slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Από χθες όλοι οι Παριανοί και Ναξιώτες κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια.

ΑΚΟΥ ΑΖΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο γνωστός "αιρετικός και επικίνδυνος" blogger και κατά δήλωση του δημοσιογράφος (η ΕΣΗΕΑ δεν τον περιλαμβάνει στις λίστες της) χθες αναστάτωσε τη μικρή μας κοινωνία, με την ψευδή είδηση της θανάτωσης, από αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής, ενός αλόγου στα Μάρμαρα.
Η είδηση δημιούργησε συναισθήματα οργής, κατά των υποτιθέμενων δραστών, σε ένα λαό που θεωρεί το άλογο φίλο του και άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του.
Η είδηση έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από blog’s και ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, δυσφημώντας την Πάρο αλλά και δημιουργώντας σε όλους μας αισθήματα μίσους κατά των αλλοδαπών.
Παρασυρόμενος από τον άκρατο εγωισμό του, ο αιρετικός και επικίνδυνος blogger δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να επιβεβαιώσει το γεγονός, παρόλο που στην είδηση αλλά και στα σχόλια, αναφέρει ως πηγή του την Αστυνομία.
Ο συγκεκριμένος εργάτης της παραπληροφόρησης δεν σταμάτησε εκεί, ταγμένος στο προσφιλές σπορ της λασπολογίας αντί να ζητήσει συγγνώμη για όσα αναληθή έγραψε, με κατηγόρησε «ότι εξαπέλυσα μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του», για ποιο λόγο; Μα για το αυτονόητο, ότι έγραφε ψέματα.
Ο σαλταπίδας πολιτικάντης, εμφανιζόμενος «βασιλικότερος του βασιλέως» με κατηγόρησε ότι το παίζω παράγοντας της φιλελεύθερης παράταξης, μιας παράταξης τις οποίας τις θέσεις και αρχές ποτέ δεν πρόδωσα, σε αντίθεση με αυτόν που ανάλογα, κατά πως φυσάει ο άνεμος, πηγαίνει.
ΥΓ: Απειλές έχουμε ακούσει πολλές, δεν μας ενδιαφέρουν πια, συνηθίσαμε.
ΥΓ1: Σεβασμό στους αναγνώστες μας έχουμε, αυτοί που γράφουν ψέματα δεν τους σέβονται.
ΥΓ2: Σήμερα το πρωί παρέλαβα την κλήση μου… [από το λιμεναρχείο γιατί είχα σταθμεύσει παράνομα!!!] (Επιλέξτε με το ποντίκι σας ανάμεσα στις αγκύλες για να δείτε τι γράφει)
ΥΓ3: Το βουνό στην Νάξο το λένε Ζα (που είναι ένα από τα πολλά ονόματα του ΔΙΑ) και όχι Αζα.

Αρβανιτόπουλος, Σκορδάς, Πτωχός ανακοινώνουν τα νέα την Πέμπτη... τώρα ξέρουμε και επίσημα ποιος έκανε τις διαρροές

Γράψαμε πριν μερικές μέρες για το ποιο είναι το γκρουπάκι μέσα στη ΝΔ που διαρρέει πληροφορίες σε δημοσιογραφίσκους της κακιάς ώρας προκειμένου ως αντάλλαγμα να κερδίσουν λίγη προβολή και στη συνέχεια τις βουλευτικές έδρες που είναι το όνειρο όλων των δοτών (Να ποιοι είναι τα βαθιά λαρύγγια της Ρηγίλλης που διαρρέουν θέματα σε δημοσιογραφίσκους). Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα και την Πέμπτη όπως λένε όλες οι πληροφορίες μας θα επιβεβαιωθούμε.

Όπως έχουν τώρα τα πράγματα (γιατί μετά το κράξιμο μπορεί να αλλάξουν τα πρόσωπα) ο σχεδιασμός λέει ότι την Πέμπτη οι Αρβανιτόπουλος, Σκορδάς θα κάνουν την ανακοίνωση για το νέο εταιρικό λογότυπο της ΝΔ και από κοντά ο παγκοσμίως άγνωστος Πτωχός που θέλει να γίνει κι αυτός βουλευτής (!!!) θα ανακοινώσει τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας...

Επιβεβαιώνεται έτσι αυτό που γράψαμε πριν μερικές μέρες για το ποιος δίνει πληροφορίες στον Κουρτάκη και στον Καψαμπέλη μιας και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το λογότυπο και την ιστοσελίδα...

Εγώ επαναλαμβάνω μόνο ότι πλέον βρίσκονται υπό "παρακολούθηση"...
στην επόμενη θα φάνε κόκκινη


ΥΓ. Και επειδή μερικοί φίλοι δεν καταλαβαίνουν πως κολλάνε οι τρεις τους μιας και άλλοι το παίζουν καραμανλικοί και άλλοι σαμαρικοί... να ξέρετε ότι τα κομματικά στελέχη δεν έχουν ιδεολογία ψηφοφόρου... η μόνη τους ιδεολογία είναι αυτή που εξυπηρετεί την κομματική τους ανέλιξη...
Και όπως είπαμε: επί της ουσίας (λογότυπο κ.λπ) θα τοποθετηθούμε την Πέμπτη...

Καρασμάνης για την παραπαίουσα Κτηνοτροφία

«Τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κτηνοτροφία, εξαιτίας της έλλειψης συγκροτημένης πολιτικής και ουσιαστικών μέτρων από την πλευρά της Κυβέρνησης. Μέτρων αναγκαίων για να ανακάμψει και να ορθοποδήσει ο κτηνοτροφικός τομέας και να κρατήσει όρθια την ελληνική ύπαιθρο, τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Η Κυβέρνηση, 15 μήνες στην εξουσία, όχι μόνο δεν έχει πράξει κάτι για να βοηθήσει τους Έλληνες κτηνοτρόφους, αλλά δεν διαφαίνεται ότι προτίθεται να πράξει κάτι στο άμεσο μέλλον.

Σήμερα, είμαστε μάρτυρες μιας δραματικής συγκυρίας, καθώς οι ζωοτροφές εκτινάσσονται στα ύψη, οι τιμές παραγωγού στο κρέας καταρρέουν, ενώ φθίνουσα πορεία έχουν και οι τιμές παραγωγού για το γάλα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με το νόμο 3698/2008 έδωσε τη δυνατότητα στον ΕΛΟΓΑΚ να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους κρίσεις με επιδότηση στην αγορά ζωοτροφών. Η σημερινή Κυβέρνηση έχει το νόμο έτοιμο, αλλά δεν τον εφαρμόζει. Και όχι μόνον αυτό: Επιπλέον, κατήργησε και την ευνοϊκή διάταξη για τους Έλληνες κτηνοτρόφους, η οποία καθιέρωνε μειωμένη ασφαλιστική εισφορά κατά 25% στον ΕΛΓΑ και παράλληλα αύξανε κατά 25% τις αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της χώρας.

Αντ’ αυτού, ακούσαμε από την αρμόδια Υφυπουργό κα Αποστολάκη κάποια ομιχλώδη “σχέδια”, όπως η ίδρυση αγροτικού ΤΕΜΠΜΕ, με συνολικό προϋπολογισμό 130 εκ. ευρώ, για ολόκληρο τον αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο. Δηλαδή, προσπάθησε να πείσει ότι όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προβλήματα (επενδύσεις, επιδοτήσεις, άτοκα δάνεια, αντιμετώπιση κρίσεων) θα λυθούν δια μαγείας με 130 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη φέτα, δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει ούτε κατ’ ελάχιστο τα πλεονεκτήματα τα οποία μας παρέχει η κατοχύρωσή της ως αποκλειστικά ελληνικό προϊόν, με αποτέλεσμα να χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ για τους Έλληνες παραγωγούς και την ελληνική οικονομία.

Επιπλέον: Ουδεμία δραστηριότητα επιδεικνύει για να αξιοποιήσουμε τις τελευταίες θέσεις της Κομισιόν, σύμφωνα με τις οποίες- από το 2013 και μετά- στόχος πρέπει να είναι η αύξηση των τροφίμων και ότι, προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει ν’ αξιοποιηθούν μεγάλες επενδύσεις στην αγροτοκτηνοτροφική μας παραγωγή.

Μεθαύριο ψηφίζεται ο αναπτυξιακός νόμος. Γι’ αυτό το σημαντικό θέμα, όμως, δεν υπάρχει καμία αναφορά».

Ι Βρούτσης: Οι αστοχίες και οι αμέλειες της Κυβέρνησης βλάπτουν σοβαρά την Οικονομία, την Ανάπτυξη και την Κοινωνία

«Στην πιο κρίσιμη καμπή για την ελληνική οικονομία, η φορολογική πολιτική αποτελεί βασικό πολιτικό εργαλείο για Ανάπτυξη και Δημοσιονομική Σταθερότητα. Παρόλα αυτά, η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, μέσα από συνεχείς αντιφάσεις και πρωτόγνωρη προχειρότητα, στέλνει λάθος μηνύματα στην αγορά και στην κοινωνία.

Η πολιτική αυτή, έχει επιπτώσεις στα έσοδα και παράλληλα δημιουργεί σύγχυση και ανισότητες.

Συγκεκριμένα:

  1. Με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 3842/2010, η κυβέρνηση αγνόησε την ανάγκη για στήριξη της οικοδομής και επανέφερε το Πόθεν Έσχες, ακόμη και στην αγορά πρώτης κατοικίας.

Με καθυστέρηση 8 μηνών, αναγνώρισε το μεγάλο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε – η πτώση της οικοδομής βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο της τελευταίας 10ετιας (μείωση 22% σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2009) – και με το Ν. 3899/2010 επαναφέρει μερικώς την απαλλαγή του Πόθεν Έσχες στην πρώτη κατοικία.

  1. Την ίδια στιγμή, με τις διατάξεις του ίδιου νόμου (3842/2010) δημιουργούνται ανισότητες στη μεταχείριση γονικών παροχών σε ακίνητα και γονικών παροχών σε χρηματικά ποσά. Ενώ, στην πρώτη περίπτωση θεσπίζεται αφορολόγητο 150.000 €, στη δεύτερη περίπτωση η παροχή φορολογείται με ποσοστό 10% από το 1ο ευρώ.
Όλα αυτά, δημιουργούν «γκρίζες ζώνες» στη φορολογία.

Η κυβέρνηση θα πρέπει, επιτέλους, να συνειδητοποιήσει, ότι οι αστοχίες και οι αμέλειες βλάπτουν σοβαρά την Οικονομία, την Ανάπτυξη και την Κοινωνία».

Άντε και στα δικά μας... και σύντομα ! ! !


Έκκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Τυνησία, μετά τις χθεσινές ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Ο πρόεδρος Μπεν Άλι παραιτήθηκε και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης εγκατέλειψε τη χώρα, προς άγνωστο έως τώρα προορισμό.

Γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι ο Νικολά Σαρκοζί αρνήθηκε να δώσει άδεια για να προσγειωθεί το αεροσκάφος με τον Μπεν Άλι στη Γαλλία.

Τον τελευταίο μήνα οι διαδηλώσεις κλιμακώνονταν συνεχώς, παίρνοντας διαστάσεις λαϊκης εξέγερσης, καθώς οι διαδηλωτές απαιτούσαν την παραίτηση του προέδρου, διαμαρτυρόμενοι για την ανεργία, την οικονομία και τη διαφθορά των κρατικών λειτουργών.

Πάντως τον δικό μας για Αμερική μεριά τον κόβω... και νύχτα !

Επιμήκυνση, ή αναδιάρθρωση; Τι ξέρει ο….Πάγκαλος; (πάλι)

Σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας έχουν στην κυβέρνηση ή μάλλον δε μιλούν καλά την ελληνική ορισμένοι. Μετά τις γκάφες του Λοβέρδου και το άδειασμα που έφαγε δις ήρθε η σειρά του κ. Αντιπροέδρου αλλά για πολύ σοβαρότερο θέμα αυτή τη φορά. Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας χθες στον Σκάι άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει επιμήκυνση του συνολικού χρέους της χώρας, δηλαδή 350 δισ. – 400 δισ ευρώ και όχι μόνο των 110 δις. Του δανείου. Κι επειδή αυτά είναι αστεία πράγματα και να λέγονται ήρθε το άδειασμα από τον Πεταλωτή ο οποίος δήλωσε: «Η κυβέρνηση έχει μια συγκεκριμένη άποψη, μια συγκεκριμένη θέση. Δεν τίθεται φυσικά θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους», δήλωσε.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη άποψη, η πονηρή που καλό είναι να την κρατήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Διότι μόνο χαζός δεν είναι ο κ. Πάγκαλος. Οταν λέει ότι θα πάμε σε επιμήκυνση του συνολικού χρέους της χώρας ουσιαστικά μιλάμε για αναδιάρθρωση χρέους, οπότε δεν είναι άδειασμα αυτό που του έκανε ο Πεταλωτής αλλά “θόλωμα των νερών” μέχρι να σκάσει τέτοιο θέμα. Ευχόμαστε να είναι το πρώτο και να αποδοκιμάστηκε ο Πάγκαλος για τις προσωπικές του απόψεις. Διότι αν είναι το δεύτερο μαύρο φίδι που μας έφαγε. Αν ξέρει κάτι και η κυβέρνηση το κρύβει τότε είναι μείζον πολιτικό θέμα και καλό είναι να μας το πουν αλλιώς θα γίνει χαμός

Αποκαλυπτήρια ανδριάντα του ΕΝΘΑΡΧΗ Κωνσταντίνου Καραμανλή (TV100)

Τον ….Αντώνη Λιάρο τον ρωτήσατε;

Ντροπή σε όποιους έστησαν τον αδριάντα του Καραμανλή χωρίς να ρωτήσουν το …..MEGA και τον γνωστό υπαλληλάκο του, κ. Αντώνη Λιάρο.

Απολαύστε τον απίστευτο σφουγγοκωλάριο της πλάκας, στο σκουπιδαριό που τα γιουσουφάκια στο MEGA ονομάζουν “δελτίο ειδήσεων”, να αυτοξεφτιλίζεται μεγαλοπρεπώς.


ΥΓ: “Συγχαρητήρια” και στον πανύβλακα “Τατιάνο” για τον εμετικό τίτλο που έβαλε στο βίντεο στο ανύπαρκτο σάιτ του
Αman τo Μati mou

Παπαδημούλης για πόρισμα Ζήμενς: “Παραλείπεται απόσπασμα απόφασης του Ειρηνοδικείου του Μονάχου που αναφέρεται σε χρηματοδήτηση των ταμείων ΝΔκαιΠαΣοκ

Από την ιστοσελίδα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη

Δεν συμφωνώ με το κείμενο του ιστορικού και των πραγματικών περιστατικών που μου εστάλη από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκη 14-01-2011. Γιατί βλέπει και αξιολογεί τις κρίσιμες πλευρές του μεγάλου δικομματικού σκανδάλου της Siemens μέσα από τα «χρωματιστά γυαλιά» των κομματικών σκοπιμοτήτων. Στον βωμό αυτό, το κείμενο του πορίσματος, εκτός από την καταγραφή ορισμένων γεγονότων και περιστατικών, που αποτελούν κοινό τόπο:

Κάλεσμα από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου για τις Γερμανικές Οφειλές

ΚΑΛΕΣΜΑ


Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών
και
η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου
στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης σας καλεί την

ΤΕΤΑΡΤΗ 9.00 μμ
19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ.
Ομιλητής ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ
Οι πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που προέρχονται από το «Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα»,
με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο, τον Ευάγγελο Μαχαίρα,
τον Γεώργιο Αλέξανδρο Μαγκάκη, τον Βασίλη Καρκούλια κ.ά.
ξεπερνούν, σε σημερινή αξία, τα 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους, .......
.όπως σημειώνει στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο περιοδικό
«Επίκαιρα» ο Αναπληρωτής Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νότης Μαριάς.


Σύμφωνα με το βιβλίο Η Μαύρη Βίβλος της

Κατοχής (Αθήνα 2006), που έχει εκδώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, τα θύματα και οι απώλειες της χώρας μας από τους Γερμανούς κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ως εξής:


1) Νεκροί πολέμου 1940-1941: 13.327
2) Εκτελεσμένοι (σε ολόκληρη την Ελλάδα): 56.225
3) Θανόντες όμηροι (στα γερμανικά στρατόπεδα): 105.000
4) Νεκροί από βομβαρδισμούς: 7.120
5) Νεκροί σε μάχες της Εθνικής Αντίστασης (σύμφωνα με γερμανικά στοιχεία): 20.650
6) Νεκροί στη Μέση Ανατολή: 1.100
7) Απώλειες Εμπορικού Ναυτικού: 3.500


Σύνολο: 206.922
Νεκροί από πείνα & σχετικές ασθένειες: 600.000
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 806.922
Απώλειες από υπογεννητικότητα: 300.000
Σύνολο απωλειών: 1.106.922


Οι γερμανικές οφειλές προς την Ελλάδα


Οι γερμανικές οφειλές προς τη χώρα μας προέρχονται από:


1) Την υποχρέωση καταβολής του υπολοίπου των Επανορθώσεων από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.
2) Αποζημιώσεις λόγω της απώλειας κυρίως σκαφών (βομβαρδισμοί, τορπιλισμοί, βυθίσεις, αιχμαλωσία) κατά την περίοδο ουδετερότητας της Ελλάδας στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, πριν την επίθεση Ιταλίας και Γερμανίας εναντίον μας.
3) Την επιστροφή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.
4) Τις Επανορθώσεις που αναγνωρίστηκαν από τη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) να μας καταβάλει η Γερμανία για τις ζημίες που προξένησε στην ελληνική οικονομία.
5) Από την καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα των θηριωδιών του γερμανικού στρατού κατοχής, όπως είναι η περίπτωση του Διστόμου κ.λπ.

Είπαν...

.

Σε Σύρο και Ρόδο οι Μαχαιρίδης – Χατζημιχάλης

 Στη Σύρο θα βρίσκεται αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα ο Γραμματέας της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Φώτης Χατζημιχάλης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη.

Επόμενος σταθμός η Ρόδος, την οποία ο κ. Χατζημιχάλης θα επισκεφθεί την Παρασκευή (21/1), όπου θα έχει και πάλι συνεργασία με τον Περιφερειάρχη και τοπικούς υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στην Αθήνα ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης για την νέα συνάντηση των Περιφερειαρχών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

email: press@pnai.gov.gr

                                        

   18  Ιανουαρίου  2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ζητήματα και προβλήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» θα τεθούν επί τάπητος στη νέα συνάντηση των δέκα τριών Περιφερειαρχών της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη) στα Γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝΑΕ και στην οποία θα παραστεί ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

 

Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα παρακάτω θέματα:

 

  1. Ενημέρωση από τον Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδοίκησης (ΙΤΑ) Θ. Καταρτζή.
  2. Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ», με εισηγητή τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά.
  3. Πορεία του ΕΣΠΑ, με εισηγητή τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
  4. Διαχείριση απορριμμάτων – Προγραμματισμός δράσεων
  5. Καταγραφή προτάσεων εν όψει της συνάντησης με τον Υπουργό Εσωτερικών.

 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου θα βρίσκεται στη Σύρο.

Η ζωή που κρύβει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Η ζωή που κρύβει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει το προφίλ που καλλιέργησε ως τώρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο «τσάρος» με το σοβαροφανές ύφος μπορεί να παρουσιάζεται ως αυθεντία (!) στην οικονομία επιβάλλοντας το ένα δυσβάστακτο μέτρο μετά το άλλο στον ελληνικό λαό, αλλά έχει να κρύψει πολλά για την εσωκομματική, πολιτική και επαγγελματική του διαδρομή! ... περισσότερα

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ





Τα σχόλια περιττά.
Πλην ενός: ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Μανώλης εξ Απειράνθου