slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέο ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο και απόφαση για Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων ζητά η Συντονιστική Γραμματεία της τοπικής πολιτικής κίνησης των Οικολόγων Πρασίνων Νάξου


TOΠΙΚΗ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ   ΝΑΞΟΥ
  ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΠΡΟΣ : κ. Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Κοινοποίηση  Αντιδημάρχους , ΜΜΕ
              Σε συνέχεια των προτάσεων που έχουμε καταθέσει αναλυτικά, όπως διαμορφώθηκαν μετά από διάλογο με φορείς της Νάξου,  και μετά την περιπέτεια των Συνεδριάσεων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 28ης και 29ης Ιουνίου 2011, με θέματα σχετικά με διαχείριση απορριμμάτων, θέλουμε να δηλώσουμε  ότι :

Χτίζουν σε υγρότοπο στην Πάρο


Ερωτούν  τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  οι βουλευτές  Θοδωρής Δρίτσας και  Ηρώ Διώτη  

Στην Χρυσή Ακτή της Πάρου υπάρχει υγρότοπος 21 στρεμμάτων, ο οποίος αναφέρεται και στο Προεδρικό Διάταγμα που αναμένεται εδώ και καιρό να υπογραφεί «καταγραφή των μικρών νησιώτικων υγροτόπων της χώρας και καθορισμός μέτρων για την προστασία και διατήρησή τους». Σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα αλλά και συζήτηση που προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου, στις 22 Ιουνίου ο Μανώλης Γλέζος, προκύπτει ότι χτίζεται μεγάλου μεγέθους κτίσμα πάνω ακριβώς στον υγρότοπο, λίγα μέτρα από τον αιγιαλό.

ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟΥ


Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου περιόδευσε στα νησιά Κω, Κάλυμνο, Ψέριμο και Τέλενδο στις 3 και 4/7/2011, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Βαρκά Θεοδόση, Καλαθιανάκη Άγγελο και Μαραγκό Δημήτριο και στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

Συνάντηση Περιφερειάρχη με το ΔΣ των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ


Τον πρόεδρο, Θανάση Χατζηγεωργίου, και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ρόδου δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.
Στη συνάντηση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου, έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του διαλόγου που είχαν χθες οι εκπρόσωποι του κλάδου με τον υπουργό

Σε νησιά της Περιφέρειας οι κ. Γ. Μαχαιρίδης και Τζ. Μακριωνίτης για τη διαχείριση των απορριμμάτων – Περιοδεία του αντιπεριφερειάρχη


Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε Χάλκη και Ανάφη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης επισκέπτεται σήμερα και αύριο το νησί της Δωδεκανήσου, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο για το θέμα περιφερειακό σύμβουλο Αντώνη Χατζηϊωάννου, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Τζώρτζης Μακριωνίτης επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιόρτασε την αναβίωση των παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Αιγαίου


Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία που είχε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, να προσκαλέσει στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της συνόδου Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έφηβους μουσικούς παραδοσιακών οργάνων από το Αιγαίο και τους δασκάλους τους, πρωτεργάτες της αναβίωσης της αυθεντικής νησιώτικης μουσικής.

Δελτίο Τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για τις μειώσεις στη χρηματοδότηση του ΝΑΤ και στις συντάξεις των ναυτικών.


«Δήλωση Θ. Δρίτσα, βουλευτή Α Πειραιά & Νησιών  και Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις μειώσεις στη χρηματοδότηση του ΝΑΤ και στις συντάξεις των ναυτικών».
  Η πρόβλεψη του μεσοσπρόθεσμου προγράμματος για περιορισμό της επιχορήγησης του ΝΑΤ και για μείωση των συντάξεων είναι άδικη για τους Έλληνες ναυτικούς οι οποίοι και υψηλές εισφορές έχουν καταβάλλει κατά τη διάρκεια της εργασίας τους και δεν έχουν καμία ευθύνη για την διαχείριση των αποθεματικών του από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που το μετέτρεψαν σε ελλειμματικό φορέα. Οι....

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόσκληση σε συνεδρίαση

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 13 / 7/ 2011 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας(Πλατεία Τσιροπινά)   στη Σύρο και (Πλατεία Ελευθερίας 1 ) στη Ρόδο με θέματα :  

Συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση για το μέλλον των ερευνητικών κέντρων της χώρας μας


Συζητήθηκε σήμερα το πρωί στη Βουλή, η Επίκαιρη Ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Ηρακλείου, Μιχάλης Κριτσωτάκης, προς τους κ.κ. Υπουργούς: -Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και -Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, με θέμα: «Στην κλίνη του Μνημονίου και η έρευνα;»....

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Το γελοίο αλλά και επικίνδυνο σίριαλ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται σε μια προσπάθεια συσπείρωσης του κυβερνητικού στελεχιακού δυναμικού, αλλά και αλλαγής της πολιτικής ατζέντας.Η κυβέρνηση απομονωμένη από την κοινωνία, αποδίδει τη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών, όχι στην ίδια την κατεδαφιστική πολιτική της, αλλά στην Αριστερά. Ψάχνουν άλλοθι για να κρυφτούν και να δικαιολογήσουν τα μέτρα που με κοινωνική αναλγησία  εφαρμόζουν με περικοπές των εισοδημάτων, αύξηση της ανεργίας, υπερφορολόγηση των αδυνάτων, ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου αλλά και χημικό πόλεμο ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Παράνομη η παρέμβαση αξιωματούχων της Ε.Ε. στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας - απάντηση Όλι Ρεν στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Δελτίο Τύπου

·        Ν.Χουντής: «Με βάση ποιο άρθρο των Συνθηκών της ΕΕ αντλείτε το δικαίωμα να παρεμβαίνετε στα εσωτερικά κρατών μελών, όπως πράξατε όταν απαιτούσατε από τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να συναινέσουν στο Μεσοπρόθεσμο;»
·        Απάντηση Όλι Ρέν στο Νίκο Χουντή.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ (Η. ΔΙΩΤΗ-Τ. ΚΟΥΡΑΚΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς την Υπουργό
-Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχουν μέχρι σήμερα ιδρυθεί 585 Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, εκ των οποίων περίπου το ένα τέταρτο δεν λειτουργεί. Υπάρχουν 63 Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης, εκ των οποίων δεν λειτουργούν τέσσερα. Οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις δομές Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ, Τμήματα Ένταξης, Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, παράλληλη στήριξη) στη ΔΕ, ξεπέρασαν στο τέλος της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς τις 1200.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Θ. ΔΡΙΤΣΑ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΙΓΜΕ


ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
 Προς κ.κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
 -Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
-Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
-Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης.
 ΘΕΜΑ: Η κυβέρνηση με παγκόσμια πρωτοτυπία διαγράφει το ρόλο του ΙΓΜΕ και προωθεί την εγκληματική διάλυση του αδιαφορώντας για την ανάπτυξη της χώρας.

"Η συμφωνία Ευρωκοινοβουλίου-Συμβουλίου ευνοεί τη βιομηχανία τροφίμων και όχι τους καταναλωτές" - Δελτίο Τύπου του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή.


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Δελτίο Τύπου
 ·        Επιτακτική η ανάγκη για την πληροφόρηση των καταναλωτών για διατροφικά θέματα.
·        Το λόμπι της βιομηχανίας τροφίμων κέρδισε τη μάχη της ετικέτας.
·        Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή.
 Εγκρίθηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο η έκθεση Σόμερ, σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗ­ΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Αριθ. Εμπ. Πρωτ. 1010

Εν Αθήναις τη 11 Μαρτίου 1965

Προς τους Γενικούς Επιθεωρητάς Μέσης Εκπαιδεύσεως


Πανταχόθεν καταγγέλεται, ότι η Κομμουνιστική Νεολαία Λαμπρά­κη καταβάλλει μεγάλας προσπάθειας προσεταιρισμού μαθητών των Γυ­μνασίων.

Βεβαίως, εφ'όσον διεπιστώθη ποσοστόν 12% οπαδών της ΕΔΑ κα­τά τας τελευταίας εκλογάς, ευνόητον είναι ότι θα υπάρχουν και μαθη-ταί εμποτισμένοι από τας οικογενείας των με αριστεράν ιδεολογίαν.

Και αυτούς, βεβαίως, κατά πρώτον λόγον, θα χρησιμοποιεί η Κομ­μουνιστική προπαγάνδα προς προσηλυτισμόν των Νέων.

Εφιστώ διά τούτο και πάλιν την προσοχήνόλων των Καθηγητών των Γυμνασίων και τους καθιστώ υπευθύνους διά πάσαν σχετικήν δραστη­ριότητα της Νεολαίας Λαμπράκη.

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗ­ΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Τούτο πρέπει να καταστή συνείδησις της Νέας Γενεάς.

Ο Εθνικός φρονηματισμός, καθώς και η ηθική και πολιτική αγωγή των μαθητών είναι η πρώτη αποστολή του Διδασκάλου. Και εις αυτήν οφεί­λουν να επιδοθούν.

Τα ιδικά μας ιδανικά είναι τα ιδανικά του Ελληνοχριστιανικού Πολι­τισμού. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Εθνική και Πολιτική) και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΘΥΣΙΑ. Αυτά είναι τα ιδεώδη μας και με αυτά πρέπει να εμποτισθή, η Νέα Γενεά. ΕΛΛΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αληθής Δημοκρατία.

Πάσα εκτροπή πρέπει να κολάζεται αυστηρότατα. Και αν συμβή να υπάρξουν διδάσκαλοι, όχι ανήκοντες, αλλά και απλώς συμπαθούντες, ή ανεχόμενοί την κομμουνιστικήν προπαγάνδαν, δεν έχουν θέσιν εις την Εκπαίδευσιν.

Όσοι πιστεύουν εις τα Ιδεώδη των, τα υπερασπίζουν. Και την υπε-ράσπισιν των ιδανικών μας και την εμπνευσιν της Νέας Γενεάς, έχει αναθέσει η Ελληνική Δημοκρατία εις τον Εκπαιδευτικόνκόσμον.

Γνωρίζω, ότι έχουν μέχρι τούδε εκδοθή υπό του Υπουργείου Παι­δείας πολλαί σχετικοί εγκύκλιοι. Αλλά επεθύμουν, λόγω της μεγάλης σοβαρότητος του θέματος, να επικοινωνήσω και εγώ προσωπικώς μεθ' υμών.

Παρακαλώ, όπως εις το τέλος εκάστου μηνός υποβάλητε (ΥπουργείονΠαιδείας - Γραφείον Υπουργού) εμπιστευτικώς σχετικήνέκθεσιν.

Δεχθήτε και διαβιβάσατε προς απαντάς, διδάσκοντας και διδασκό­μενους, τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πρόεδρος Κυβερνήσεως και Υπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρη­σκευμάτων».





Αυτός ήταν ο παππούς σου Γιώργο μας.

Οι Τούρκοι προκαλούν κι ο Γιώργος χτενίζεται

Καμίνης-Σγουρός ανταποκρίθηκαν άμεσα στην εντολή Μ. Παπαϊωάνου

http://img.protothema.gr/E509033F1B78BF154A2E1D135942BE8F.jpgΤην ανάγκη για αποκατάσταση της καλής εικόνας του κέντρου της Αθήνας, υπογράμμισαν ο δήμαρχος Αθηναίων και ο περιφερειάρχης Αττικής, σε συνάντησή τους το πρωί στην πλατεία Θεάτρου, ανταποκρινόμενοι άμεσα στις χθεσινές "εντολές" του Μ. Παπαϊωάννου.

Η διαφορά Καραμανλή και Παπανδρέου

Η δημοσίευση απορρήτων εγγράφων της ΕΥΠ, δημοσιογραφική επιτυχία του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ και του Διευθυντή του, Σπύρου Τρίψα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια άλλη πτυχή της πολιτικής ζωής του τόπου, το 2009. Όταν οδηγήθηκε σε, αρκετά πρόωρες, εκλογές τον Οκτώβριο του ιδίου έτους, χωρίς καμία εμφανή αιτιολογία, πλην της οικονομικής συγκυρίας στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Μια κατάσταση που απαιτούσε σκληρά μέτρα λιτότητας, αδύνατον να εφαρμοσθούν, τότε, λόγω της αρνητικής στάσης του ΠΑΣΟΚ να συναινέσει, θέτοντας ως πολιτικό εκβιασμό, το θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.

Πολλοί Νεοδημοκράτες απογοητεύτηκαν από την απόφαση αυτή του Κώστα Καραμανλή, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όφειλε να λάβει σκληρά μέτρα και να πολεμήσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αντί να «δραπετεύσει» αφήνοντας την Ελλάδα στα χέρια του ΠΑΣΟΚ, που, όπως αποδεικνύεται σήμερα, οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδο και σε κοινωνικό μαρασμό.

Η αποκάλυψη των «Επίκαιρων», μας δίνει όμως και μια άλλη διάσταση της περιόδου εκείνης. Κύκλοι, στην Ελλάδα και το εξωτερικό ετοίμαζαν αποσταθεροποίηση και ανατροπή της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Με προσκλήσεις, θερμά επεισόδια, έως και κατάληψη στο Αιγαίο, αντάρτικο πόλεων, ακόμη και πολιτικές δολοφονίες.

Αξίζει να διαβάσει κανείς το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», στις λεπτομέρειες του, εμείς θα περιορισθούμε σε πολιτικές εκτιμήσεις.

Ο Κώστας Καραμανλής κάποιους ενοχλούσε με την πολιτική του.
Γκρίζες ζώνες, ΑΟΖ, Αιγαίο, Σκόπια, αγωγοί. Μια πολιτική που προμήνυε πως θα κινηθεί η κυβέρνησή του και σε επίπεδο μέτρων λιτότητας, ενόψει της κρίσης. Ο πρώην πρωθυπουργός πρέσβευε πάντοτε την ήπια προσαρμογή, αν και οι δημόσιες δαπάνες, είχαν ξεφύγει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο της διακυβέρνησής του. Αυτό βέβαια, δεν εμπόδιζε την Ελλάδα μέχρι και τον Απρίλιο 2010, να δανείζεται από τις αγορές με κανονικά επιτόκια, και ο κόσμος να ζει με περιορισμούς, αλλά με αξιοπρέπεια.

Προτίμησε λοιπόν να πει την αλήθεια
, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οδηγούσε τη χώρα, ούτως ή άλλως, σε εκλογές λίγους μήνες μετά.

Θεώρησε ότι είχε καθήκον να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, παρόλο που διαισθανόταν την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, σκεπτόμενος όμως, ότι και σε συνδυασμό με τα αναφερόμενα στα «Επίκαιρα», είχε πλέον εθνικό χρέος να αφήσει το λαό να αποφασίσει ποιος θα τον κυβερνήσει. Αυτό δηλαδή το εθνικό χρέος, που λείπει από τη στάση του σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος, ενώ προς στιγμήν «σκέφθηκε» να σώσει τη χώρα δια της αποχώρησής του, άλλαξε ωστόσο γνώμη, συνεχίζοντας το βύθισμα της Ελλάδος στην ύφεση και τον κοινωνικό μαρασμό.

Κάπως έτσι φαίνεται, ότι θα καταγράψει η ιστορία την περίοδο 2009-2011 στην Ελλάδα, τοποθετώντας τα γεγονότα στην πραγματική πολιτική τους διάσταση.

statesmen.gr
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_444.html

dexiextrem

Πατήστε εδώ να δείτε όλο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4

Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα την επικαιροποίηση του 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Σας το έχουμε με ένα απλό κλικ στον τίτλο.
Είναι 74 σελίδες.
Διαβάστε το, διαδώστε το, μπας και ξυπνήσουμε όλους όσους ακόμα κοιμούνται και εξακολουθούν να στηρίζουν το ΜΠΑΤΣΟΚ.

ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ .

Διαβάσαμε σε ναξιακό blog ότι ο   πρώτος  ενημερωτικός  σταθμός  στο Νομό  ο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 105,4 fm  κλίνει. Αμέσως επικοινωνήσαμε με την κυρία  Μπράουν και τις αναφέραμε το εν λόγο δημοσίευμα μας .Όπου θυμωμένα μας απάντησε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τον ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 105,4 fm και ότι ουδέποτε είπε ότι  πάει για κλείσιμο  και συνέχισε λέγοντας ότι   άλλο το ότι δε βγαίνει - αλήθεια ποιο ΜΜΕ βγαίνει ;- και άλλο ότι πάει για κλείσιμο.

Τα έκανε λαμπόγυαλο και έφυγε τετραήμερο στην Αθήνα


Κύριε Ρήγα επιτελούς κάποιος να τον μαζέψει
Τέσσερα μέλη του επιστημονικού συμβουλίου, ο Πλάτωνας Τομπάς, η Λιουντμίλα Πουτιλίνα, η Λιουντμίλα Μησιάρη και η Στέλλα Κουφοπούλου υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους -ο  μόνος που δεν έχει παραιτηθεί από το επιστημονικό συμβούλιο είναι  ο επικεφαλής  κ. Ηλίας Καραμπάτσος- λόγω της πλήρους απαξίωσης του επιστημονικού συμβουλίου και του παράνομου τρόπου που ο διοικητής έβγαλε τις εφημερίες του Ιουλίου... Γιατροί πήγαν χθες Πέμπτη στον εισαγγελέα Νάξου, όπου παρέδωσαν τις εφημερίες και τη σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διεξαχθεί η σχετική έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες... Ο Θεοχάρης Λάμπου αναχώρησε χθες Πέμπτη για την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα... Μέχρι τότε όλοι θα είναι σε στάση αναμονής... Όπως φαίνεται στο πλευρό του διοικητή δεν είνα  πλέον ο Βασίλης Ραπτάκης, ο οποίος έχει ταχθεί με τους γιατρούς, σχετικά με το θέμα των εφημεριών...
Ο  κ. Ρήγας  και τα μέλη -Καπιρης, Μαράκης, Μανώλα, Κορρές και Χουζούρης- της διορισμένης από τον ίδιο διοίκησης τι στάση θα κρατήσουν;;; Θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον ποιο ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΉ που πέρασε ποτέ από το Νοσοκομείο Νάξου;

ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ



        Μέρα με τη μέρα το κυβερνών κόμμα αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο. Η «φιλολαϊκή μάσκα» έπεσε ανεπιστρεπτί. Ο ελληνικός λαός βιώνει μια πρωτοφανή επίθεση στα δικαιώματά του. Κάθε μέρα δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή και νέα δυσβάσταχτα, αντιλαϊκά μέτρα εφαρμόζονται από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Οι ανακολουθίες, τα ψέματα και οι «ακάλυπτες πολιτικές επιταγές» διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταία θύματα αυτής της ανάλγητης πολιτικής οι ταξιτζήδες.
            Άλλα διαβεβαίωνε ο κ. Ρέππας άλλα κάνει ο διάδοχός του ο κ. Ραγκούσης. Χωρίς...