slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στις 03/04/2016 οι εκλογές στις Τοπικές Οργανώσεις Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας


Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων σχετικά με τις υποψηφιότητες και την διαδικασία εκλογών στις Τοπικές Οργανώσεις Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.
Σας γνωρίζουμε ότι στις 03/04/2016 θα πραγματοποιηθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου και

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ NEYMAR Jr Ένα πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5 ΣΤΟ NAXOS MINI SOCCER CLUB

Ίσως η δική σου ομάδα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Βραζιλία. Πάρε μέρος τώρα!ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ NEYMAR JR ΞΕΚΙΝΑ.
«Είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο παιχνίδι τεχνικής», λέει ο Neymar, ο οποίος μεγάλωσε παίζοντας 5x5 στην γειτονιά του. «Είναι το είδος του ποδοσφαίρου που πάντα μου άρεσε να παίζω και αυτή την φορά θα παίξουμε με μια πρωτότυπη διαφοροποίηση: οι ομάδες θα χάνουν ένα παίκτη κάθε φορά που θα δέχονται γκολ, μέχρι να βγουν όλοι οι παίκτες, διαφορετικά το παιχνίδι θα τελειώνει στο δεκάλεπτο. Αυτό θα το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό.»

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν 13 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 20 πρώτες ομάδες που

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή – Γ. Λεονταρίτης: «Δυσανάλογο το έργο των αστυνομικών τμημάτων σε σχέση με το προσωπικό»


Γιώργος Λεονταρίτης : «Τα αστυνομικά τμήματα του Νομού μας καλούνται να επωμισθούν δυσανάλογο έργο σε σχέση με την δυναμικότητά τους σε προσωπικό»

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφτηκε προχθές το πρωί στο γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Γ. Βακόνδιος στον Τομέα Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής της ΝΔ


Συνήλθε χθες 17 Μαρτίου ο Τομέας Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής της ΝΔ υπό την προεδρία του αρμόδιου τομεάρχη βουλευτού Ευβοίας κου Σίμου Κεδίκογλου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η συντονίστρια της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίας βουλευτής κα Όλγα Κεφαλογιάννη.
Κατά τη συνάντηση παρουσιάσθηκαν από τον κο Κεδίκογλου οι

Η απάντηση του Δήμου Άνδρου στην επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών για χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων




Από τον Δήμο Άνδρου ανακοινώνονται τα εξής:

Στον Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου Πολιτισμού της ΝΔ η Κατερίνα Μονογυιού


Στην πρώτη συνεδρίαση του Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου για θέματα Πολιτισμού της ΝΔ παρέστη η πολιτευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, η οποία είναι μέλος του.

Στη συνεδρίαση (που έγινε στα γραφεία του κόμματος στη Λ. Συγγρού, με επικεφαλής τον τομεάρχη Κώστα Γκιουλέκα, πρώην υπουργό και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης) έγινε συζήτηση για την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδος και τους τρόπους ανάδειξης και προστασίας της.

Η κυβερνητική απραξία διαρκείας μπορεί να οδηγήσει σε οριστική απομάκρυνση του ENISA από τη χώρα μας.»




Προσθήκη λεζάντας
•"ENISA". Απούσα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απο την συζήτηση στο Ε.Κ για τον "ENISA".
• Ορατό ο κίνδυνος της απώλειας του "ENISA" από την ΕΛΛΑΔΑ μετά το 2020, όπως προέκυψε απο την συζήτηση στην Επιτροπή Προυπολογισμού του Ε.Κ.
• Πρώτο βήμα η μετεγκατάσταση του "ENISA" (Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών) από το Ηράκλειο στην Αθήνα.
• Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με δήλωση του επισημαίνει τον ορατό κίνδυνο της μετεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών "ENISA" από το Ηράκλειο στην Αθήνα αλλά και την απώλεια της έδρας του Οργανισμού για τη χώρα μας.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Τα φαινόμενο της συνεχιζόμενης κυβερνητικής απραξίας και κυβερνητικής αδράνειας έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους στη συζήτηση της Επιτροπής Προυπολογισμών του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου όπου έγινε εκτενής αναφορά για τη μετεγκατάσταση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών "ENISA" από το Ηράκλειο στην Αθήνα.

Υπουργείο και ΑΔΑ ζητούν από το δήμο Νάξου, χώρους φιλοξενίας προσφύγων (έγγραφο)

 
Από τη φιλοξενία μεταναστών στο κλειστό ΔΑΚ Νάξου

Δύο έγγραφα που αφορούν τους πρόσφυγες και τους χώρους φιλοξενίας τους, έλαβε τις τελευταίες ημέρες, σύμφωναμε αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.

Τα σχετικά έγγραφα απεστάλησαν στο δήμο Νάξου, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και το Υπουργείο Εσωτερικών και ζητούν τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για

Πανναξιακός: Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας... Δεν τα διαχωρίζει!


Καυστική διαμαρτυρία με αποδέκτη την ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε πριν λίγο ο Πανναξιακός.
Η ομάδα της Νάξου ρίχνει ευθείες βολές στην Επιτροπή Ορισμών αγώνων και την Πειθαρχική Επιτροπή, την οποία κατηγορεί ότι αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Στην ίδια ανακοίνωση ο Πανναξιακός παραπέμπει σε πρακτικά της Π.Ε., όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αδικία κατά του περσινού νταμπλούχου.
Η ανακοίνωση κλείνει με αιχμή κατά του ίδιου του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων και την ισοτιμία που είχε υποσχεθεί.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Στη Νάξο η επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου


Στη Νάξο θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.
Θέματα συνεργασίας και συντονισμού περιφέρειας και δήμου, για τη διεξαγωγή της

Ανοιχτες σύσκεψεις της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Μαρτίου στην Κωμιακή και στην Κόρωνο

Ανοιχτή σύσκεψη για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο διοργανώνει η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στην Κόρωνο, στο καφενείο του Κώστα.
Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΠΑΜΕ και θα γίνει κάλεσμα δράσης και αγώνα ενάντια στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αποτροπή εφαρμογής του νομοσχεδίου. Η σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Νάξου αναφέρει τα εξής:

Προς κατάργηση το επίδομα παραμεθόριων περιοχών για τις Κυκλάδες;

 
Να συνεχίσουν να περιλαμβάνονται όλα τα νησιά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, στο σύνολό τους στις περιοχές που δικαιολογούν τη χορήγηση του επιδόματος απομακρυσμένων - παραμεθόριων περιοχών λόγω νησιωτικότητας, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Μπροστά στον κίνδυνο να καταργηθεί το εν λόγω επίδομα για τους υπαλλήλους των

Τον "Βραβείο ήθους" απένειμε στο Λιμενικό που βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χρήματα παρουσία του Επάρχου Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Δημοσιεύθηκε : 17 Μάρτιος 2016


fShare



inShare



Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, παρουσία του Λιμενάρχη Αλέξιου Αποστολόπουλου και του Επάρχου Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, τίμησε τον Αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος Άγγελο Χατζηνικολάου, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε σάκο που περιείχε χρήματα και τιμαλφή.

Βιωματικό εργαστήρι στο ΓΕ.Λ. Νάξου: "Διαχείριση του άγχους των εξετάσεων"

Την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, το κέντρο πρόληψης ΘΗΣΕΑΣ Κυκλάδων σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων θα

Με εκπροσώπους των πυροσβεστών συναντήθηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ν. Αιγαίου



Με το προεδρείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Αιγαίου συναντήθηκε ο νέος διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης.

Γ. Βρούτσης: «Ανίκανοι και ανεύθυνοι “Βαφτίζουν” επιτυχία τη στάση πληρωμών στο Μ.Τ.Π.Υ.

 Γ. Βρούτσης: «Ανίκανοι και ανεύθυνοι διαλύουν τα πάντα γύρω τους! Το μόνο που τους απέμεινε είναι η προπαγάνδα και η αλλοίωση της αλήθειας. “Βαφτίζουν” επιτυχία τη στάση πληρωμών στο Μ.Τ.Π.Υ. και την αδυναμία καταβολής μερίσματος στους 286.000 συνταξιούχους του»
Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται το μέγεθος της εξαπάτησης του