slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ:ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΡΑΙΜ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ
«Βαθιά ανησυχία» εκφράζει το Ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «ανεπίτρεπτη πολιτικοποίηση μιας δικαστικής απόφασης».

Βίντεο-Άρχισε η κάθαρση: Στη φυλακή οδηγείται τις επόμενες ώρες ο Εφραίμ


Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές μετά το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που τον έκρινε προφυλακιστέο, την ίδια στιγμή που ο Μίλτος Παπαϊωάννου κάνει πλημμελήματα,τα αδικήματα μέχρι 300.000 ευρώ και ο Μαντέλης μόλις δημοσιευθεί ο Νόμος θα έχει λευκό ποινικό μητρώο!!

Αδωνις: «Κάθομαι δίπλα σε ανίκανους και κλέφτες»

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ  ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αιχμηρή τοποθέτηση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον «Real fm 97,8» , με αφορμή τις δηλώσεις του Μιλτιάδη Παπαιωάννου περί εκπτώσεων ιδεολογικών αξιών με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση. «Θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι αναγκάζομαι να κάθομαι δίπλα σε κλέφτες και ανίκανους» είπε χαρακτηριστικά.

Λαμόγια! Εισαγγελείς και Αστυνομικοί στο Άγιο Όρος να πιάσουν τον τρομοκράτη Εφραίμ!!!

Στη Μονή Βατοπεδίου παραμένει ο ηγούμενος Εφραίμ εν αναμονή του εντάλματος σύλληψης των δικαστικών αρχών. Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πολιτικός διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, ο ηγούμενος παραμένει κλινήρης στη Μονή καθώς οι ιατροί διαπίστωσαν ότι εμφάνισε υψηλό πυρετό και απορύθμιση του σακχάρου.

Χάρρυ Κλυνν: Μήπως Αντώνη όταν ξυπνήσεις, θα είναι αργά;

ΜΗΠΩΣ; Α. Σαμαρά, όταν ξυπνήσεις, κομματάκι δύσκολο το βλέπω, βέβαια, από τον ύπνο το βαθύ, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα… Το πείραμα (μια χαρά πάει μέχρι στιγμής) ΠΑΣΟΚ-Παπαδήμου άρχισε ήδη να παίρνει σάρκα και οστά.
Οι πιέσεις από τα Ευρωτσογλάνια σε λίγο θα γίνουν αφόρητες, οι πρόθυμοι στο...

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Σαμαρά…

(της Χρύσας Ταβουλάρη)
Δεν είναι γνωστό αν ο Αντώνης Σαμαράς παίζει πόκερ, γεγονός πάντως είναι ότι αυτά τα Χριστούγεννα ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα πρέπει να μετρήσει καλά τα χαρτιά των άλλων, εντός και εκτός Ελλάδας να προβλέψει με ακρίβεια, να μπλοφάρει και κυρίως να ρισκάρει. Αυτά είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα του Αντ. Σαμαρά, ακόμη και από εκείνα άλλων εποχών.
Ο Αντ. Σαμαράς δεν «παίζει» απλώς το πολιτικό του μέλλον. Παίζει μια πρωθυπουργία, τη συνοχή και τη συνέχεια της κεντροδεξιάς παράταξης και σε μεγάλο βαθμό και την επιβίωση της χώρας. Καθοριστικός μήνας ο Ιανουάριος με πολλούς αστάθμητους παράγοντες με την τρόικα να πιέζει, με το PSI σε εξέλιξη, με το φάσμα της χρεωκοπίας μπροστά και την κοινωνία στα πρόθυρα έκρηξης. Ο Αντ. Σαμαράς αμέσως μετά τις γιορτές θα πρέπει να πει το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι και το γνωρίζει. Σημείο «Χ» η έλευση της τρόικας και τα νέα μέτρα που θα ζητήσει, εκβιάζοντας αυτή τη φορά για την πρώτη δόση της νέας δανειακής σύμβασης. Και μπορεί δημοσίως οι επιτελείς της Συγγρού να λένε ότι η δανειακή είναι δεδομένη και η Ν.Δ. έχει δεσμευτεί ότι θα την υπερψηφίσει, όμως γνωρίζουν ότι μια σειρά απαιτήσεων θα είναι εκτός της δανειακής σύμβασης και καμία τρόικα δεν θα δεχθεί να διαπραγματευτεί… αργότερα.
Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει και ποια θα είναι η στάση της Ν.Δ., όταν στα μέσα Ιανουαρίου ολόκληρη η χώρα θα βρεθεί μπροστά σε ακόμη ένα εκβιαστικό δίλημμα, με τη χρεωκοπία πιο κοντά παρά ποτέ. Ένας δυναμικός πυρήνας στενών συνεργατών του Αντ. Σαμαρά θεωρεί άνευ σημασίας την όλη συζήτηση περί εκλογών και προτείνει ευθέως σπάσιμο της κυβερνητικής συμφωνίας αν χρειαστεί και πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου, διενέργεια εκλογών και στρατηγική διάσωσης της χώρας. Είναι ο πυρήνας που πιέζει να αντιταχθεί ο Αντ. Σαμαράς ανοιχτά και κάθετα σε νέα μέτρα, αλλά και σε νέες δεσμεύσεις της χώρας «χωρίς αντίκρισμα» , όπως λένε χαρακτηριστικά. Ο Αντ. Σαμαράς γνωρίζει ήδη και τις πιέσεις και τους συσχετισμούς εντός και εκτός Ελλάδας γνωρίζει πολύ καλά και τις πιέσεις στο εσωτερικό του κόμματός του και τις αντιδράσεις της κοινωνικής βάσης. Στους συνομιλητές του το τελευταίο διάστημα συνηθίζει να λέει ότι, ειδικά αν η χώρα οδηγηθεί στο χειρότερο σενάριο, χρειάζεται μια πολιτική σταθερά και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Ν.Δ.............................

χριστουγενιατικη εκδηλωση στη παραλια της ναξου





Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καλούνται στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί με 12 θέματα ημέρα Τρίτη  27/12/2011 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας (Πλατεία Τσιροπινά)  στη Σύρο και (Πλατεία Ελευθερίας 1) στη Ρόδο.

Παραμονη Χριστουγέννων στην Φάτνη της συν+Αξίας

Αύριο Σάββατο παραμονή Χριστουγέννων 24/12/2012 μετά της 11:00 το πρωί
σας περιμένουμε στην παραλία της Νάξου διπλά στην Εθνική Τράπεζα στην Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της συν+Αξίας
για να ακούσουμε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα της Χορωδίας της συν+Αξιας,
θα διαβάσουμε παραμύθια για τα παιδιά και στο τέλος πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν όλους.

Σας περιμένουμε από κοντά, με αισιοδοξία για το νέο έτος.!!!!!

συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
http://sinaxia.blogspot.com/

ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ – ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ 2011-2012

21/12/2011  Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»
Γιορτή για τα παιδιά του Α’ και Β’ Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
23/12/2011-6/1/2012   Κεντρική Πλατεία στην Παραλία της Χώρας
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ με Παγοδρόμιο και το Σπίτι και το Εργαστήρι του  Άη Βασίλη. Καθημερινά 10.30-13.30 και 17.00-21.00
Συν......

Η iservices σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

2012 ευχές σε όλους απο www.i-diadromi,com

Image and video hosting by TinyPic

Διαλογικά της ημέρας! (Η κρίση χτύπησε και τα ... κάλαντα)

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Συνομιλούν δυο αδερφάκια:
Γιωργάκης (ετών 9) Σοφούλα (ετών 8)

Σοφούλα
Γιωργάκη τι πάθανε όλοι; Φύγανε; Γιατί δεν μας ανοίγουν να τους πούμε τα κάλαντα;

Ευχές από τους Πολίτες στο Καιρό

Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί, είναι σώμα, σκέψη, ψυχή, όνειρα και χέρια κουρασμένα,
είναι φως, θάλασσα, άνεμος, είναι ελπίδα.
Οι άνθρωποι είναι παιδιά, είναι θυμός, είναι χαρά, φλάουτα μα και ταμπούρλα.
Οι άνθρωποι δεν χωράνε στα κιτάπια τους
και στους λογαριασμούς τους,
 ... είναι θεόρατοι αν το θελήσουν.  


Χρόνια Πολλά με Υγεία, με Αλληλεγγύη για να νικήσουμε το φόβο, με Δύναμη και Αντοχή για τους αγώνες που έρχονται!

Απαγόρευση απόπλου




Σε ισχύ τέθηκε από το απόγευμα, απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.