slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι “ανεγκέφαλοι” οσφυοκάμπτες δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Κάποιοι άχρηστοι, νερόβραστοι κοτο-βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό βρίσκουν ευκαιρία να βγουν στο προσκήνιο από την αφάνεια και την απραξία τους όποτε έχουμε κάποια σημαντική ψηφοφορία για την υποβάθμιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Οι κατά εξακολούθηση σεσημασμένοι "Καραγκιόζηδες" ...

Τα Αιολικά Πάρκα στη Νάξο και το μπαλάκι της γνωμοδότησης.

 Η ερώτηση που προκύπτει είναι γιατί άργησε 25 ημέρες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να δώσει στον Δήμο την ΜΠΕ;

ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για τα δύο Αιολικά Πάρκα, που προτίθενται να εγκατασταθούν στη Νάξο. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, ερευνήσαμε και εκθέτουμε την κατάσταση ως έχει. Γιατί πρέπει οι Ναξιώτες να είναι ενημερωμένοι σωστά και να πάρουν θέση. Συγκεκριμένα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑΧΙΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (βίντεο)

Δείτε τις δηλώσεις μετά τη συνάντηση Παπανδρέου-Σαμαρά:

Η συγκέντρωση - πορεία στην Πάρο

Πατήστε εδώ:
http://kepparou.blogspot.com/2011/10/blog-post_9118.html#more
για να δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση - πορεία στην Παροικιά Πάρου.

Τέλος ανοχής, τέλος εποχής…

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στη Νάξο

Η Τετάρτη 19/10/2011 θα μείνει στην ιστορία ως τη μέρα γενικής απεργίας με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Νάξο, με τη συμμετοχή συνταξιούχων, ανέργων, επαγγελματιών, νεολαίας, εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Επιμένει στην καταψήφιση του άρθρου 37 η Λ. Κατσέλη


Εμμένει στην απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο 37 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη. «Το να μην ψηφίσω την διάταξη που παγώνει τις κλαδικές είναι για μένα θέμα αρχής» δήλωσε η κ. Κατσέλη συνομιλώντας με δημοσιογράφους στους διαδρόμους της Βουλής. Παράλληλα, η κυρία Κατσέλη διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συνάντηση της με τον Πρωθυπουργό αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. την Τρίτη. «Δεν συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό όπως γράφτηκε. Δεν υπήρξε καμία επικοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Κατσέλη.

Κατά του άρθρου 37 και η Νταλάρα


 Άρχισε το γαϊτανάκι
  των καταψηφίσεων , ΟΧΙ λέει και η Ξαδέρφη 
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο η κ. Άννα Νταλάρα να καταψηφίσει το άρθρο 37 καθώς μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής το χαρακτήρισε ως «ταφόπλακα» των μισθωτών. 
Η βουλευτής ζήτησε από την κυβέρνηση να φέρει ευνοϊκές για τους εργαζόμενους αλλαγές, έστω και την ύστατη στιγμή.

Επιστράτευση περίγελος για την αποκομιδή των σκουπιδιών


Σε γκάφα μεγατόνων υπέπεσε η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά.
Πανικόβλητη αναζητεί λύση στο θέμα των σκουπιδιών δημιουργώντας με τις αποφάσεις της αλαλούμ και σύγχυση σε εργαζόμενους και πολίτες, οι οποίοι έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.
Μετά από σχεδόν 20 μέρες απεργίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Αθήνα μοιάζει πλέον με απέραντο σκουπιδότοπο,

ΕΚΤΑΚΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog πριν 5 λεπτά ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του ΓΑΠ αρνούμενος να πάει στις Βρυξέλλες

Μπράβο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Έτσι μιλάνε. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση-συγκέντρωση από τον Δήμο Ιητών

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση-συγκέντρωση από τον Δήμο Ιητών.
Ο Δήμαρχος Ιητών Μιχαήλ Πετρόπουλος προσκαλεί όλους τους δημότες τηνΠέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε ανοικτή συζήτηση-συγκέντρωση με θέματα:Απολογισμός 2011-Προγραμματισμός για τον τουρισμό 2011-2012- Δρομολόγια πλοίων-Ανώνυμη εταιρεία του Δήμου-Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου-Έργα 2011-2012-Οικονομικά στοιχεία του Δήμου (έσοδα-έξοδα)-Λιμενικό Ταμείο κλπ-Αποτίμηση του 2011
Παρακαλούνται όλοι οι δημότες να δώσουν το παρόν

Ας θυμηθούμε τη δήλωσε ο Ράλλης στις 18/10/1981

http://desmond.yfrog.com/Himg857/scaled.php?tn=0&server=857&filename=g1jt.jpg&xsize=640&ysize=640 Σήμερα που "γιορτάζουμε" τα 30 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Γ. Ράλλης ήταν ο σοφότερος Έλληνας πολιτικός και έβλεπε 30 χρόνια μπροστά... Δείτε το βίντεο που το αποδεικνύει:

"Μπλόκο" στα ταμεία του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου


Την Τρίτη από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 έγινε ο  αποκλεισμός των ταμείων του Νοσοκομείου Νάξου από  πολίτες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.   Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Νάξου, την Τετάρτη στις 2:00 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.