slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φωτο απο εκδηλωσεις στην Σχολη Ουρσουλινών (ΝΟΠΑΠΑ)

Pagonis Stelios

Την Παρασκευή γλεντάμε ... με τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου

Την  Παρασκευή 30  Δεκεμβρίου στο κέντρο «ΑΙΓΑΙΟ». ο   Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος  Φιλωτίου «ο ΖΕΥΣ»  θα   πραγματοποιήσει με  τους Νικόλα    Χατζόπουλο στο Βιολί του  , το Γιάννη   Βερύκοκκο  στο Βιολί και στο τραγούδι, τη Φωτεινή Βασιλάκη στο τραγούδι και  την γλυκεία φωνή , τον  Αποστολή Μουστάκη  με  το Βιολί και στο τραγούδι   , τους  Γιώργο και Ηλία  Μουστάκη  στο λαούτο   μια    ξεχωριστή νύχτα διασκέδασης και ένα αξέχαστο ανεπανάληπτο νησιώτικο εορταστικό   γλέντι.... μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!  
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Μεγάλη δικαίωση για τον Καρατζαφέρη η φυλάκιση του Εφραίμ!

 Τί έλεγε στις 27 Νοεμβρίου του 2008 ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ τον πρόεδρο ΚΟΜΜΑΤΟΣ για τον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο;
 «Οι κ. Εφραίμ και Αρσένιος παρέδωσαν ένα υπόμνημα (στην Εξεταστική της Βουλής) και δεν μπήκαν στη βάσανο των ερωτήσεων. Αν ήταν Προανακριτική η Επιτροπή, θα είχε άλλες αρμοδιότητες, άλλες εξουσίες, άλλα αποτελέσματα. Οι δύο αυτοί κύριοι πρέπει να περάσουν, από τα κελιά του μοναστηρίου, στα κελιά των φυλακών».
Κανείς δεν κυνήγησε το Βατοπέδι και τον Εφραίμ όπως ο Καρατζαφέρης. Σήμερα, δικαιώνεται.

Βίντεο: Μητροπολίτης Μεσογαίας κ' Λαυρεωτικής Νικόλαος για την προφυλάκιση Εφραίμ

Δείτε τι είπε:

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!
Από τους Εξοργισμένους με άποψη…
Την ώρα που καταρρέουν και τα κανάλια και οι εφημερίδες τους, οι «νταβατζήδες» καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι πίσω από το βούλευμα προφυλάκισης του Εφραίμ μπορούν να στήσουν ξανά το χορό της εκ νέου αποδόμησης του Κώστα Καραμανλή!! Και μπορούν επίσης να κρύψουν τον πολιτικό διασυρμό της «εκλεκτής» τους Κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου, που βυθίζεται αύτανδρη στην πολιτική ανυποληψία, θυμίζοντας λιγότερο κυβέρνηση και περισσότερο εκδοχή του Τσίρκου «Μεντράνο»!! Κούνια που τους κούναγε… Τους έχει πάρει χαμπάρι και ο τελευταίος πολίτης ότι δίνουν τα ρέστα τους. Ας είναι βέβαιοι ότι θα μείνουν και πάλι, αλλά τώρα οριστικά, ταπί!!!
Ας πιάσουμε όμως την «κλωστή» απ’την αρχή:

Βίντεο: Ο Γερμανοτσολιάς που νομίζει ότι μας κοροϊδεύει!

 Δείτε τον πως κάνει και νομίζει ότι τον πιστεύει κανείς! Μιλάμε για το απόλυτο καραγκιοζιλίκι, ενδεικτικό της ελληνικής δημοσιογραφίας:

Βγήκε ο ποντικός Βερύκιος από την τρύπα στην οποία μπαίνει όταν ακούγεται το όνομα του Άκη

Εξαφανισμένος είναι όταν ακούγεται το όνομα του Άκη, το νούμερο ο Βερύκιος, γνωστόςυβριστής και προπαγανδιστής της υπόθεσης Βατοπαιδίου, τον οποίο όμως οΡουσόπουλος θεώρησετελείως ανυπόληπτο και απαξίωσε να του κάνει μήνυση μαζί με τους Ντάσκα, Αυτιά και Βλάχο, οι οποίοι καταδικάστηκαν σαν συκοφάντες.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες που ήταν το όνομα του Άκη στην επικαιρότητα, λόγω καταδίκης της Ferrostaal στη Γερμανία,δεν έλεγε τίποτα, βγήκε σήμερα προκειμένου να γλύψει το νέο του και παλιό αφεντικό που προσπάθησε μ'αυτή την υπόθεση να ρίξει τον Καραμανλή, ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να πάρει με αχυρανθρώπους το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, όπως γράψαμε πριν μερικούς μήνες.

Τσίριζε λοιπόν ο Βερύκιος τις γνωστές μπούρδες, ρωτώντας που πήγαν τα λεφτά από την περιφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία  και αν υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία.... ξέρει αυτός από συγκοινωνούντα δοχεία που έθρεφαν την πάρτη του και αλλους στρατιωτικούς συντάκτες για να μη μαθαίνει ο κόσμος τίποτα όταν μάσαγε ο Άκης και ο Γιάννοςκαι να μάθουμε την αλήθεια όταν άρχισαν οι συλλήψεις και οι καταδίκες στη Γερμανία...


ΥΓ. Και φυσικά μην τρώτε κουτόχορτο ότι πίσω από τις επιθέσεις του ALPHA είναι οι γερμανοί, όπως λένε κάποιοι υπερβολικοί επειδή ο κακός γερμανός πουλάει παντού... φυσικά και δεν υπήρχαν Γερμανοί στον ALPHA το 2008 και φυσικάοι Γερμανοί έχουν άριστες σχέσεις και συνεργασία με τον Πούτιν και τους Ρώσους... μόλις πριν 1,5 μήνα εγκαινίασαν τον Nord Stream που θα φέρνει το φυσικό αέριο της Gazprom στη Γερμανία, μέσω δύο αγωγών στον πυθμένα της Βαλτικής θάλασσας, παρακάμπτοντας τους Ουκρανούς και τους Πολωνούς

Ο Σαμαράς μπροστά στις πιο δύσκολες αποφάσεις




Αν διαβάσει κανείς τα κυριακάτικα φύλλα θα διαπιστώσει ότι όλοι περιμένουν να δούν που θα καταλήξει το…ξεφύλλισμα του ημερολογίου από τον Σαμαρά. Κανείς πάντως δεν θεωρεί ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, όπως αποφασίσθηκε στην σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών. Όλοι τις τοποθετούν από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τις αρχές Απριλίου, αν και δύσκολα βλέπουμε να μετατίθεται η ημερομηνία μετά την 25η Μαρτίου λόγω του φόβου της …παρέλασης. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι που βλέπουν  εκλογές στις 22 Ιανουαρίου, αλλά μάλλον δεν πρέπει να τους παίρνουμε σοβαρά (ακόμα).
Ο Αντώνης Σαμαράς  πάντως έχει δηλώσει, ότι δεν είναι αγκαλιά με το ημερολόγιο, όσον αφορά τις εκλογές. Και σε κάθε περίπτωση η εκτίμησή μας είναι ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε μια παράταση πέραν των ολίγων  εβδομάδων και σε κάθε περίπτωση εντός του Μαρτίου. Η θέση μας στο θέμα αυτό είναι σταθερή. Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως μόνο μια κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση μπορεί να αντιμετωπίσει τα πρωτόγνωρα αυτά προβλήματα της χώρας.
Είναι όμως, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, οι εκλογές το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας; Και πώς μπορούμε, τώρα που τελειώνει αυτός ο βασανιστικός χρόνος, να εκτιμήσουμε την τακτική και στρατηγική του αρχηγού της ΝΔ;
Αν ανατρέξουμε στις κινήσεις υψηλής τακτικής του Α. Σαμαρά , βλέπουμε μια σταθερή επιμονή, βασανιστική θα την χαρακτήριζα, σε πολύ συγκεκριμένες και δύσκολες στοχεύσεις,απέναντι σε αμετροεπείς αντιπάλους και λάτρεις της κωλοτούμπας.  Και όλα αυτά υπό τον κίνδυνο να σκάσει η χώρα πρόωρα.
Από τη στιγμή που οι χειρισμοί της κυβέρνησης Παπανδρέου οδήγησαν την Ελλάδα στο φιάσκο του δημοψηφίσματος και στους ανοιχτούς εκβιασμούς γύρω από την 6ηδόση, παρουσιάστηκαν οι πρώτες πιεστικές προτεραιότητες:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Οι ξεφτύλες και οι ξεπουλημένοι κοφεύουν .....

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μπείτε  (όσοι έχετε λογαριασμό) στην σελίδα σας στο Facebook και μετά μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο  http://www.facebook.com/Ahmet.Mesut.Yilmaz του πρώην Τούρκου πολιτικού κ. Γιλμάζ ο οποίος δήλωσε ότι ...