slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Κυριακή 18 Μαρτίου οι εκλογές του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου

Τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» πραγματοποιεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Κυριακή.
Μέλη του Σωματείου είναι όλοι οι ιδιοκτήτες  επιχειρήσεων καταστημάτων Μαζικής Εστίασης-Υγειονομικού ενδιαφέροντος  ή μέλη εταιρειών αυτών (Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ, Ουζερί, Καφενεία, Ζαχαροπλαστεία. Ταβέρνες, Σνακ Μπαρ, Κέντρα Διασκέδασης, Αναψυκτήρια κλπ) τα οποία δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.  Το Σωματείο διοικείται από 7μελές συμβούλιο τριετούς θητείας όπως ορίζεται από το καταστατικό περί επαγγελματικών συνδικαλιστικών Σωματείων.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο πριν το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη) την ερχόμενη Κυριακή 18/3/2018 από τις 10:00-16:00.
Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές  στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά 10:00-14:00 ή στα.....

Έρχονται… γκρίνιες από «γαλάζιους» που «ξεβολεύονται»


Είναι πλέον και επίσημο ότι μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθούν αλλαγές σε όλες τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας με εκλογή νέων προέδρων ΝΟΔΕ.
Αυτό, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Το Καρφί», έχει προκαλέσει γκρίνιες από όσους «ξεβολεύονται», καθώς ο κάθε τοπικός παράγοντας θέλει να ελέγχει τη ΝΟΔΕ της περιοχής του με πρόσωπα της επιλογής του

Κάπως έτσι, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ξεκινά η

Ιδρυτικό Συνέδριο Κινήματος Αλλαγής: Το 'Ρόδον', οι ομιλίες και το παρασκήνιο


 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, με την παρουσίαση του νέου σήματός του
Με την παρουσίαση του νέου σήματος του Κινήματος Αλλαγής, ένα ρόδο με κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
Οπως ανέφεραν στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά συμβολίζει το ρόδο της ελπίδας με αναφορές στις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής Παράταξης. Σηματοδοτεί το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της. Νωρίτερα τέθηκαν σε ψηφοφορία και εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία η διακήρυξη, το

Αποκάλυψη: Παραχώρηση του Κάστρου Ρόδου από Τσίπρα στη Novartis καταγγέλλει ο Σαμαράς (έγγραφο – ντοκουμέντο)


Την αντίδραση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» του Σαββάτου στο οποίο γίνεται λόγος για δύο συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Novartis μέσα σε τρεις μήνες στο τέλος του 2012 και τις αρχές του 2013.Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά επισημαίνουν ότι η πρώτη συνάντηση που επικαλείται η εφημερίδα στις 17 Δεκεμβρίου 2012 ήταν συνάντηση που έγινε δημόσια στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία εκπροσώπων 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών – όπως αναφέρει ρητά στη μήνυσή του «κατά της συμμορίας» ο Αντώνης Σαμαράς ενώ η δεύτερη στις 28 Φεβρουαρίου 2013 δεν έγινε ποτέ.

Παιδεία -ΝΔ: «Αξιολόγηση παντού και για όλους»


«Αξιολόγηση παντού και για όλους». Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας γενικά για την Δημόσια Διοίκηση επικαλείται και για την Παιδεία η αρμόδιας Τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκη Κεραμέως, ασκώντας με την δήλωσή της κριτική στο υπουργείο Παιδείας με αφορμή την διάταξη που περιλαμβάνεται σε σχέδιο νόμου και με την οποία καταργεί την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
Αναλυτικότερα η δήλωση της τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας:

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ» Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση θα αποδράσει μέσα στο 2018

 

Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ εκφράζει ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» ο κ. Λαζαρίδης εκτιμά ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση θα αποδράσει μέσα στο 2018 και υπογραμμίζει ότι στόχος της τώρα είναι η πόλωση και ο διχασμός.

«Η Τουρκία», τονίζει ο κ. Λαζαρίδης, «έχει αγγίξει τα όρια θερμού επεισοδίου σε όλο το