slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΤΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ - ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σε συμφωνία με την τρόϊκα αποφάσισε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, που με τη μορφή νέου μνημονίου φέρνουν στη βουλή.
Αυτοί που κρατάνε τον πλούτο στα χέρια τους και το πολιτικό τους προσωπικό,
αυτοί που ευθύνονται για τη κρίση, αυτοί που δημιούργησαν το χρέος, θέλουν να «στίψουν» στη κυριολεξία τα λαϊκά στρώματα οδηγώντας στην εξαθλίωση την πλειοψηφία του λαού.
Καμιά αδράνεια, αμηχανία, αναμονή ή αυταπάτη δεν μπορεί και...... 

Συγκέντρωση ΠΑΜΕ στην παραλία της Νάξου.

HPIM2114.jpg
 Η γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ συνεχίζοντας τη δράση της ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑ.Ο.Σ και του αρχιτραπεζίτη Παπαδήμου, που οδηγεί το λαό στην πλήρη εξαθλίωση, οργάνωσε σήμερα συγκέντρωση στην παραλία της Νάξου.
Η συμμετοχή των εργαζομένων, νέων, συνταξιούχων, αγροτών, μεταναστών ήταν μεγάλη. Εξίσου μεγάλη και δυναμική ήταν και η συμμετοχή στην πορεία  που ακολούθησε.

Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

Κλικ για μεγέθυνση:



kafeneio-gr.blogspot.com

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 2/11/2012 10:35:00 μμ

Παπανδρέου απ΄άλλο πλανήτη!

Από που ήρθε ο σπουδαίος αυτός ηγέτης; Θα μπορούσε να αναρρωτηθεί ένας εξωγήινος που μόλις έφτασε σε τούτη εδώ τη χώρα!!!
Γιώργος Αδαλής 
Σας ενδιαφέρει: Ακούστε το ηχητικό μήνυμα του Διαχειριστή των AegeanTimes.gr

Μιλώντας σε πρώτο ενικό πρόσωπο, είπε «να σφίξΟΥΜΕ το ζωνάρι για να αντέξουμε», προκαλώντας την οργή όσων άκουσαν την σημερινή του ομιλία στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ! Προφανώς, ήθελε να δείξει ότι και αυτός συμπάσχει με......

Άρχισαν τα όργανα» για το νέο μνημόνιο - «Έκρηξη» Βενιζέλου


Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα ξεκίνησε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του νομοσχέδιου που περιλαμβάνει τα σκληρά νέα μέτρα.
Το θερμό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη που εξελίχθηκε κατά την έναρξη της συζήτησης δυναμίτισε και άλλο την ατμόσφαιρα. Ο υπουργός, εμφανώς εκτός εαυτού κατηγόρησε τον κ. Λαφαζάνη ότι είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας της δραχμής, της φτώχιας. «Βγείτε και πείτε ανοιχτά και δημόσια ότι διαφωνείτε με τα μέτρα, δεν θέλετε τα λεφτά, ότι θέλετε να οδηγηθεί η χώρα στην χρεοκοπία… Η πλάκα τελείωσε. Βγείτε και πείτε τις θέσεις σας εν γνώσει των συνεπειών του νόμου». ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ.......

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

Μετά από πρόταση του προεδρείου, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την 2/2012 συνεδρίασή του, ψήφισε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:
Ο Δήμος Τήνου καταδικάζει τα νέα, πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα που εξαγγέλθηκαν και που για μια ακόμη φορά θίγουν άγρια όλους αλλά πρωτίστως τα συνήθη «υποζύγια», συνταξιούχους και μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Η διαρκής επίκληση της χρεωκοπίας δεν μας πείθει και οι άνθρωποι που στέκονται στο πηδάλιο του σκάφους, αποδεικνύονται κάθε μέρα δραματικά λίγοι και ανεπαρκείς. Και δυστυχώς, τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ότι με τη λαίλαπα των νέων μέτρων αποφεύγεται το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας, τη στιγμή που ήδη εξαγγέλλονται και νέα μέτρα για τον Ιούνιο 2012. Και μεταξύ αυτών, η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ των νησιών μας.
 Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας σε συμβολική διαμαρτυρία στην εξέδρα, αύριο 12/2/2012 και ώρα 18:00.  Για να διατρανώσουμε ότι πίσω από τα άγρια μέτρα, υπάρχουν άνθρωποι που δυστυχούν. Για να δείξουμε ότι δεν είμαστε άβουλα όντα στο κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της υποθήκευσης της αξιοπρέπειας και της ζωής ενός ολόκληρου λαού, από τους «εταίρους» - δυνάστες και τους ντόπιους διεκπεραιωτές τους.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ στο oceanmojo 15 φεβ. 2012

Alkinoos Ioannides WEB.jpgΟ Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί και τεχνικοί του συνοδοιπόροι παρουσιάζουν το καινούργιο τους πρόγραμμα και τη νέα ηχητική και ενορχηστρωτική τους προσέγγιση.
 
Ο τραγουδοποιός επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις μετά την κυκλοφορία του διπλού live cd με τίτλο "Γυάλινος Κόσμος" και της συλλογής "Συγκομιδή", που
περιέχει όλους τους προσωπικούς του δίσκους από το 1997 ως σήμερα, μαζί με εκτυπώσεις των έργων από τα εξώφυλλά τους.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο ότι η Κυριακάτικη ποδοσφαιρική αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Δ εθνικής μεταξύ Πανναξιακου και Νέας Ιωνίας αναβάλλεται λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Από το Γραφείο Τύπου.

Bίντεο: Δευτερολογία Σαμαρά στην ΚΟ

Το ΔΣ του ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ: Συνάδελφοι αύριο όλοι στη Πλατεία Μανδηλαρά (παλαιο δημαρχειο)


                                                                         ΝΑΞΟΣ   10/02/2012

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,
logo_emporikos_F15680.jpg  
  Δυστυχώς φαίνεται για μια ακόμη φορά το Ελληνικό Εμπόριο αλλά και η Κοινωνία ολόκληρη, καλείται να πληρώσει την αστοχία των μέτρων που ελήφθησαν παρά τις θυσίες στις οποίες τα δύο τελευταία χρόνια υποβλήθηκαν όλοι οι Έλληνες .
  Η αγωνία όλων για τα χειρότερα που έρχονται είναι μεγάλη.
  Η Κυβέρνηση παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις του παραγωγικού δυναμικού της χώρας, φαίνεται να καταλήγει σε μία δανειακή σύμβαση που μας οδηγεί όλους στο αδιέξοδο, στον αφανισμό και στη φτώχεια.
 Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να δηλώσουμε συλλογικά την αντίθεση μας, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από το συλλογo μας

        την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00

                στη Πλατεία Μανδηλαρά (παλαιο δημαρχειο)

Ομιλίες Σαμαρά, Παπανδρέου

Δείτε τα βίντεο:

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι βουλευτές ψηφίζουν ΟΧΙ

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το δεύτερο Μνημόνιο

ΝΔ: Ποιοι βουλευτές λένε ΟΧΙ στη νέα δανειακή


Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το δεύτερο Μνημόνιο (ας κρατάμε και επιφυλάξεις γιατί τα έχουμε ξανακούσει):

Αντιπαράθεση Γ. Παπανδρέου - Χρ. Αράπογλου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν αναφορές που έκανε η βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρ. Αράπογλου, κατά την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, σχετικά, μεταξύ άλλων, με το χρόνο ενημέρωσης των βουλευτών για το τελικό περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος.

Δέκα τα γαλάζια «όχι» στο Μνημόνιο 2 και... έπεται συνέχεια

Αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πακέτο μέτρων της Τρόικα, παρότι ο πρόεδρος του κόμματος έβαλε θέμα κομματικής πεθαρχίας και προειδοποίησε ότι όποιοι δεν συμμορφωθούν δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.
Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από την γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς και η κυρία Μαρία Κόλλια. Πριν από λίγα λεπτά "όχι" είπε ότι θα ψηφίσει και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και ο βουλευτής Έβρου Αλέκος Δερμετζόπουλος εξέφρασε πριν από λίγο την άρνησή του να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.
Συμπλήρωσε ότι αρνείται να πάει ενάντια στη συνείδησή του.
Πριν από λίγο ο βουλευτής Σπύρος Γαληνός είπε όχι στη νέα δανειακή σύμβαση αναφέροντας τα εξής:
Μεταξύ κομματικής πειθαρχίας και συνείδησης ψηφίζω συνείδηση».http://emprosdrama.blogspot.com  

Σε αναστολή τα άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος....

Με την ψήφιση στη Βουλή των διατάξεων που διαλύουν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και γενικά τις εργασιακές σχέσεις, οι Έλληνες βουλευτές, εντελώς αντισυνταγματικά και χωρίς να ρωτήσουν το λαό, στην πραγματικότητα θέτουν σε αναστολή τα άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος, τα οποία προστατεύουν τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις και την ισχύ των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Σε όλους εμάς λοιπόν εναπόκειται να εφαρμόσουμε το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος, για να....

Οι μάσκες έπεσαν. Με Αγγλικό δίκαιο και το PSI και η νέα δανειακή…Τώρα πέστε μας θα το ψηφίσετε;;;

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;

Ύπουλη κίνηση Γ.Παπανδρέου: Μεταμφιέστηκε "Αντώνης Σαμαράς" και μίλησε στη ΚΟ της ΝΔ!

Απίστευτο! Ο Γιώργος Παπανδρέου εκμεταλλευόμενος τις απόκριες είχε το θράσος να ντυθεί "Αντώνης Σαμαράς", και να εμφανιστεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ως πρόεδρος του κόμματος, όπου μίλησε με το γνωστό πάθος τους υπέρ του εθνοκτόνου Μνημονίου!

Προσπάθησε να πείσει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  με τον γνωστό τρομολάγνο τρόπο που χρησιμοποιεί εδώ και δυόμιση χρόνια, εξαπέλυσε συκοφαντίες κατά όσων αντιδρούν στο Μνημόνιο αποκάλεσε «τζάμπα μάγκες» όσους αντιδρούν στο Μνημόνιο και τέλος για να γίνει ακόμα πειστικότερος έκανε μια επίθεση στον … εαυτό του λέγοντας ότι "Ο Γ.Παπανδρέου μας έκανε την ζημιά με το δημοψήφισμα και τότε όλοι στράφηκαν εναντίον μας".
Επρόκειτο καθαρά για μια αυτοκριτική, την έχει ξανακάνει ο Γ.Παπανδρέου, ο οποίος απλά ήθελε να πει ότι μέχρι εκείνη την στιγμή όλα έβαιναν καλώς στη χώρα, απλά έκανε το λάθος με το δημοψήφισμα.

Ο Γ.Παπανδρέου ντυμένος «Αντώνης Σαμαράς» δεν ήταν βέβαια ιδιαίτερα πειστικός, αφού οι βουλευτές της ΝΔ δεν πίστευαν ότιο πρόεδρός τους θα μπορούσε να απορρίψει και να «φτύσει» ολόκληρη της πολιτική της παράταξης από το 2010 μέχρι σήμερα, υιοθετώντας, τρόϊκα, Παπαδήμο, Μνημόνιο, παλαιό και νέο και να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες μιλώντας για «καταστροφές και άδεια ράφια αν δεν υπογραφεί η εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας», αλλά επειδή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι έχει συμβεί και που πραγματικά βρισκόταν ο Α.Σαμαράς άκουγαν αμίλητοι.

Ας δούμε τα κύρια σημεία από την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, ντυμένου Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο. της Ν.Δ. για να αντιληφθείτε το θράσος του εν λόγω πολιτικού (σ.σ.: του Γ.Παπανδρέου, όχι του Α.Σαμαρά. Ο Α.Σαμαράς αγνοείται που βρίσκεται...):

 -«Δεν τολμώ να διανοηθώ τη χώρα μου με δελτίο στα τρόφιμα, άδεια ράδια, χωρίς φάρμακα και και χωρίς καύσιμα. Αν δεν ψηφίσετε το Μνημόνιο όλα αυτά θα συμβούν!»

-«Τζάμπα μάγκες δεν θέλω για υποψηφίους στις εκλογές». Το είπε απευθυνόμενους σε βουλευτές που προτίθενται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο απειλώντας ότι δεν θα είναι υποψήφιοι (βέβαια όταν θα έρθει ο κανονικός Α.Σαμαράς που προφανώς τον έχουν κρύψει σε καμιά αποθήκη, αυτά δεν θα ισχύσουν»

 -«Βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο να χάσουμε την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας. Πρέπι να ψηφίσουμε το Μνημόνιο!" αυτό δεν έχει βαρεθεί να το λέει από το 2010 ο Γ.Παπανδρέου; Και δεν καταλαβαίνει ότι ποτέ ένας πατριώτης Α.Σαμαράς δεν θα έλεγε τέτοιες φράσεις;



 -«Είμαστε πια το μόνο εμπόδιο για όσους θέλουν να διαλυθεί η Ελλάδα» (τους κοροϊδεύει κι όλας ο Παπανδρέου τους βουλευτές της ΝΔ



 -«Μπορούν να μας υποχρεώσουν να φύγουμε από μόνοι μας από το ευρώ» είπε, αλλά αυτό το έχει ξαναπεί ο Γ.Παπανδρέου και του είχε απαντήσει κατάλληλα ο Α.Σαμαράς, οπότε εκεί άρχισαν κάποιοι να υποψιάζονται ότι επρόκειτο για μεταμφισεμένο



 -Αναφέρθηκε στη σημασία του "κουρέματος" του χρέους, η οποία μπορεί να οδηγήσει "στη σταθεροποίηση του χάους". "Το κούρεμα μας αποτρέπει από το γκρεμό της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας".



Αμέσως μετά το τέλος της ΚΟ ξεκίνησαν οι έρευνες για το που έκρυψαν τον Αντώνη Σαμαρά, τον αρχηγό της παράταξης, τον πατριώτη και εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα, αυτός που μόνος του τα βάζει με όλους τους κακούς, τον αγωνιστή κατά του Μνημονίου, αυτόν που θα ακολουθούσε την πολιτική που θα έβγαζε την χώρα από τον δρόμο της ξένης επικυριαρχίας και θα την έβαζε στο δρόμο της ανάπτυξης. Οι έρευνες συνεχίζονται.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.g

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ
 ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012. ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΚΤΗ-ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2285029032, 6977743677

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ.

Σάββατο πρωί η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Στις 11:30 π.μ. του Σαββάτου, στη Βουλή, θα γίνει τελικά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που αναβλήθηκε σήμερα, λόγω της κρίσιμης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.