slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Κυριακή στις 13:00 ο αποκριάτικος χορός Συλλόγου Σκαδιώτων-Μεσωτών Νάξου

Καλές απόκριες σε όλους τους Σκαδιωτωμεσώτες και τους φίλους του Συλλόγου. Δίχως καμιά αμφιβολία οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες, αλλά μην ξεχνάμε πως είναι απόκριες. Μια πολλή καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί να γλεντήσουμε όπως μας αξίζει. Σας περιμένουμε όλους να θυμηθούμε τα χρόνια τα παλιά,περιμένουμε κρατήσεις προσκλήσεων!!!! .

Ο Χρήστος Τσελέντης και το συγκρότημα του
θα μας χαρίσουν πλούσιο και ωραίο κέφι.
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο Athens View Ακτημόνων 55,Γαλάτσι. Τιμή Εισιτηρίου:20 €(στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού & ποτά) Παιδιά έως 14 χρόνων είναι 15 ευρώ.

Προσφορά της Blue Star Ferries για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτείτε τις Κυκλάδες, για το Καρναβάλι, τα γλέντια, τον Καπετάνιο και την Καθαρά Δευτέρα! Δείτε την προσφορά:
30%-50% έκπτωση, για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles
Οι προσφορές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24/02/17-01/03/17, στις γραμμές των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Β.Α. Αιγαίου.
30% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, από/προς

Ανήλικος έπεσε σε πηγάδι στη Νάξο – Επιχείρηση απεγκλωβισμού


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ανήλικου ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε πηγάδι στην περιοχή Άγιος Αρσένιος στη Νάξο.

Πρόκειται για ένα 11χρονο παιδί που έπεσε στο πηγάδι το απόγευμα του Σαββάτου και ήδη έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού αποτελούμενη από