slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεταξύ δημοψηφίσματος και Πετσάλνικου πρότεινε και την σα για Πρωθυπουργό... και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

[Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε τότε που το γράψαμε και το θεωρήσαμε ανέκδοτο!]
 Ενα από τα καλά κρυμμένα μυστικά των δραματικών διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ήταν το όνομα του προσώπου που, με πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, έπεσε πρώτο στο τραπέζι των συζητήσεων αναφορικά με τον νέο πρωθυπουργό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τοπ. Διαμ. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ


Κωμιακή 4-12-2011
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή.
Στη συγκέντρωση, έγινε ενημέρωση για τη μέχρι τώρα δράση και για τις εξελίξεις που αφορούν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ. Επίσης αναλύθηκαν τρόποι πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ με αποκοπή του χαρατσιού. Αποφασίστηκε η άρνηση πληρωμών, η καταδίκη της πολιτικής των χαρατσιών με οποιοδήποτε τρόπο κι αν αυτά επιβάλλονται και.  η οργανωμένη αντίδραση απέναντί τους.
Στο προγραμματισμό δράσης αποφασίστηκαν οι παρακάτω ενέργειες:

ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ«Ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες: Χρησιμότητα και επικινδυνότητα».

Την  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το  Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιεί μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες: Χρησιμότητα και επικινδυνότητα». Και με  αναφορά στη ραδιενέργεια και στην εκπεμπόμενη ακτινοβολία από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, πυλώνες ΔΕΗ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές,. Με ομιλητή τον πυρηνικό  φυσικό  κ. Λεονάρδου Χατζηανδρέου

Έχασε στα σημεία ο Πανναξιακός

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΊΔΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΌΠΟΥΛΟΥ
Την δεύτερή του ήττα στην Α2 εθνική κατηγορία με 3-1 σετ γνώρισε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού στην Ηλιούπολη από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα,Φιλία. Η ομάδα των Τουρσούγκα - Δερμάτη προδόθηκε για άλλη μια φορά από την απειρία της και την έλλειψη παιγνιδιών κάτι που φάνηκε από τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσής της κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τα εύκολα λάθη με .....