slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, τίμησε για την προσφορά τους στην κοινωνία, στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικος επιτροπος, πρωτοπρεσβύτερος, π. Ιωάννης Μανιός.
Το "παρών", μεταξύ άλλων, έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Δρυμαλίας, Δημήτρης Μανιός, ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, ο επικεφαλής των Πολιτών για τα Νησιά μας, Βασίλης Βρούτσης, ο Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλασερός, ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλόγου, Βαγγέλης Στρατούρης, κ.ά.
για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή του και για την ίδρυση της Τράπεζας Αίματος, το

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ


Τα μπλόκα από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαμε στην Πανελλαδική σύσκεψη που  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 και συγκάλεσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου Νίκαιας εκφράζοντας τους μικρομεσαίους αγρότες
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

Ανακοίνωση για τις νέες ζημιές και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής στον Απόλλωνα από την κακοκαιρία


Ένα μόλις χρόνο από τις καταστροφές που υπέστη ο Απόλλωνας από την κακοκαιρία τον Φλεβάρη του 2015 και για μια ακόμη φορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι καταστροφική είναι η πολιτική και η απροκάλυπτη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής αλλά και συνολικά τους κατοίκους του τοπικού μας διαμερίσματος.

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, η κοροϊδία που έδειξε τον τελευταίο χρόνο σχετικά με τις

Ααισιοδοξία από το νέο "σπίτι" της ΛΕ.ΜΟ.Ν - BE MY HERO

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της “ΛΕ.ΜΟ.Ν. –
 
 
Be My Hero”, στο άλσος τη Έλλης.

Το πρωί της Κυριακής, μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου και συμμετείχαν στο "στήσιμο" του νέου σπιτιού, της Λέσχης, σχεδιάζοντας, ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας το, με θέματα σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών.
Το "σπιτάκι" BE MY HERO που βρίσκεται στο Άλσος της Έλλης στη Χώρα Νάξου, το παραχώρησε

Οι περιπέτειες της κυβέρνησης Συριζα-Ανελ


Η κυβέρνηση Συριζα-Ανελ προκαλεί κατάσταση παρατεταμένης ασφυξίας. Το μόνο που έχει επιτύχει από το Γενάρη του 15 είναι να χρεώσει μερικές δεκάδες δις παραπάνω την ήδη χρεοκοπημένη χώρα.

Το περασμένο καλοκαίρι η κυβέρνηση βρέθηκε σε αδιέξοδο. Οι αγορές δεν χόρευαν κι ας βάραγε νταούλια! Έκλεισε τις τράπεζες και οργάνωσε ένα παράλογο δημοψήφισμα. Ούτε και η ίδια δεν κατάλαβε τι ήθελε να ρωτήσει. «Όχι» σε τι? «Ναι» σε τι? Το μόνο που κατάφερε ήταν να διχάσει τους πολίτες.

Έρευνα για τα ΜΜΕ της Σύρου με πρωτιά του Cyclades24






Η μία επιτυχία μετά την άλλη για το αγαπημένο μας Cyclades24.gr που πλέον έχει μπει…για τα καλά στην καθημερινότητα κάθε Συριανού και Κυκλαδίτη.

Με το βλέμμα στη νέα τουριστική σεζόν


Οι κακές καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα) έπαιξαν αρνητικό ρόλο ως προς την προσέλευση των ξενοδόχων το βράδυ του Σαββάτου στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι έγινε η εκδήλωση στα γραφεία της Ένωσης και όχι σε κάποια μεγάλη αίθουσα που θα συνοδεύονταν από μία μουσική βραδιά όπως είχε γίνει πέρυσι…

Η ουσία όμως είναι ότι η βραδιά ήταν ζεστή και το ενδιαφέρον από τα λίγα σχετικά μέλη ήταν μεγάλο από τη στιγμή που βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο και σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσει η σεζόν. Αν και δεν είναι λίγοι που αυτή τη περίοδο ολοκληρώνουν τις εργασίες ανακαίνισης ώστε με το καλημέρα της τουριστικής περιόδου να είναι πανέτοιμοι..

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας η Εκκλησία της Ελλάδος

 
Ενα βήμα πριν από τη χρεοκοπία βρίσκεται η Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς τα έσοδα στερεύουν και οι φόροι αυξάνονται. Ηδη, εμβληματικές μονές της Αττικής, όπως η Μονή Πετράκη και η Μονή Πεντέλης, αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα και έχουν προχωρήσει ουσιαστικά σε στάση πληρωμών. Δυσκολεύονται στην καταβολή των μισθών των υπαλλήλων τους, πληρώνουν με έναντι, ζητούν διακανονισμό με την εφορία για τον ΕΝΦΙΑ και πωλούν ακίνητα για να αντιμετωπίσουν τα