slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Μεγαλύτερο Σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης


Δημήτρης Βλάχος Στέλεχος επενδυτικής τράπεζας

Για πάρα πολλά χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά έκαναν πολιτική τους σημαία το διαρκές ξεπούλημα της χώρας. Από τις ιδιωτικοποιήσεις του ΟΤΕ και του ΟΛΠ επί Καραμανλή, μέχρι και την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων πέρσι το φθινόπωρο, όλα τα βάφτιζαν ξεπούλημακαι προδοσία, λες και έπασχαν από ένα ιδιότυπο σύνδρομο Τουρέτ. Ανεξαρτήτως των όρων ή του τιμήματος, κάθε μα κάθε φορά που γινόταν ιδιωτικοποίηση, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσε στις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις με

O Πλακιωτάκης απάντα στην επίθεση Τσίπρα: «Ο βασιλιάς είναι γυμνός».


Με δεικτικό τρόπο απάντησε στην επίθεση του Πρωθυπουργού ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, τονίζοντας ότι «η γνώμη που αποκόμισε από την ενημέρωση από τον Πρωθυπουργό είναι ότι: «ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Πλακιωτάκη είναι το εξής:

Με παρουσία εκπροσώπων από όλες τις παρατάξεις του Δήμου τα εγκαίνια του πολυχώρου των "Πολιτών" Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (φώτοςVIDEO)

  οι φιλωτιτιτες 


Το δικό τους "σπίτι" εγκαινίασαν την Παρασκευή το βράδυ οι "Πολίτες για τα νησιά μας" σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον με την παρουσία αρκετού κόσμου.

Η συγκλονιστική επιστολή κόρης αυτόχειρα στον Α.Τσίπρα ''Aλέξη πες κάτι αριστερό...''.


Η αυτοκτονία του πατέρα της είχε σοκάρει τότε όλη την Ελλάδα. Η Έμμυ Χριστούλα είναι επικοινωνιολόγος κόρη του Καρδιτσιώτη φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα τον Απρίλιο του 2012 αφήνοντας ένα συγκλονιστικό ιδιόχειρο σημείωμα όπου καταδίκαζε τα μνημόνια και μιλούσε για αξιοπρέπεια…

Το ημερολόγιο των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ φόρων -Οι υποχρεώσεις για σχεδόν κάθε 30 ημέρες πληρωμή για τους επόμενους μήνεςΝα «σπάσουν» οι φορολογικές υποχρεώσεις του 2016 σε όσο το δυνατόν περισσότερες δόσεις σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Στόχος, να μπορούν οι φορολογούμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Και κάπως έτσι, από αυτό το μήνα και μέχρι το Δεκέμβριο του 2016, οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν κάποια από τις υποχρεώσεις τους σχεδόν κάθε 30 ημέρες.
Αναλυτικά το φορολογικό «ημερολόγιο» όπως το κωδικοποίησε η

Δημοτική Κοινότητα Νάξου: Ας ομορφύνουμε την πόλη μας!

Ας ξεφύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα και τα αγχωτικά προβλήματα της και ας προσπαθήσουμε να αισθανθούμε το γιορτινό πνεύμα των ημερών που έρχονται.
Να αλλάξουμε λιγάκι διάθεση!
Ας έρθουμε λίγο πιο κοντά με τους γείτονες, ας συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γύρω από το σπίτι μας.
Η πιο όμορφα και πρωτότυπα στολισμένη γειτονιά θα «βραβευτεί» με ένα παραδοσιακό γλέντι, που θα «στηθεί» σε κάποιο σημείο της και θα συμμετάσχουν σ’ αυτό όλοι

Πλακιωτάκης: Η συμμετοχή μου δεν είναι στήριξη στα τερτίπια του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ


«Ο κ. Τσίπρας με την κίνησή του αυτή, παρά τη νωπή λαϊκή εντολή που έχει, δηλώνει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να υλοποιήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις, που έδωσε προ διμήνου στον ελληνικό λαό» σημείωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης σχετικά με το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πρωθυπουργό, για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.
«Η Νέα Δημοκρατία, ως σοβαρό και υπεύθυνο κόμμα, θα

Για κακούργημα διώκεται διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ένας υπάλληλος και 57 επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος...


Μετά την αποκάλυψη από τους οικονομικούς εισαγγελείς, ότι χορηγήθηκαν σε αυτές τις επιχειρήσεις εγγύησεις του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 94 εκατομμυρίων γιατί είχαν πρόβλημα εξυπηρέτησης των δανεικών τους υποχρεώσεων προς τις τράπεζες.
Σύμφωνα με την έρευνα, η πρακτική αυτή ηταν αφενός εκτός νόμου και αφετερου επέφερε μεγάλη οικονομική ζημιά στο ελληνικό δημόσιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι χορηγήθηκαν εγγυήσεις ακόμα και χωρίς την αίτηση του ενδιαφερομένου επιχειρηματία.
Η έρευνα που έφερε στο φως τις έκνομες ενέργειες μέσα στο

«Η φιλία κέρδισε». Το συγκινητικό μήνυμα του προέδρου της ΤραμπζονσπόρΤο μήνυμα του προέδρου της Τραμπζονσπόρ Μεχμέτ Οζ, είναι απόδειξη πως ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς και πως όποιες διαφορές βρίσκονται μόνο σε πολιτικό επίπεδο.
Ο Πανναξιακός ανταπέδωσε με το παραπάνω την φιλοξενία της Τούρκικης Τράμπζον στην Τραπεζούντα και με την υποδειγματική συμπεριφορά των οπαδών του «υποχρέωσε» τον πρόεδρο της φιλοξενούμενης να μιλήσει με τα καλύτερα για την Ελληνική ομάδα, τους παράγοντες και τους φιλάθλους της.
Σε ελεύθερη μετάφραση και με την βοήθεια του google translate θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κείμενο στα Ελληνικά.