slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση Alco-Τι δείχνουν 4 δημοσκοπήσεις για τους πολιτικούς αρχηγούς;

 Στη δημοσκόπηση της Alco για το Star, τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου είναι:

Προσκλητήριο ενότητας της παράταξης από τον Καραμανλή

Σημαίνουσα πολιτική παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στον "Τύπο της Κυριακής" που κυκλοφορεί αύριο. Ο κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι είναι εθνική ανάγκη η υπερψήφιση της ΝΔ στην επικείμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Φουσκώνουν τους Α.Ε. του Καμμένου και…. ξεφουσκώνουν τη ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη!


undefined
Είναι απίστευτοι αυτοί οι δημοσκόποι! Τόσο απίστευτοι, που στη βιασύνη τους να δώσουν όσο γίνεται περισσότερους πόντους στον Βαγγέλη Βενιζέλο, κάνουν βεβιασμένες κινήσεις που τους οδηγούν ακόμα πιο πέρα από τα όρια της υπερβολής!
Τους οδηγούν στη ζώνη του γελοίου.
Δηλαδή είναι ποτέ δυνατόν, το εκλογικό σώμα, οι Έλληνες πολίτες, που πριν από λίγο καιρό έδιναν στο ΠΑΣΟΚ 8%, στον Κουβέλη 18% και στον Σαμαρά δυναμική αυτοδυναμίας με ποσοστά κοντά
στο 34%, μέσα σε μια νύχτα, να άλλαξαν πλευρό και να ξύπνησαν

Τα μιλήσανε...τα συμφωνήσανε! (κοινώς τα έχουν κάνει πλακάκια!)


Σε Κυπριακή OF SHORE το ελικόπτερο του Καμμένου


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για το ελικόπτερο Καμμένου

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ελικόπτερο κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ:

Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της για τον Βενιζέλο


undefined
Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των «εθνικών εργολάβων και προμηθευτών», αλλά και των «διαπλεκόμενων ΜΜΕ», είναι γνωστό. Ό,τι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο μια εκλογικής συντριβής είναι, επίσης, γνωστό. Αυτή η προοπτική, προκαλεί ίλιγγο στους πρώτους γιατί γνωρίζουν ότι... με τον Σαμαρά τα πράγματα δεν θα

Ο Βενιζέλος αδειάζει τον Ραγκούση

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Έρχεται μια δύσκολη
Παρασκευή για τον Ραγκούση                  Βαρύ κλίμα για τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Γιάννη Ραγκούση, διαμορφώνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την στάση που κράτησε στην υπόθεση των ταξί. Ο Βενιζέλος τα έχει πάρει στο κρανίο με τον βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις διαρροές που έγιναν από την Ιπποκράτους προς τις εφημερίδες, φαίνονταν δια γυμνού οφθαλμού οι αποστάσεις από το αντάρτικου Ραγκούση. Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο της σημερινής μέρες, προβλέπουν μια δύσκολη Παρασκευή, σε επίπεδο αρνητικής δημοσιότητας για τον πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων Παπανδρέου.

Οι υποψήφιοι του Καμμένου



ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Γούλιας Πέτρος επιχειρηματίας, Γαδιώτης Ιωάννης ναυτιλιακός πράκτορας, Ημελου Αγγελική δικηγόρος, Ζούλος Νίκος, Παρασκευαϊδης Βασίλης.

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια της Σύρου με άνεργο πατέρα και 5 παιδιά!

deh_reymaΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ 
Μια δραματική υπόθεση, που  θα προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Σύρου, έβγαλε στο φως σήμερα η ιστοσελίδα www.protothema.gr . Όπως αναφέρει, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια του νησιού με 5 παιδιά, με τον πατέρα να είναι άνεργος και τη μητέρα να εργάζεται ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο της Σύρου με μισθό 600 ευρώ. 
 Το προειδοποιητικό σημείωμα που εστάλη πριν από λίγες από τη ΔΕΗ προς την οικογένεια της Ειρήνης Τ. για τους δυο απλήρωτους τελευταίους λογαριασμούς μαζί με το χαράτσι φαίνεται πως δεν έκανε διακρίσεις. Έτσι, απλά την Πέμπτη το πρωί, η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους. 
Μετά από παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού το ....

Σφάζονται στο ΠΑΣΟΚ , Μπάιλας εναντίον Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου και ΠΑΣΟΚ Σύρου εναντίον Μπάιλα

IMG_8358
Επίθεση στον π. νομάρχη Κυκλάδων και επί τρεις δεκαετίες στελέχους του Κινήματος Δημήτρη Μπάιλα, εξαπολύει η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου. Με αφορμή τις δηλώσεις που κάνει ο κ. Μπάιλας τελευταία στα ΜΜΕ και την κριτική που ασκεί στο ΠΑΣΟΚ και σε στελέχη του, η Τ.Ο. Σύρου, τον χαρακτηρίζει ως τιμητή των πάντων που το παίζει «καθαρός» και υπερκομματικός, αφού όμως απόλαυσε και αξιοποίησε επί μακρόν, τα αγαθά ενός πολιτικού συστήματος που σήμερα κατηγορεί. Πρόσθέτει δε, ότι μέχρι και πρόσφατα ο κ. Μπάιλας επιζητούσε να είναι αντιπεριφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα αφορίζει έναν πολιτικό χώρο του οποίου υπήρξε "μεγαλοστέλεχος".