slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέτρος Ραουζαίος | Υποψήφιος (;) για τη ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Μητσοτάκης -Ραουζαίος

 Καφτηράνη -Ραουζαίος
Ο Συριανός Πέτρος Ραουζαίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει υποψηφιότητα για τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΟ.Δ.Ε. - Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων στο πλευρό του νυν προέδρου Χρήστου Καφτηράνη στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Την οποία υποψηφιότητα του, ο Πέτρος Ραουζαίος, θα την αποφασίσει οριστικά μετά από την συνάντησή του με το Χρήστο Καφτηράνη,
Ποιος είναι ο Πέτρος Ραουζαίος ;
Ο Πέτρος Ραουζαίος είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ της

Ο Πολάκης «την πέφτει» στον Κούλογλου γιατί «είδε» ισοπαλία Τσίπρα-Μητσοτάκη

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στέλιου Κούλογλου, με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook καταφέρεται ενάντια στον ευρωβουλευτή του κόμματος εγκαλώντας τον για κείμενό του με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα».

Πρόσκληση σε προβολές Περιβαλλοντικών ταινιών στη Σίφνο

Τηλεδιάσκεψη Π.Ν.Αι.- ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ν. Αιγαίου – Υπηρεσίες ύδρευσης Δήμων με θέμα: «Παρουσίαση και παράδοση Προγράμματος Διαχείρισης υδροστομίων».

 


Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Τρίτη 14/9 και την Τετάρτη 15/9, πραγματοποιήθηκαν δύο τηλεδιασκέψεις (μία για τις υπηρεσίες των Π.Ε. Κυκλάδων και μία για τις υπηρεσίες των Π.Ε. Δωδεκανήσου) της Π.Ν.Αι./Δ.Π.Π. με την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ν. Αιγαίου και τις Υπηρεσίες Ύδρευσης των Δήμων κατά τις οποίες παρουσιάστηκε και παραδόθηκε το Πρόγραμμα Διαχείρισης υδροστομίων & υδατοδεξαμενών από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ν. Αιγαίου στις αρμόδιες υπηρεσίες ύδρευσης.

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ν. Αιγαίου και παραδόθηκε στις υπηρεσίες ύδρευσης των Δήμων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο λόγω και των ειδικών συνθηκών της πολύνησιωτικής Περιφέρειάς μας που δημιουργεί ο μεγάλος αριθμός των κατοικημένων νησιών που την απαρτίζουν.

Mείωση στα επιδόματα αναδοχής ανάπηρων παιδιών νομοθέτησε η κυβέρνηση και την εφαρμόζει μέσω του ΟΠΕΚΑ Κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή

  Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με άλλους 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  ερώτηση για τη μείωση στα επιδόματα αναδοχής ανάπηρων παιδιών που νομοθέτησε η κυβέρνηση και την εφαρμόζει μέσω του ΟΠΕΚΑ.

Όπως αναφέρει η ερώτηση, η κυβέρνηση, στα τέλη του 2020, ανακοίνωσε μια επικοινωνιακή «φούσκα» για δήθεν αυξήσεις των επιδομάτων στους ανάδοχους γονείς παιδιών ΑμεΑ, ενώ στην πραγματικότητα τα μείωσε δραματικά. Δίνει ένα οριζόντιο επίδομα αναδοχής 375 € και εμφανίζει ότι δίνει επίδομα το άθροισμα αυτού του ποσού με το επίδομα αναπηρίας που έτσι κι αλλιώς παίρνει το παιδί ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας που έχει.

"Σεβασμός στην ιστορία των ποδοσφαιρικων ομάδων και στο φίλαθλο κοινό των νησιών μας! Ο" Γολγοθάς" της Π. Α. Ε. Ρόδου και τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα....

 




Η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού (Ε. Ε. Α.)  - ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμου-
που αποκλείει την "Π. Α. Ε. Ρόδος" να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super league 2  δημιουργεί απορίες και οργή.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων ποδοφαιρικων αγώνων και ενώ έχει κατατεθεί έγκαιρα και πριν αρκετό χρονικό διάστημα ο φάκελος της ΠΑΕ του ακριτικου μας  νησιού, έρχεται μια απόφαση που ανατρέπει στόχους και οικονομικά δεδομένα της ομάδος, καταστρέφει σχεδιασμούς και προσδοκίες, θέτει σε αβεβαιότητα εργαζόμενους και προκαλεί το αίσθημα των  φιλάθλων και ιδιαίτερα της ιστορικής ομάδας της Ρόδου.

Με σεβασμό σε όλες τις αθλητικές ομάδες της Ρόδου και όλου του Νότιου Αιγαίου και χωρίς "οπαδικές παρωπίδες "  παρατηρώ τα εξής :

📺Αμήχανo τετ α τετ Τσίπρα με ηλικιωμένο-«Μας πήρατε την περιουσία»🤷‍♂️🤷‍♂️ΒΙΝΤΕΟ

Στα περίπτερα της ΔΕΘ περιηγήθηκε και συνομίλησε με τον κόσμο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε και ένα αμήχανο τετ α τετ με έναν ηλικιωμένο άνθρωπο ο οποίος έβαλε τα κλάματα μπροστά του.
Ο μικρομέτοχος στον ΟΑΣΘ εξέφρασε τα παράπονά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πολίτης του είπε με δάκρυα στα μάτια «να είστε καλά, αλλά εσείς και η Νέα Δημοκρατία μας πήρατε την περιουσία».

Ζούπης για Νικολακόπουλο: Όταν ο μύθος του «Εθνικού Δημοσκόπου» καταρρέει

Τον Ηλία Νικολακόπουλο τον γνωρίζουμε όλοι. Ορίστηκε ως ο εθνικός μας δημοσκόπος , ως ο « υπεράνω». Δεν ξέρω ποιοι τον όρισαν έτσι, θυμάμαι όμως ότι μεσουρανούσε ως ο επίσημος δημοσκόπος του MEGA που το κόμμα του ονόμαζε συστημικό και έκανε τα πάντα για να κλείσει όπως και τα κατάφερε για ένα διάστημα. Θυμίζω ότι το τότε MEGA και ο ΣΚΑΙ ήταν κατά ΣΥΡΙΖΑ τα βρωμερά Κανάλια της διαπλοκής και μ΄αυτό το μίσος γέμισε τους οπαδούς του δείχνοντας με τις τακτικές που ακολουθήθηκαν τι σημαίνει δημοκρατική αντίληψη για τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε που συχνά παρέπεμπε σε ρητορική Τραμπ.

Τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

…σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για το Open

Βορίδης: Διαμορφώνουμε ένα νέο τοπίο στη Δημόσια Διοίκηση



Ομιλία στο 2ο Thessaloniki Helexpo Forum

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στη συζήτηση με θέμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Thessalo-niki Helexpo Forum.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε το ζήτημα της διοικητικής μεταρρύθμισης και

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

 


1)Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Νάξου & Μικρών

Κυκλάδων.

2)Προς τους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινoτήτων: Νάξου, Δονούσας και

Κουφονησίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

3) Προς τον κ. Λιαγκρή Δημήτριο του Χρήστου, κάτοικο Χώρας Νάξου, όσον

αφορά το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Έχοντας υπόψη: