slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ:15% η φορολογία των επιχειρήσεων και πάγωμα αντικειμενικών


Ξεκάθαρος ο Βρούτσης για την πρόταση της Νδ για το νέο φορολογικό:

Το πρώτο ΛΑΘΟΣ του Π. Καμμένου...

Είναι περιττό να τονίσω ότι το blog αυτό δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε είναι κομματικά προσανατολισμένο (Ιδεολογικά είναι...)!

Ο πρόεδρος(;) , ιδρυτής(;) των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ την ημέρα που έδωσε στην δημοσιότητα την ιδρυτική διακήρυξη έσπευσε στον Ν. Χατζηνικολάου και στο νέο blog(όχι και blog...) του kai παραχώρησε την πρώτη toy LIVE συνέντευξη...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Τρόικα: Μέσα σε δυο μήνες να χάνουν τα σπίτια τους.

έ

Χάνουν το πλεονέκτημα του χρόνου που είχαν μέχρι πρότινος οι κάτοχοι ακινήτων, προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και προκειμένου να βρουν έναν ασφαλή τρόπο να περισώσουν την περιουσία τους.
Και αυτό γιατί με νέες ρυθμίσεις που προβλέπονται στο "Μνημόνιο 2", μέσα σε διάστημα μόλις δυο μηνών θα κρίνεται πλέον δικαστικά αν το σπίτι μπορεί να παραμείνει στην......
κατοχή τους ή αν θα περάσει στο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας. Παλιότερα, οι ιδιοκτήτες είχαν τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών έως και 2 χρόνια. 
Στόχος της τρόικας είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που σχετίζονται με κατασχέσεις, διαταγές πληρωμής, εκδίκαση αγωγών και ασφαλιστικών μέτρων, εργατικών διαφορών αλλά και φορολογικών υποθέσεων.
Ειδικά για το θέμα των κατασχέσεων, υπογραμμίζουν ότι το θέμα θα έρθει στην πρώτη γραμμή μετά τη λήξη του "παγώματος" των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία αξίας μέχρι 200.000 ευρώ από 1/1/2013, οπότε αναμένεται ότι θα βρεθούν προς διεκπεραίωση δεκάδες χιλιάδες υποθέσεις.
Στο επίμαχο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή, συμπεριλαμβάνεται διάταξη που προβλέπει τη διεξαγωγή της δίκης κατά της αναγκαστικής εκτέλεσης σε δυο μήνες, ενώ πριν απαιτούνταν έως και δυο χρόνια.
Με απλά λόγια, αν εκδίδονταν απόφαση για πλειστηριασμό ακινήτου δανειολήπτη εκείνος μπορούσε να προσφύγει στα δικαστήρια και να ζητήσει το πάγωμα της όλης διαδικασίας.
Μέχρι όμως η αίτησή του να φτάσει στο ακροατήριο χρειάζονταν να περάσει διάστημα δυο περίπου ετών. Μέχρι τότε το ακίνητο παρέμεινε στην κατοχή του και η τράπεζα δεν του το έπαιρνε. Με τη νέα ρύθμιση, υπολογίζεται ότι ο χρόνος θα μειωθεί μόλις μέχρι δυο μήνες.
Χαρακτηριστικό μάλιστα της επιμονής της τρόικας για αλλαγές στο καθεστώς των οικονομικών ιδιωτικών διαφορών, είναι ότι τα μέλη της ζητούν αναλυτικά στοιχεία από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τον αριθμό των αγωγών για πλειστηριασμούς, στοιχεία για το πόσες δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται και πόσα τελικά χρήματα εισπράττονται, προκειμένου να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα της ελληνικής δικαιοσύνης.

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" ιδρυτική διακήρυξη


Στις 11 το πρωί ανακοινώθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, που αποκαλείται επίσης αντιμνημονιακό κίνημα.

Το σήμα του νέου κόμματος, που κινείται στο χώρο της λαϊκής δεξιάς, αποτελείται από ένα γαλάζιο γλάρο και τον τίτλο «Ανεξάρτητοι Έλληνες» σε μπλε χρώμα, με υπογραμμισμένη τη λέξη «Ανεξάρτητοι» με κόκκινο χρώμα.

Την πρόθεσή του να συστρατευθεί με τον Πάνο Καμμένο είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ο μέχρι πρότινος γραμματέας του συνδικαλιστικού οργάνου της ΝΔ Γιάννης Μανώλης.

«Ο κ. Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα. Τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα. Θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν. Ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται για μία αντιμνημονιακή κίνηση που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και ότι φιλοδοξεί να συγκεντρώσει περί τις 200.000 υπογραφές πολιτών-συνιδρυτών.

Στον ιδρυτικό πυρήνα πάντως ανήκουν και άλλα στελέχη όπως ο Χρήστος Ζώης και ο Γιάννης Μανώλης που προσφάτως αποχώρησαν από τη ΝΔ.
Έχουν γίνει συζητήσεις και με στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Στο μήνυμα που συνοδεύει το σήμα του κόμματος, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Π.Καμμένος σημειώνει:
Αν είναι αλήθεια τα όσα διάβασα στο διαδίκτυο περί αντίδρασης του δολοφόνου της 17Ν Σάββα Ξηρού στον όλο αγάπη χαιρετισμό του Γέροντα Εφραίμ προς αυτόν και δεν είναι ραδιοαρβύλα τότε μένω άναυδος και συνάμα έκπληκτος.
Και εξηγώ γιατί. Πρώτα-πρώτα για την συμπεριφορά ενός φονιά έναντι σε ένα συνάνθρωπό του και κατά δεύτερον για τα σχόλια που διαβάζω κάτω από το άρθρο περί διαμάχης Ξηρού και Εφραίμ από αναγνώστες.
Φτάσαμε στο σημείο, δεν περίμενα και κάτι άλλο φυσικά, ο εκ ....

Αποκριάτικο ξεφάντωμα!!!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/02 14:00

Ο Πανναξιακος στο πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι τώρα στη Δ εθνική αντιμετωπίζει τον ΑΙΑ ΤΑΥΡΟΥ το Σαββάτο 25/02 και ώρα 14:00.
Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο Δακ Νάξου για άλλη μια φορά.
Το Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο αποφάσισε πως η είσοδος στο γήπεδο για τη μαθητική νεολαία μας θα είναι δωρεάν!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο ESCOBA

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο ESCOBA
Ο Πανναξιακός σας καλεί στο καθιερωμένο αποκριάτικο μασκέ ξεφάντωμα στο escoba. Ελάτε ξεφαντώσουμε "αλα βραζιλιάνο" το Σάββατο 25/02 .θα σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και βραζιλιάνες χορεύτριες που θα σας μυήσουν στο ρυθμό της....

Παραίτηση του άγνωστου εκατομμυριούχου βουλευτή ζητά η ΝΔ

Την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα του βουλευτή που μετέφερε στο εξωτερικό το ένα εκατ. ευρώ, ζήτησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.
«Από τους πολιτικούς σήμερα δεν ζητείται απλώς η νομιμότητα. Ζητείται το παράδειγμα. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά στέλνει λάθος μήνυμα. Όποιος ή όποια και αν είναι, οφείλει να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος».

Βιντεακι απο το Μένουμε Ελλαδα αφιερωμα στο 3 ημερο του Καρναβαλιου Αποκρια 2012

Συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Στις 7 το πρωί ο Πάνος Καμμένος μέσω Facebook,ανακοίνωσε το νέο κόμμα που θα ονομάζεται «Ανεξάρτητοι 'Έλληνες».





Το σήμα και την ονομασία του κινήματος συνοδεύει ένας χαιρετισμός από τον ανεξάρτητο βουλευτή της Β' Αθηνών που αναφέρει:



«Καλημέρα,

Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε

Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Πρωί πρωί με την (στις 7) δροσούλα ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνει το νέο κόμμα

Ανακοίνωση της ΟΒ Νάξου της ΚΝΕ για τις μεταβολές σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013.

Οι καταργήσεις και οι συγχωνεύσεις σχολείων που προωθεί η κυβέρνηση, δίνουν ένα ακόμα χτύπημα, στο δικαίωμα των παιδιών της λαϊκής οικογένειας στη μόρφωση.  Το  σχολείο της δήθεν «δημιουργικής μάθησης και της ελεύθερης σκέψης», το «νέο» σχολείο είναι ένα ψέμα.
Θέλουν να στοιβάξουν τα παιδιά σε πολυδύναμα σχολεία 300-400 μαθητών που θα παράγουν μαζικά, φθηνούς εργαζόμενους. Ένα σχολείο «κομμένο» & «ραμμένο» στα μέτρα των εταιριών-χορηγών, που θα.....