slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης: "Λερναία ύδρα" η αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία


Όπως επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας, «είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε 25 ενδεικτικές περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι οι προσλήψεις παρουσίασαν απότομη και εκρηκτική αύξηση».

Για «κύμα συμμόρφωσης» των επιχειρήσεων στις περιοχές που εστιάζονται οι έλεγχοι κατά της αδήλωτης εργασίας κάνει λόγο ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, επικαλούμενος στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Ποιους ενόχλησε η παρέμβαση του Γιάννη Βλασερού σχετικά με την αναγκαιότητα λειτουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου - ΚΥ Νάξου


Ανακοίνωση Ιωάννη Βλασερού Νάξος 11 Άγουστου 2014
Η μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου ΚΥ Νάξου δεν λειτουργεί.
Είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον αρτιότερο και τελευταίου τύπου, μηχανολογικό εξοπλισμό.
Υπάρχουν ιατροί ειδικά εκπαιδευμένοι που είναι σε θέση να τη λειτουργήσουν άριστα και άμεσα. Η λειτουργία της θα ανακουφίσει τους πάσχοντες που υπάρχουν σε μεγάλο μέρος του Νομού μας.
Γιατί λοιπόν δεν λειτουργεί;Κανείς δεν έχει δικαίωμα να

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 12/8


ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο κ.ΛΑΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΖΩΧΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ                                                                                           ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΡΕΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ  ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΡΕΑΣ 

Σχόλιο σχετικά Γραμματέα Νεολαίας Πασοκ Κυκλάδων με τη δήλωση του Μάκη Βορίδη

Ανακοινώσεις "¨Νικάνδρης"

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
“ΝΙΚΆΝΔΡΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.”
ΕΔΡΑ: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι πρόσφατα δημιουργήθηκε ο κοινωνικός συνεταιριστικός πολιτιστικός φορέας με την ονομασία ¨Νικάνδρη-Πολιτιστική Δράση-Κοιν.Σ.Επ.” ο οποίος έχει στόχο να συμβάλλει (με όσες δυνάμεις διαθέτει) στην πολιτιστική, οικονομική και τουριστική πρόοδο της Νάξου. Επιθυμεί να δώσει έμφαση σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού με επίκεντρο την ιστορία, τον πολιτισμό, τις τοπικές παραδόσεις και τη φυσική ομορφιά και του νησιού.

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για το 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στη Νάξο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προφεστιβαλικη εκδήλωση στη Νάξο στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή. Νέοι και νέες, γυναίκες, εργαζόμενοι, συνταξιούχους, φίλοι και επισκέπτες του νησιού, πήραν μέρος στην κεντρική εκδήλωση της ΚΝΕ στο πάρκο δίπλά από το Δημαρχείο.
Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στα....

Μια μέρα νωρίτερατο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΖΑ τ



ΘΕΜΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ενημερώσει ότι το ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΖΑ το οποίο είχε προγραμματιστεί για Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 στις 4:00 τελικά θα πραγματοποιηθεί ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 04:00 αφετηρία από τη Γέφυρα στο Φιλώτι
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ