slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ο Φιλωτιτης Στέφανος Ήμελλος

Ο νέος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών 
Στέφανος Ήμελλος
με την κόρη του, φιλόλογο στο
Αρσάκειο Ψυχικού, Κατερίνα Ημέλλου
Μαζί του εγκαταστάθηκε και η  αντιπρόεδρος Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη - Η πρώτη ομιλία του νέου προέδρου είχε θέμα «Παράδοση και δημοτικό τραγούδι»
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, κατά την πρώτη δημόσια συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών του 2019, η εγκατάσταση του νέου προέδρου για το τρέχον έτος, Στεφάνου Δ. Ημέλλου και της αντιπροέδρου, Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη.

Εκπρόσωποι της Βουλής και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρώην βουλευτές και υπουργοί, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ακαδημαϊκοί και αρκετός κόσμος πλημμύρισαν τη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου της Ακαδημίας Αθηνών επί της οδού Πανεπιστημίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΖΙΑΚΗ


Μπροστά το Νότιο Αιγαίο

  
Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Σταματία Ζιάκη


Η περιφερειακή παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", ανακοινώνει τη συμπόρευση της Σταματίας Ζιάκη, ως υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου,  στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Από τις πιο δραστήριες γυναίκες στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Ρόδου, σε δήλωσή της, για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια,  δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο, η κα Ζιάκη αναφέρει τα εξής:

Έντονα δυσαρεστημένοι οι κτηνοτρόφοι του Φιλωτίου και του Δαμαριωνα από την τιμολογιακή πολιτική της ΕΑΣ Νάξου


Αποτέλεσμα εικόνας για φιλωτι κτηνοτροφοιΤην αντίθεσή τους στην τιμολογιακή πολιτική της ΕΑΣ Νάξου να μειώσει ξαφνικά τιμή του κιλού το γάλα που αγοράζει  εξέφρασαν τα μέλη της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου   στη