slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τράχωνες-Πανναξιακός: Το δικαιούταν…


Σε μια ακόμα προσπάθεια του Πανναξιακόυ το  naxios.blogspot.com ήταν παρών  αποκλειστικά 55 φωτογραφίες 
 Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Τράχωνες-Πανναξιακός, που έγινε στο γήπεδο των Τραχώνων.
TRAXONES_PANNAXIAKOS1

TRAXONES_PANNAXIAKOSΗ ομάδα του Αλίμου αναζητούσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Νεοφώτιστο Πανναξιακό αλλά δεν τα κατάφερε αφού βρήκε απέναντι του το «ψυχωμένο»  συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα. Μάλιστα η Ναξιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Σουσούνη στο 26ο λεπτό του αγώνα. Η απάντηση από τους Τράχωνες ήρθε πέντε (5) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31΄ , όπου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζή ο αγώνας ήρθε στα ίσα. Μέχρι τα τέλη του 1ου ημιχρόνου ο Πανναξιακός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του σε ευκαιρίες των Κοττάκη και Σουσούνη.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΣΤΟ 2009

Όμως ακόμη και με αυτή την πατέντα του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρει χρέη και έξοδα του 2010 στο 2009 και έσοδα του 2009 στο 2010, όπως έκανε πχ. με τα τέλη κυκλοφορίας για τα οποία τότε δόθηκε παράταση μέχρι τον Ιανουάριο του 2010, το έλλειμμα του 2009 ήταν στο 12,5%... 2 χρόνια μετά και μετά από επιδρομή σε ότι κινείται και δεν κινείται... το έριξαν στο 9%... ΑΘΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Δείτε και το πρωτοσέλιδο που λέει τι απάτη έκαναν στα τέλη του 2009:

Αναστολή διακοπών ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, έπειτα από αίτημα του υπ. Οικονομικών

Αναστέλλει η ΔΕΗ για μερικές ημέρες τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, ύστερα απο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Αυτό προκύπτει απο δηλώσεις του διευθυντή δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ Κίμωνα Στεριώτη. Οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο Διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

Αναλυτικά ο κ. Στεριώτης επεσήμανε τα εξής:

ΔΑΚΕ : Τι πρέπει να κάνετε αν λάβετε κοινοποίηση ότι εντάσσεστε στο μέτρο της "εργασιακής εφεδρείας"

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε άρχισε να εφαρμόζεται η διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο, ΟΤΑ, Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και ΔΕΚΟ. Σχετικά εκδόθηκε και μια ερμηνευτική εγκύκλιος του Υπουργού κ. Ρέππα.
 Η παράταξη μας αποφάσισε σε συνεργασία με το Νομικό της Σύμβουλο - Εργατολόγο κ. Γιάννη Καρούζο να παρέχει οποιαδήποτε συμβουλή στην αντιμετώπιση του παράνομου αυτού κυβερνητικού μέτρου.

Σταϊκούρας προς αμερικανάκια: "Δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε τον Προϋπολογισμό"... που τους βρίσκουμε ρε γαμώτο;

 [Ο κ. Σταϊκούρας, ο άνθρωπος που κάρφωνε τον Καραμανλή στους Αμερικάνους και τους έλεγε από το 2009 ότι ήταν υπερ μιας συγκυβέρνησης, νομίζει προφανώς ότι είμαστε αμερικανάκια... Τα μέτρα του προυπολογισμού λέει, είναι ήδη ψηφισμένα μέτρα και γι αυτό η ΝΔ θα υπερψηφίσει τον προυπολογισμό... προς το παρόν θα θέσουμε έναν προβληματισμό: Αφού τα μέτρα είναι ήδη ψηφισμένα όπως λένε χέρι χέρι οι Σταϊκούρας-Βενιζέλος, προς τι η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου που έρχεται σε λίγο στη Βουλή; Και προπάντων τι θα λέει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αφού όλα είναι ψηφισμένα; Πχ. Δεν θα λέει ότι το χαράτσι στα ακίνητα επεκτείνεται μέχρι το 2014; Άρα η επέκταση του χαρατσιού μέχρι το 2014 είναι ψηφισμένο μέτρο; οεεο]

Εύκολες νίκες ο Πανναξιακός με τον Ποσειδώνα Τήνου

naxosfan.blogspot.com

Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με το ίδιο σκορ(3-0 σετ), απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, πέτυχε χθες η αντρική ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ στη Σύρο. Η ομάδα της Νάξου συμφώνησε να δώσει και τα δυο ματς του πρωταθλήματος, εντός και εκτός, με τον Ποσειδώνα Τήνου την ίδια μέρα προκειμένου να αποφευχθούν τα έξοδα και η ταλαιπωρία της μετακίνησης καθώς, όπως είναι γνωστό, η ακτοπλοϊκή επικοινωνία των δυο νησιών είναι πολύ δύσκολη.
Ο Πανναξιακός, που ειχε τον έμπειρο Σούλη Τουρσούγκα στον πάγκο του, ήταν σαφώς ανώτερος και επικράτησε εύκολα του αντίπαλου του.
Τα σετ
Ποσειδώνας Τήνου - Πανναξιακός: 23-25, 16-25, 18-25
Πανναξιακός- Ποσειδώνας Τήνου: 25-11, 25 - 18, 25- 10...........

Προδότες, ψεύτες, κλέφτες και "λοιποί" συγγενείς … αρχίστε να ψάχνετε από τώρα ...


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η σημερινή πολιτική πραγματικότητα θυμίζει ολοένα και περισσότερο την λαϊκή παροιμία “Σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω”.
Από την μια έχουμε τους υπερόπτες και αλαζόνες Ευρωπαίους οι οποίοι προεξεχόντων των αλητήριων Γερμαναράδων (απογόνων της “Άριας” φυλής της Χιτλερικής ιδεολογίας) μας εκβιάζουν και μας ...

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου αναμένετε να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μακης Συμεώνογλου

Την  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην τακτική συνεδρίαση του  συμβούλιου  της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου  


 με 5 τρέχοντα θέματα ημερήσιας διάταξης   1. Αιτήσεις χορήγησης  άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων.  2.      Αιτήσεις χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.  3.      Εισήγηση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προς την Εκτελεστική Επιτροπή για το επιχειρησιακό πρόγραμμα.
4.      Εισήγηση  για αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση Τεχνικού   Προγράμματος Δ. Κ. Νάξου.
5.      Εισήγηση για ...

Σέρνουν στην βουλή τη νέα κυβέρνηση για τον ορυμαγδό του ΤΤ 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Βρούτσης ο Σάββας Αναστασιάδης και η Ιατρίδη Μίκα για το φαγοπότι των ΜΚΟ, τους πακτωλούς για διαφημίσεις, οι σκανδαλώδεις ενοικιάσεις που αγγίζουν την οικογένεια Παπανδρέου.

Αναμένουμε όλοι την αντίδραση του κυρίου Μουρμούρα, που πλέον έχει κάθε δικαίωμα να κάνει φύλλο και φτερό τις ενέργειες του Κλέωνος Παπαδόπουλου και να δώσει επιτέλους απάντηση ΚΑΙ για το ΠΟΥ πουλήθηκε το CDS.

Κύριε Μουρμούρα, στο χέρι σας είναι πλέον για το αν θα μιλάμε για συναίνεση δικαιοσύνης ή αντί για ΣΥγκυβέρνηση, ΣΥΝευθύνης (όπως είπε ο τ. πρωθυπουργός), ΣΥγκάλυψης και άρα ΣΥνενοχής.

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο “πεθερά” του ΤΤ , φέρνει ο Αναστασιάδης

Όχι μόνο δεν κάνει πίσω, ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, που αποκάλυψε την περίεργη μίσθωση καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Θεσσαλονίκη από την πεθερά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά επανέρχεται δριμύτερος, αυτή τη φορά, με εντεκάδα βουλευτών που συνυπογράφουν ! Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κρατήστε τα ονόματά τους, είναι οι γενναίοι. Δείτε την κοινή ερώτηση των 11 βουλευτών:
(Ο Νίκος Νικολόπουλος που έφερε πρώτος στην βουλή το θέμα της Ελβετικής εταιρείας του πρωθυπουργού και τις χορηγίες από το ΤΤ, απουσιάζει… δικαιολογημένα λόγω απουσίας στο εξωτερικό)

Δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ από τους κατοίκους της Κωμιακής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κωμιακή 19-11-2011
Σε λίγες μέρες, θα αρχίσουν να λήγουν οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, γι αυτό πρέπει να κλιμακώσουμε τη δράση μας και να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που η ΔΕΗ προβεί σε διακοπές ρεύματος.
Πρέπει να συμπαρασταθούμε και να αποτρέψουμε τη διακοπή ρεύματος σε όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν πληρώσουν το βάρβαρο και αντιλαϊκό χαράτσι.
Για να υπάρχει συντονισμός και για να μπορούμε να δημιουργούμε γρήγορα ομάδες περιφρούρησης, καλούμε όλους τους κατοίκους του.......... 

Κυριακάτικες Εφημερίδες


20-11-11


Η τοποθέτηση της Δημοτικής Σύμβουλου Ευδοκίας Ψαρρά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το 3ο ΘΕΜΑ : ΦΠΑ νησιωτικών περιοχών


Δε διαφωνώ με τη λογική της νησιωτικότητας ως επιχείρημα άμεσης αντιμετώπισης της  αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά θεωρώ ότι αυτή μόνο η πρόταση δεν αρκεί ούτε λύνει προβλήματα στη σημερινή κατάσταση με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για τον εργαζόμενο τους μικρομεσαίους επαγγελματίες τους αγρότες όπως αναφέραμε εισηγητικά και στη συζήτηση του 2ου θέματος για να μην τα επαναλαμβάνω.
Είναι ανάγκη η πρόταση να περιλαμβάνει τα εξής:

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών-Στο 24,6% η ΝΔ

 Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το Παρόν της Κυριακής.


Περισσότεροι από 8 στους 10 (81,9%) θεωρούν ως θετική εξέλιξη την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ενώ το 68,8% συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά να συμμετάσχει η ΝΔ στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Να ποιους έσωσε ο ΓΑΠ με το ΔΝΤ και τα μνημόνια: Τις ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΟΧΙ την Ελληνική οικονομία που τη βούλιαξε

 [Για το ότι οι ξένες τράπεζες είχαν μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους και με τα δάνεια της τρόικα κατάφεραν και το μείωσαν πάνω απ' το μισό, ώστε να είναι σήμερα σε θέση να ανεχτούνε χαλαρά κούρεμα 50%, το έχουμε γράψει και παλαιότερα]



Αναζητώντας κρατικά ομόλογα σε χαρτοφυλάκια του εξωτερικού
Γιωργος Μαντελας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 06/12/2009

Υπάρχουν ελληνικά ομόλογα και πόσα σε ξένα τραπεζικά χαρτοφυλάκια; Και σε κάθε περίπτωση, το ύψος τους δικαιολογεί την ερώτηση που απηύθυνε στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών, Ιταλίδα δημοσιογράφος την Τετάρτη το μεσημέρι στις Βρυξέλλες;

Η τοποθέτηση της Δημοτική Σύμβουλου Ευδοκίας Ψαρρά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ

Η τοποθέτηση της Δημοτική Σύμβουλου  Ευδοκίας  Ψαρρά στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 18-11-2011 στο 2ο θέμα: «Λήψη απόφασης σχετικά με την είσπραξη από την Δ.Ε.Η. Α.Ε. του ειδικού τέλους έκτακτης εισφοράς Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. σύμφωνα με τον Ν. 4021/2011.»

κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι,
ακούγονται εδώ διάφορα πράγματα, η βασική κατεύθυνση απ’ ότι βλέπω είναι το νομικό πλαίσιο που υπάρχει, και δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση του κ. δημάρχου ότι θα κάνουμε βέβαια ό,τι μπορούμε αλλά υπάρχει βέβαια και ο νόμος ή που χαρακτηρίζει σαν....