slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οταν η Ζωή τραγουδούσε «Μια Νύχτα Μαγική,» (BINTEO)


Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής μαζί με άλλους διαδηλωτές τραγουδούσε το γνωστό τραγούδι – σύνθημα το οποίο λέγεται πλέον σε όλες τις διαδηλώσεις.

Την Κυριακή η κοπή πίτας του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ»
σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  που θα γίνει

Και η Νάξος - αλήθεια που ήταν σήμερα οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Νάξου: -με στο χορό των κινητοποιήσεων [vid-pics]

Ήταν όλοι εκεί εκτός από τους  αγρότες 

Η Νάξος ακολούθησε την φυσική ροή των πραγμάτων και σήμερα βρέθηκε σε αναβρασμό… ¨Όχι βέβαια σε επίπεδο που θα ήθελαν οι πλέον αισιόδοξοι αλλά υπήρξε κινητοποίηση. Και έτσι το πρωί είδαμε στη κεντρική παραλία της Νάξου εκπροσώπους από όλους σχεδόν τους φορείς του νησιού: το ΠΑΜΕ, τον Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, την ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων, το Σύλλογος Λογιστών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, τον Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου και βέβαια την Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου που για μία ακόμη φορά διαφοροποιήθηκε με εκδήλωση που πραγματοποίησε στο

Άνοιξαν οι κατάλογοι, ( αν γινόταν και πραγματική εκκαθάριση των καταλογών μιας και άνοιξαν )υπάρχει ελπίδα

Δημόκριτος Σιδερής
NIKLIANOS 
Ήταν η 16η Μαΐου του 2015 όταν για πρώτη φορά οι σμυριδεργάτες που βρέθηκαν στο Οικομουσείου Κορώνου είχαν γίνει κοινωνοί θετικών εξελίξεων γύρω από το σμυριδικό και το μέλλον έδειχνε ευοίωνο. Βέβαια και στο παρελθόν είχαν ακούσει ουκ ολίγα «Θα» και φιλικά χτυπήματα στη πλάτη, αλλά έδειχνε ότι εκείνη η συνάντηση που είχε γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα στο γραφείο του τότε υπουργού Ενέργειας κου Λαφαζάνη είχε στέρεες βάσεις για το μέλλον.
Και όπως αποδείχτηκε δικαιώθηκαν. Όμως, και πάλι χρειάστηκε

Τα νέα δεν είναι καλά

Φιλιππίδης Νίκος 
Δημοσιογράφος

Τα νέα δεν είναι καλά. Όχι προφανώς επειδή αυτό διαρρέει ο Τσακαλώτος και ο Κατρούγκαλος. Μπορεί (και) οι σημερινοί διαπραγματευτές να ακολουθούν το ευρωπαϊκό διαπραγματευτικό πρωτόκολλο, το οποίο επιτάσσει «σκληρές συζητήσεις» και «ανυποχώρητους τροικανούς» ακόμα και για θέματα τα οποία έχουν συνταχθεί στο εξωτερικό και απλά τα υιοθετεί η ελληνική πλευρά, ωστόσο στο περιθώριο και αυτών των συζητήσεων παρατηρείται η ελληνική «γύμνια»

Επίθεση Λοβέρδου σε Κατρούγκαλο: Eίναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να τορπιλίσει το διάλογο


Επίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο εξαπολύει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Ο υπ. Εργασίας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να τορπιλίσει το διάλογο. Σε τηλεοπτική εκπομπή είπε......

Ο λαϊκισμός ως νοσηρή ουσία


 
Του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χ. ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έχοντας ξεκινήσει την άνοδό του στην εξουσία από τον ολισθηρό δρόμο του ολοκληρωτικού λαϊκισμού, ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον βαρύτατα εξαρτημένος από αυτόν…