slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία

ΑΘΑΝΑΤΟΣ.!
Τα στοιχεία των δύο άτυχων Ελλήνων σμηναγών, που έχασαν τη ζωή τους κατά το χθεσινό τραγικό δυστύχημα με το ελληνικό F16 στην αεροπορική βάση του Λος Γιάνος στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τραυματίστηκαν θανάσιμα οι σμηναγοί:
Ο Σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.459 εκ των οποίων οι 872 ώρες σε

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου. Ακολουθεί το σημερινό ενημερωτικό δελτίο τύπου...

Ο Πανναξιακός κέρδισε με 3-1 τον ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη


Ο Πανναξιακός με κορυφαία την καταπληκτική Μελίνα Εμμανουηλίδου (20 πόντοι με 13/17 επιθέσεις και 7 μπλοκ) ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των Κυκλάδων καθώς επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας μέσα στην Σαντορίνη και πλησίασε ξανά το δίδυμο της κορυφής, ενώ ο ΑΟΘ βρέθηκε στο -5 από την 4η θέση και την ΑΕΚ.

Ο αγώνας με εξαίρεση το γ’ σετ που ήταν ένας πραγματικός μονόλογος του Πανναξιακού είχε

Η σύνθεση της νέας ολιγομελούς κυβέρνησης


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 40 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ 
Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δραγασάκης
Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης:...

Κοπή της πίτας του Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ την Παρασκευή 30-01-2015 στις 20.00 στο «ΡΑΝΤΕΒΟΥ»


 

Πρόσκληση
Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στην κοπή της πίτας του Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30-01-2015 στις 20.00 στο «ΡΑΝΤΕΒΟΥ»της παραλίας Χώρας Νάξου.Με την παρουσία σας ενισχύετε την προσπάθεια που κάνουμε με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Μαζί θέτουμε τις βάσεις για ένα μέλλον πιο ανθρώπινο, πιο αισιόδοξο, πιο

ΑΛΈΞΗ ΣΚΙΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ! «Να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος» προτείνει ο AΓΙΟΣ μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως.


ΑΛΈΞΗ  το Τζαμί  ΠΡΕΠΕΙ να γίνει στην Ομόνοια και όχι στο Βοτανικό διότι  έχει  κορμοράνους, άλλα και διότι πολύ απλά ως χώρα ελεύθερη που είμαστε πρέπει και οι αδελφοί μουσουλμάνοι να έχουν ένα δικό τους χώρο εντός της πόλεως των Αθηνών για να προσεύχονται. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΤΕ  ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ.
Δηλ. εσύ ρε μεγάλε μετά από τόσα χρόνια στη Μητρόπλη σήμερα θυμήθηκες να μας πεις ότι δεν θες να αμαρτάνουν όσοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και παραβαίνουν τον όρκο τους... και να υποθέσω ότι πριν λίγους μήνες αρνήθηκες να ορκίσεις με θρησκευτικό όρκο τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δήμοαρχο κ.λπ και τους προέτρεψες να ορκισθούν πολιτικά ε; Τι όχι; Ρε άι παγενε από κει και βρες άλλο τρόπο να γλύψεις τον ΣΥΡΙΖΑ και να ελπίζετε σε διαγραφή χρεών που έχει το παπαδαριό στις Τράπεζες ή σε απαλλαγή της εκκλησιαστικής περιουσίας από τη φορολόγηση... Μακάρι να σας σκίσεις ρε μπαγλαμάδες...
Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου από τα δικαστήρια αλλά και την ανάληψη των...

KOΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ''


ΕυχαριστίεςΓιώργος-Μάριος Βαζαίος Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με το Ποτάμι

Φίλοι και φίλες,
Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε εσάς, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, με το Ποτάμι.

Ευχαριστίες σε όσους και όσες ενθάρρυναν, και προώθησαν την υποψηφιότητά μου, πιστεύουν και υποστηρίζουν τις αξίες και τη νέα πολιτική πρακτική, που φέρνει το Ποτάμι.

Στον ελάχιστο χρόνο της προεκλογικής προετοιμασίας ήταν πρακτικά αδύνατο να κατορθώσω μια

Ποιοι εκλέγονται σε όλη την Επικράτεια


Ποσοστό 36,34% που ισοδυναμεί σε 149 έδρες εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων. Ακολουθεί δεύτερο κόμμα η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 27,81% και 76 έδρες και τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 6,28% και 17 έδρες.

Αναλυτικά το επίσημο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών 2015 διαμορφώνεται ως εξής:

Αυτοϋπουργοποιήθηκε ο Κουίκ!

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου και τέως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, έσπευσε να… αυτοϋπουργοποιηθεί, από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Βήματος!
Όταν του έγινε ερώτηση αν η νέα κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετάσχει το κόμμα του, θα δώσει θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο, ο έμπειρος δημοσιογράφος απάντησε: