. Ή πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία το Μάρτιο ή πρέπει να μειωθούν δραματικά οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, είπε.
Άλλες λύσεις προφανώς δεν υπάρχουν. Δύο χρόνια τώρα που τα λέγαμε ήμασταν οι εχθροί της πατρίδας.
Εν πάση περιπτώσει, ο πρωθυπουργός είπε και το άλλο αμίμητο. ‘Η συμφωνούμε με τους κοινωνικούς εταίρους για τις οδυνηρές θυσίες ή αυτές θα επιβληθούν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως ζητά η τρόικα.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή για την ελληνική κοινωνία. Πρέπει και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να πληρώνονται με μισθούς πείνας, να καταργηθεί κάθε έννοια κοινωνικής προστασίας, να κοπούν δώρα και επιδόματα, να συναινέσουμε όλοι δηλαδή στο βιασμό μας.
Και τα ερωτήματα από τη στάση αυτή του κ. Παπαδήμου είναι πολλά. Αν και δε χρειάζεται πολύ σκέψη για να απαντηθούν. Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του, αυτή που του καθορίστηκε από τα αφεντικά του, τις αγορές και τους επιχειρηματίες..........................................

Δικαιωθήκαμε πλήρως για το τέλος του κ. Παπανδρέου...

Είκοσι μόλις ημέρες μετά την άνοδο στην εξουσία του κ. Παπανδρέου και συγκεκριμένα στις 25-10-2009, γράψαμε άρθρο με τον τίτλο: Το μετέωρο βήμα του κ. Παπανδρέου. Διαβάστε το. Αν διαπιστώσετε ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα, είχαν γραφεί από τον Οκτώβριο του 2009, αυτό δεν είναι σύμπτωση ούτε προφητεία, αλλά καλή γνώση της λειτουργίας του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Τότε είχαμε προβλέψει με ακρίβεια ότι η πολιτική συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου και τα μετέωρα βήματα που επιχειρούσε, θα τον οδηγούσαν....

ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Μπάχαλο με τις πανελλήνιες

Χθες σε πολλά sites, blogs και εφημερίδες,είδα ότι ανακοινώθηκε ως ημερομηνία έναρξης των πανελληνιών η 21η ΜΑΪΟΥ.
Να σας ενημερώσουμε ότι
οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης των πανελληνίων είναι 18 ή 23 ΜΑΪΟΥ.
Η ανακοινωθείσα χθες ως ημερομηνία, δεν ισχύει ή έχει ελάχιστες πιθανότητες.
Επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε ούτε και υπάρχει από το ΥΠΔΒΜΘ.
Κάτι τέτοιο αναμένεται μέχρι τέλος του Γενάρη.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΕΡΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ