slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σαμαράς-Καραμανλής σε κοινή περιοδεία;

Ο Κώστας Καραμανλής είναι έτοιμος να δώσει τον αγώνα για τη σωτηρία της Ελλάδας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Ο ρόλος του στις επόμενες εκλογές θα είναι κομβικός και μάλιστα πληροφορίες - αποκλειστικές είναι αυτές- υπάρχουν πιέσεις για να κάνει εμφανίσεις σε...

Έναρξη εργασιών επισκευής των λιμανιών Αμοργού, Δονούσας, Κουφονησίων

Υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης του έργου Επισκευή και Βελτίωση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων Αμοργού, Δονούσας και Κουφονησίων ανάμεσα στο Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων και της αναδόχου εταιρείας «Προμηθεύς».Η εταιρεία κατέθεσε ήδη τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές και προβλέπεται η άμεση εγκατάσταση της και η έναρξη των εργασιών.
Για το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται για το 2012 πίστωση 400.000 ευρώ, η οποία θεωρείται επαρκής για την απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ
Βουλευτής Ν. Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

Εκτακτη είδηση.Στον εισαγγελέα στέλνουν τον Βελόπουλο



Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αργύρης ανακοίνωσε 
ότι από τους ελέγχους που έκανε για εξαγωγή χρημάτων 
στο εξωτερικό τελικά στέλνει 4 στον εισαγγελέα
Κυριάκος Βελόπουλος του  ΛΑΟΣ
Γιώργος Δημητρακόπουλος  πρώην  Ευρωβουλευτής Ν.Δ.
και νυν στέλεχος της Ντόρας
Ισίδωρος Κούβελος
Δρούτσας  του ΚΚΕ 

Νίκος Χατζηνικολάου: Ερωτικη Συναστρία, Ερωτικά Ταρώ, Χειρομαντεία... τώρα και "διάβασμα σκέψης"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7kyRLp9ohz2YE014t3GbTOpgOuc2GlreUQcK0xJjcSkRGhHFU_Wp18EAA0Y5wu0NjZU8zI5fYAwwU4zKLLSfhxcjH3it9xjm_B_998IXm6FQ7aIeA91DIWs3wj5Peh1ZHIBiL4t4TYuE/s1600/tsoxatzopoulos.jpg
Δείτε τι διάβασε στο μυαλό του Καραμανλή ο Νίκος:

Μ. Μπαρδής: Ξύπνησαν τον Παπά Θεόκλητο Ρενέση για να πάει στην εκκλησία το Μεγ. Σάββατο! – Ακούστε τις δηλώσεις του


Με αφορμή την σύλληψη του πρώην εφημέριου της Κωμιακής, Αρχιμανδρίτη Θεόκλητου Ρενέση, για ασέλγεια σε ανηλίκους στην νέα του ενορία στην Αθήνα, συνέντευξη παρεχώρησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας (Κωμιακής) Μάκης Μπαρδής στην.....

NAXOS KAI AN S ARESEI... ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:


 ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ   ΚΥΚΛΟΦΡΗΣΕ 
ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τεύχος: 1 (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2011)
Εκδότης: Εταιρεία "Ναξιακά Γράμματα"
Σελίδες: 112
Τιμή του Βιβλιοπωλείου μας: 5,00€
 -Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του ολοκαίνουριου τριμηνιάιου Ναξιακού περιοδικού με τίτλο «Ναξιακά Γράμματα».
- Η θεματολογία του Περιοδικού είναι ποικίλου περιεχομένου και περιλαμβάνει άρθρα και μελέτες επιστημονικού χαρακτήρα σχετιζόμενες με την Ιστορία, Αρχαιολογία, Λαογραφία, Λογοτεχνία, Τέχνη, Παράδοση και τον Πολιτισμό της Νάξου, βιβλιοπαρουσιάσεις νέων

ΈΚΤΑΚΤΟΤΑΤΟ! ΕΠΕΙΓΟΝ!

Η ίδρυση ενός νέου κόμματος ανακοινώνεται αύριο! Το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ θα φέρει το όνομα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ! Ιδρυτικά του μέλη θα είναι...
οι Γ.Νταλάρας, Τ. Βοσκόπουλος και Ι. Κούβελος!

Το ρεπορτάζ τρέχει... θα σας ενημερώσουμε μόλις φτάσει

IliTzi 

Χάρτα δικαιωμάτων των πολιτών και των επιχειρήσεων στις συναλλαγές τους με το δημόσιο (Διαβάστε τη για να ξέρετε τα δικαιώματά σας)

Με αυτήν τη «χάρτα δικαιωμάτων» παρέχεται ενημέρωση σχετικά:
Πρώτον, με το συνδυασμό των ισχυουσών νομοθετικών ρυθμίσεων με τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως είναι η Διαύγεια, όπως είναι η Διαδικτυακή Πύλη ΕΡΜΗΣ, το Ενιαίο Κέντρο Εξυπηρέτησης, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αμφισβήτησης κατά την εφαρμογή τους.

Ποιον κατονομάζει ως κηπουρό του Παπανδρέου η Τζάκρη;

«Κηπουρό του Παπανδρέου» αποκάλεσε σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη γνωστότατο αναπληρωτή υπουργό του ΠΑΣΟΚ και έκπτωτο πρίγκηπα...

Διαβάστε για ποιον μιλάει στο parospress.blogspot.com

Πάρτι στο Day Night διοργανώνει ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού σας προσκαλεί στο πάρτι που διοργανώνει την Παρασκευή 6 Απριλίου, στο Club Day Night. Εκτός των άλλων, θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά, ενώ...
οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν αξεσουάρ της της ομάδας.
Τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την εκδρομή* των φιλάθλων του Πανναξιακού στην Πάρο την 8η Απριλίου, για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Άνω Σύρο.
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή για την εκδρομή στo τηλέφωνo:

Συνέχιση διακοπείσας συνεδρίασης επιτροπής διαβούλευσης


Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αύριο 14 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σε συνέχεια της από 7 Μαρτίου 2012 διακοπείσας συνεδρίασης στο κατωτέρω θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Γνωμοδότηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τον Κανονισμό Καθαριότητας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΝΑ

Το Δ.Σ του  Πανναξιακού  Α.Ο ανακοινώνει  την κοινη συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημητρη Σκούνα τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια. 

Η αποθέωση της ... Δημοκρατίας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Διαβάζοντας στο λεξικό βλέπουμε ότι η λέξη "Εκλογή" σημαίνει «η επιλογή ενός από πολλά». Έτσι αυτοδίκαια μπαίνει το ερώτημα σε όλους μας τι ακριβώς θα κάνουν την Κυριακή 18 Μαρτίου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ όπου υποτίθεται θα εκλέξουν το νέο αρχηγό τους.
Είναι εκλογή ή επιβολή και δόσιμο του δαχτυλιδιού αφού υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος;

Παιδί του πολιτικού συστήματος ο Κουβέλης;;;


Κατ’ αρχήν ο κ. Κουβέλης δεν αρνείται το ισχύον πολιτικό σύστημα και το υπάρχον συνταγματικό θεσμικό πλαίσιο, ούτε ακούσαμε κάποια προοδευτική πρόταση αλλαγής του προς δημοκρατικότερη κατεύθυνση. Δεν αρνείται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά ούτε το PSI, το νέο μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση και απλά υπόσχεται και αυτός επαναδιαπραγμάτευση. Με ποιον όμως να επαναδιαπραγματευτεί; Με τον Σόϊμπλε, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα....

Μιχελάκης προς Στρατούλη : Είστε κήρυκες της καταστροφής και της δραχμής

Σφοδρή αντιπαράθεση Μιχελάκη-ΣτρατούληΣφοδρή αντιπαράθεση Μιχελάκη-Στρατούλη

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Δ. Στρατούλη για τις παρελάσεις, σημειώθηκε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Καλείτε τους πολίτες να κάνουν διαδηλώσεις στις παρελάσεις;» ρώτησε ο κ. Μιχελάκης τον συνομιλητή του στην πρωινή εκπομπή του ....

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

στο Κέντρο Υγείας, στις 11 π.μ.

Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ!

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

·       Μονάδες Υγείας χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές και ειδικευμένο προσωπικό

·       Σχολεία με κτιριακά προβλήματα, χωρίς βιβλί­α, δασκάλους και καθηγητές.

·       Απλήρωτοι λειτουργοί Υγείας και Παιδείας.

·       Τα ασφαλιστικά ταμεία διαλύθηκαν.

·       Οι τοκογλυφικές δανειακές συμβάσεις οδηγούν το Κοινωνικό Κράτος σε κατάρρευση.

 

ΩΣ ΕΔΩ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

 

--
Με εκτίμηση,
 
Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου


Μεταφορικό ισοδύναμο όπως λέγατε και βιβλία στα σχολεία;



Είπαμε ισοδύναμο άλλα
 εσείς το παρακάνατε

Κατά  τη διάρκεια   ενημέρωσης που είχε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες η νέα Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας  υπογράμμισε ότι πρόθεση του υπουργείου σε σχέση με τα προβλήματα της Ακτοπλοϊας είναι το μεταφορικό κόστος της ξηράς να (Αρκεί κ. Διαμαντόπουλου μου η πρόθεση σας για το Μεταφορικό ισοδύναμο να μην  είναι  όπως αυτή που  είχατε στο υπουργείο  Παιδείας  που η μαθητές θα είχαν τα   βιβλία στα σχολεία στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς 2011-2012 άλλα τα  περιμένουν ακόμα )     ισοδυναμεί με το ...

Να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της ΕΚΤ για το swap της Goldman Sachs, ζητά ο Νίκος Χουντής με ερώτησή του στον Πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

   ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

Δελτίο Τύπου

 

·        Να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της ΕΚΤ για το swap της Goldman Sachs, ζητά ο Νίκος Χουντής με ερώτησή του στον Πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

 

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των συμβάσεων του ελληνικού δημοσίου με τους ξένους ειδικούς

       

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ 12-3-2012

 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου

Απαγορευτικό απόπλου ισχύει στο λιμάνι του Πειραιά, όπου δε θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια της Τρίτης. Επίσης δε θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού για Πορο – Υδρα, Σπέτσες και Πορτο Χέλι.

Από Ραφήνα θα ισχύσει απαγορευτικό για Κυκλάδες και Μαρμάρι, από Λαύριο για Κέα, Κύθνο, από Αγία Μαρίνα για Νέα Στύρα καθώς και τα δρομολόγια Πρίνου Καβάλα.

Το απαγορευτικό ισχύει μέχρι και τις 6 το απόγευμα, όπου θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Χρέος 116% του ΑΕΠ το 2020, με μεγαλύτερη συμμετοχή στο PSI, «βλέπει» νέα ανάλυση

Νέα ανάλυση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ και την Κομισιόν, γνώση της οποίας επικαλείται το Reuters, «βλέπει» χαμηλότερα των εκτιμήσεων για 120% του ΑΕΠ το ελληνικό χρέος το 2020 εάν η συμμετοχή στο PSI είναι τελικά υψηλότερη.

Η ανάλυση υποστηρίζει πως εάν η συμμετοχή στο «κούρεμα» είναι μεγαλύτερη, το ελληνικό χρέος μπορεί να πέσει στην περιοχή του 116%-117% του ΑΕΠ στο τέλος της δεκαετίας, όπως υποστήριξαν δύο ευρωπαϊκές πηγές στο Reuters.

Υπενθυμίζεται πως οι τρέχουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για χρέος 121,5% του ΑΕΠ το 2020.

«Το ελληνικό χρέος μπορεί να πέσει σημαντικά κάτω από 120% του ΑΕΠ, αναλόγως του επιπέδου της συμμετοχής των ομολόγων που διέπονται από ξένο και ελληνικό δίκαιο» ανέφερε μία από τις δύο πηγές.

Και οι δύο αξιωματούχοι ανέφεραν πως η πρόβλεψη βρίσκεται στην μεταξύ 116% και 117% του ΑΕΠ, υπογραμμίζοντας πως αυτό συναρτάται της τελικής συμμετοχής.
Newsroom ΔΟΛ 

" 'Εφοδος" ΣΔΟΕ στους διαιτητές μπάσκετ!

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, αποφάσισε να ελέγξει τους διαιτητές και τα αρμόδια όργανα του ελληνικού μπάσκετ.Εδώ και αρκετό καιρό το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει ελέγχους, αρχικά με τα νυν μέλη της ΚΕΔ και τώρα με τους διαιτητές που έχουν σφυρίξει στην Α1 από το 2005 έως σήμερα!
Συγκεκριμένα, το ΣΔΟΕ ζήτησε από την ΕΟΚ τη λίστα με όλους τους διαιτητές την τελευταία επταετία, όλα τα μέλη της ΚΕΔ στο ίδιο χρονικό διάστημα και βεβαίως τα παιχνίδια που σφύριξαν οι ρέφερι συν τα χρήματα που έλαβαν ως νόμιμη αμοιβή, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό…

Η ΕΟΚ με την σειρά της θα ανταποκριθεί βεβαίως στο σχετικό αίτημα και πολύ σύντομα θα αποστείλει στο ΣΔΟΕ όλα τα απαραίτητα χαρτιά προκειμένου να γίνει διεξοδικός έλεγχος των μελών της διαιτησίας…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτοι που μπήκαν στο στόχαστρο ήταν τα νυν μέλη της ΚΕΔ, οι οποίοι ενημερώθηκαν γιοα τον σχετικό έλεγχο πριν από έναν μήνα περίπου.

Απεργίες προαναγγέλλει η ΠΝΟ ενόψει Πάσχα


 Απεργίες προαναγγέλλει η ΠΝΟ ενόψει Πάσχα
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : «αδικαιολόγητη, ανεξήγητη και χωρίς γνώση» την απόφαση του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου να καταργήσει τη διοικητική αυτοτέλεια και αυτονομία του Οίκου Ναύτου 
Έως τις 15 Μαρτίου, θα έχουν αποσταλεί από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), τα εξώδικα στους αρμόδιους φορείς, αλλά και το υπουργείο Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, για την έναρξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών .......