slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Νάξου


Σας καλούμε την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα επτά (7:00μμ) σε γενική συνέλευσηπου θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Λυκείου Νάξου. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Θέματα που θα συζητηθούν :
1.  Λειτουργία Λυκείου 
2.  Δράσεις Συλλόγου Γονέων  
3.  Αναφορά προβλημάτων 
4.  Διάφορα.
 Για το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων  Γενικού Λυκείου Νάξου

      Η  Γραμματέας                                                                                                   Η  Πρόεδρς                                                                                  
 Καραπάτη Ευδοκία                                                                                              ΡαβιόλουΑνδριανή

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο η ανάθεση της εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση – Συντήρηση οδικού δικτύου της Νάξου».




Με το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού βάσει μελέτης 630.000,00 ευρώ (με την έκπτωση το ποσόν είναι 370.778,17 €), θα επιχειρηθεί παρέμβαση στα πλέον επικίνδυνα τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού, για τη βελτίωση, συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τη μελέτη, αφορά τμήματα του οδικού δικτύου:
Μελάνων – Κινιδάρου. Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης κατάντι από οπλισμένο σκυρόδερμα μήκους 10 μ. και ύψους 3,50 μ. και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης κατάντι από λιθοδομή, μήκους 22 μ. και μέσου ύψους 2,0 μ.

Ευχαριστήριο Πανναξιακού για την εταιρία seajets και το το πρακτορείο passenger tours του Δ. Δενδρινού


Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ  ευχαριστεί  θερμά την εταιρία seajets και προσωπικώς τον κύριο Πανταζη Δ.  αλλά και το πρακτορείο  passenger tours  του κύριου Δενδρινού  για την σημαντική χορηγία της προσφοράς για τις μετακινήσεις των  αθλητών στίβου της ομάδος μας  στις διάφορες αθλητικές διοργανώσεις της περιόδου 2017-2018 .
Τέτοιες  χειρονομίες βοηθούν τα μέγιστα την ανάπτυξη του κυκλαδικού αθλητισμού που λόγω  νησιωτικότητας παρουσιάζει εμφανείς δυσκολίες .

Ευχαριστούμε ολόψυχα και επιφυλασσόμαστε για την............

Γιώργος Βακόνδιος Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.«ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»


Γιώργος Βακόνδιος

Πολιτευτής Κυκλάδων Ν.Δ.


Τώρα που από ότι φαίνεται οδεύει προς το τέλος της η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αναρωτιέται κανείς τι πέτυχε το πείραμα της ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ για την Ελλάδα και τους πολίτες.

Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένους τομείς της διακυβέρνησης της χώρας δεν είναι ευδιάκριτα τα αποτελέσματα, π.χ. οι αυτοκινητόδρομοι που πρόσφατα εγκαινιάσθηκαν.

Για τους πολίτες είναι δύσκολο να διακρίνουν τη συμβολή της νυν και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Συνήθως θυμούνται ποιος έκοψε την «κορδέλα» ακόμη και σε ημιτελή έργα.

Όμως υπάρχουν ορισμένες περιοχές διακυβέρνησης όπως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν την ευθύνη από την αρχή έως σήμερα. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα παραδείγματα.