slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου για την 3η Δεκέμβρη: Διεθνής και Εθνική Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Αγαπητέ κύριε Στράτο  Φουτάκογλου,  την επόμενη  φορά που ως  Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Νάξου  θα στείλετε ανακοίνωση, να έχετε βγάλει  τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ γυαλιά  και να λειτουργείτε ως παιδαγωγός, ώστε τις ανακοινώσεις του ΕΕΕΕΚ Νάξου  να τις πληροφορούνται όλοι οι Ναξιώτες μέσα από όλα τα ΜΜΕ και blogτης Νάξου.
Μπορούν όλοι στο νησί μας να στείλουν ένα ....

ΕΛΒΕΤΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»



 «Τον Πάπα να καταράστε, γιατί αυτός θα είναι η αιτία του κακού» - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός



Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες. Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με «άθλιο» τρόπο στον ελληνικό λαό!
Ωστόσο, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύεται ότι παρόλο που υπάρχει ένα συναίσθημα μίσους από την πλευρά της, την ίδια στιγμή θαυμάζει και σέβεται το ελληνικό πνεύμα και τους αρχαίους Έλληνες.
«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ' απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται» {...}
{...} «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ' εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»! Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε "ψυχικά καταπιεσμένη" γιατί "Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες"! Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου! Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "*Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων*"! {...}
{...} «Ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό»! «Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ' την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ' απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από 'δω, Στέφανος ο Αθηναίος από 'κει. Δεν μπορούσα ν' ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προέλευσης! Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό! Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χιμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα μ' όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα! Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό και εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! Η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος!
Για αυτό παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!».

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ "ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ;
Η συγγραφέας ομολογεί με ειλικρίνεια - κι αυτό είναι προς τιμή της! - το απύθμενο μίσος των ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ για κάθε τι Ελληνικό!!!
Δεν διστάζει να ομολογήσει ότι χάρη στους Έλληνες...κατέβηκαν από τα δέντρα και βγήκαν από τις σπηλιές, γι' αυθτό άλλωστε και τους φθονούν θανάσιμα!
Και το κορυφαίο όλων: Αποκαλύπτει τον σκοτεινό, βρώμικο και διαχρονικά ανθελληνικό ρόλο του  ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!
Βέβαια, δεν περιμέναμε την Ελβετίδα για να μάθουμε για το μίσος των Παπικών εναντίον της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας!
Το μαρτυρούν τα φρικτά "έργα" τους, με την σχεδόν ισοπέδωση και άγριας λεηλασίας της Κωνσταντινούπουλςη το 1204, όταν διέλυσαν τα πάντα, από τον αρχαίο μέχρι τον τότε σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό 

(διαβάστε μια αναλυτική περιγραφή των "κατορθωμάτων" τους,εδώ)!
Η λεηλασία και απογύμνωση της Κωνσταντινουπόλεως από όλα της τα πλούτη, δεν είχε όμοιο της. Όσοι τολμούσαν να αντισταθούν σφάζονταν επί τόπου. Δεν έμεινε παλάτι, αρχοντικό εκκλησία μεγάλη ή μικρή, μοναστήρι, χαμοκέλα, που να μην υποστεί φρικώδη λεηλασία. Ιδίως τους προσέλκυσε ο μυθικός πλούτος της Αγίας Σοφίας. Μπήκαν μέσα στον Ιερό Ναό με άλογα και μουλάρια που λέρωναν με τις κοπριές τους το μαρμάρινο δάπεδο. Και άρχισαν με φρενιτιώδη ταχύτητα να ξηλώνουν και να παίρνουν τα πάντα: από άγια δισκοπότηρα, ευαγγέλια, ιερά άμφια, άγιες εικόνες, την Αγία Τράπεζα, και το ασημένιο εικονοστάσιο του Τέμπλου, αφού προηγουμένος το έκαναν κομμάτια, μανουάλια, πολυκάνδηλα, μέχρι και κουρτίνες. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της λεηλασίας μια Γαλλίδα πόρνη ανεβασμένη στον πατριαρχικό θρόνο χόρευε ασεμνα μισόγυμνη και τραγουδούσε. Ούτε οι τάφοι των Αυτοκρατόρων γλύτωσαν: συλήθηκαν όλοι, ενώ τα λείψανα πετάχτηκαν εδώ κι εκεί. π.χ. το πτώμα του Βασίλειου Β’ Μακεδόνα πετάχτηκε έξω και στα χέρια του τοποθέτησαν οι Φράγκοι μια φλογέρα –ειρωνικά -. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Παλαμάς έγραψε το ποίημα «η φλογέρα του βασιλιά».

Κυρίως όμως καταστράφηκαν αναρίθμητα έργα τέχνης. Τόσο της κλασσικής αρχαιότητας (π.χ. αγάλματα του Δια, του Απόλλωνα, των Διοσκούρων, το χάλκινο άγαλμα του Ηρακλή από τον Λύσσιπο τον Σικυώνιο, της Άρτεμης, της Ηρας, της Ελένης του Μενελάου κ.ά. που κοσμούσαν δρόμους, πλατείες και παλάτια της Βασιλεύουσας) όσο και της Ρωμαϊκής περιόδου, τα οποία κομμάτιαζαν για να αφαιρέσουν το χρυσό, το ασήμι και τους πολύτιμους λίθους, ενώ τα κατασκευασμένα από χαλκό τα έλυωναν στα καμίνια για να κόψουν νομίσματα.  


Τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα καίγονταν από τους σταυροφόρους, για να ψήσουν τα κρεατικά τους! (Σ.Σ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;;;)

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΔΥΤΙΚΟΙ: ΕΝΑΣ ΟΧΛΟΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 1453 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ...ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ "ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ"! 

πηγή: hellas-orthodoxy.
πηγή

Έτσι θα χορηγείται το ενιαίο επίδομα τέκνων - Θα δίνεται από τον ΟΓΑ


Τον τρόπο καταβολής του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων από τον ΟΓΑ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθορίζονται με κοινή εγκύκλιο των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αρμόδια υπηρεσία για τη χορήγηση είναι ο ΟΓΑ και τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται από τους κατά τόπους ανταποκριτές του ταμείου. Το επίδομα καταβάλλεται ανά τρίμηνο με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Οι αιτήσεις γίνονται στο Taxisnet.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Πανσυριανό Συλλαλητήριο Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, στο Νεώριο-ΙΚΑ


Την αυτοματοποίηση της λήψης αντιλαϊκών μέτρων σε κάθε αστοχία στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων που θέτει η τρόικα και τη λεηλασία των συντάξεων, μέσω της επαναγοράς των κρατικών ομολόγων, αποφάσισε, μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, η Ε.Ε για τους Έλληνες εργαζόμενους. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που σφαγιάζει τους εργαζόμενους με παιδιά και η .....

Πάρος - Μάρμαρα: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου η εορταστική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην τοπική Κοινότητα Αρχιλόχου.

Ρόμπα ο Λοβέρδος με το καλημέρα: "Ιδρυτικό μέλος" της ΡΙΚΣΣΥ έβγαλε ανακοίνωση ότι είναι ΝΔ!!!


Το όνομα του Φώτη Κολεβέντη, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας περιλαμβάνεται στα ιδρυτικά μέλη της νέας πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου ΡΙΚΣΣΥ αλλά ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση ότι ανήκει στη ΝΔ.

«Τα αναφερόμενα δημοσιεύματα στο πρόσωπό μου που με παρουσιάζουν ως ιδρυτικό μέλος της (ΡΙ.Κ.Σ.Σ.ΣΥ) «Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλοδημοκρατικής Συμμαχίας», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι θέσεις που εκφράζει ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας απέχουν πάρα πολύ από την πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα.

Ως γνωστόν, ανέκαθεν ανήκα και ανήκω στη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει ο κ. Κολεβέντης.

iefimerida.gr  

Απόφαση σύσκεψης για το ακτοπλοϊκό 10 Νοέμβρη 2012

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ  ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
για τις  Εξελίξεις   στην Ακτοπλοΐα

    Λήγει στις 5 του Δεκέμβρη 2012 ο «κοινωνικός   διάλογος»   απάτη, «διαβούλευση»  στον οποίο κάλεσε ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας με επιστολή  του -  κάλεσμα   στις εφοπλιστικές ενώσεις, τα  εργατικά σωματεία και    τους φορείς της τοπικής διοίκησης «για την αναδιάρθρωση της ελληνικής ακτοπλοΐας».

Η «αναδιάρθρωση της ελληνικής ακτοπλοΐας» που προωθείται:

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θέλει να αποδειχτεί “κομματική φούσκα”... του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
1.           Τι έχουμε ακούσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μέχρι σήμερα.
α) Με το πρόσφατο (30.10.12) Σχέδιο Διακήρυξης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επιβεβαίωσε τις βασικές θέσεις των δύο εκλογικών Προγραμμάτων του (της 29ης Απριλίου και 1ης Ιουνίου 2012) και “δεσμεύτηκε” εκ νέου:
Να ακυρώσει τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους.
Να καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις, να επαναδιαπραγματευτεί το δημόσιο χρέος “σε ευρωπαϊκό επίπεδο” και να αντιμετωπίσει “το ενδεχόμενο απειλών ή εκβιασμών για διακοπή της χρηματοδότησης, έξοδο από το ευρώ κ.α. με όλα ανεξαιρέτως τα όπλα”, αναμετρούμενος “ακόμη και με τη χειρότερη έκβαση”, “όπως ήθελε να συμπυκνώσει το σύνθημα που χρησιμοποιήσαμε ‘καμιά θυσία για το.....

Και η ΡΑΕ διαψεύδει τις αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος


Σε διάψευση των πληροφοριών περί αυξήσεων 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, προχώρησε σήμερα η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

«Η «είδηση» αυτή, επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, είναι απολύτως ανακριβής και παραπλανητική, για τον απλούστατο λόγο ότι...

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε πίσω (λέμε τώρα...) τα λεφτά που πληρώσατε από την τσέπη σας για φάρμακα

Διευκρινίσεις για το πώς μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, να εισπράξουν τα χρήματα που πλήρωσαν από την τσέπη τους το προηγούμενο διάστημα για τα φάρμακά τους εξέδωσε ο πρόεδρος του ιδρύματος.
Συγκεκριμένα ο ΕΟΠΥΥ διευκρινίζει πως μέχρι την έναρξη εκτέλεσης συνταγών από τα ιδιωτικά φαρμακεία για τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., οι ασφαλισμένοι θα υποβάλλουν δικαιολογητικά στις υπηρεσίες παροχών των ταμείων τους.
Τα δικαιολογητικά τα οποία καλούνται να καταθέσουν είναι τα εξής:

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ, διεγράφη και ο Λοβέδρος

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος διέγραψε πριν από λίγα λεπτά τον Ανδρέα Λοβέρδο από την παράταξη.
Σημειώνουμε ότι σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε έξαλλος με τον Ανδρέα Λοβέρδο για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει το ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.
«Την ατζέντα του το ΠΑΣΟΚ την καθορίζει μόνο του. Είναι ασέβεια να τίθενται άλλα θέματα αυτή στιγμή που το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει πρωτοβουλιά για τη δημοκρατία» απάντησε, χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε. 
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου:

Πρωτοβουλία Βενιζέλου να κηρυχθεί αντισυνταγματική η ΡΙΚΣΣΥ... διέγραψε τον Λοβέρδο

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πρωτοβουλία Χρυσής Αυγής ενάντια στους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ

Παράσταση αποπροσανατολισμού από Βενιζέλο
Η παράσταση Βενιζέλου είχε μοναδικό σκοπό να ...

Ανταρσία για το @@@@: Δείτε τι ξέχασε να πει ο Λαφαζάνης

Ο κακός χαμός έγινε με το ...αντάρτικο του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής σήκωσε ...κόκκινη παντιέρα, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του ...

Που κατάντησες Λοβέρδο να κάνει πλάκα μαζί σου ακόμα και ο Παπαδημούλης με τη ΡΙΚΣΣΥ του Λοβέρδου με το ΠΑΣΟΚ

Δείτε τι έγραψε στο twitter πριν από λίγο ο Παπαδημούλης, θέλοντας να σχολιάσει τη νέα κίνηση Λοβέρδου ΡΙΚΣΣΥ που παραπέμπει στο ομόηχο "ρήξη" αλλά και να ειρωνευτεί το Λοβέρδο μιας και στο loverdos.gr η λέξη "διακήρυξη" γράφτηκε λάθος ("διακΥρΗξη"):



Όσον αφορά δε το πρωτοφανές: Βουλευτής κόμματος να ιδρύει άλλο κόμμα μέσα στο κόμμα... είναι ενδεικτικό της κατάστασης μέσα στο ΠΑΣΟΚ... Διαβάστε την είδηση:

"ΡΙΚΣΣΥ" (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας - ομόηχο του "ρήξη") είναι τελικά η ονομασία της πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου.

Τη δημιουργία της νέας πολιτικής κίνησης επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο κ. Λοβέρδος μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ τόνισε πως παραμένει στο ΠΑΣΟΚ.

"Ιδρύσαμε την ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας). Καλούμε όποιον συμφωνεί με τις απόψεις και τους σκοπούς μας, να υπογράψει την διακήρυξη στο διαδυκτιακό τόπο www.rikssy.gr" ανακοίνωσε στο site του ο πρώην υπουργός.

Την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που θα ηγηθεί της πορείας για την ανόρθωση της χώρας είχε επισημάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του το τελευταίο διάστημα. Ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου είχε κάνει λόγο για την ανάγκη "καθολικής ρήξης με το πολιτικό/ κομματικό σύστημα".

«Είναι πρωτόγνωρο βουλευτής να ιδρύει πολιτικό φορέα ενώ είναι βουλευτής άλλου κόμματος» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης.

skai.gr 

Ο Λέκκας διαψεύδει ότι αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα


Ο διευθυντής σχεδιασμού και ελέγχων του ΣΔΟΕ, Νίκος Λέκκας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι έχει εμπλέξει την Μαργαρίτα Παπανδρέου ή οποιουδήποτε άλλον στη λίστα Λαγκάρντ. Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ντινόπουλος: Οι μανδαρίνοι του υπουργείου Οικονομικών ας ρωτούν και τους βουλευτές (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος έστρεψε τα βέλη του κατά των στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, κάνοντας λόγο για μανδαρίνους, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τα ισοδύναμα μέτρα, αλλά και να ρωτήσουν τους βουλευτές, οι οποίοι κάτι θα έχουν να πουν.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Ντινόπουλός είπε πως τα φορολογικά μέτρα όπως η κατάργηση του αφορολογήτου στους τρίτεκνους δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

Παράλληλα τόνισε ξη ΝΔ δεν ήταν ποτέ ακραίο νεοφίλελευθερο κόμμα, η κατάργηση του αφορολογήτου στους τρίτεκνους και η κλίμακα 45% για τους μισθωτούς νομίζω ότι δεν μπορούν να περάσουν. Η ΝΔ τάσσεται υπέρ της μείωσης των φόρων», ενώ πρόσθεσε πως κάποιοι με διαρροές θεώρησαν σκόπιμο να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα χθες σε μια εκκλησία και όταν βγήκα έξω μετά την Θεία Κοινωνία, νέοι γονείς με πλησίαζαν και μου έλεγαν:

"Κύριε βουλευτά βλέπετε ότι σήμερα κοινωνήσαμε τα τεκμήρια!"

Θα τα γαμήσ@@ν όλα με το φορολογικό-Από τις 26.000 ευρώ ο συντελεστής 45% [πίνακες]


[Ότι καλό έκαναν με τη δόση θα το γαμήσ@@ν με το νέο φορολογικό... και μπορεί να μην προκύπτει μεγάλη επιβάρυνση αλλά επικοινωνιακά θα πάρουν άλλη μια φορά τον πούλο καθώς το "45% φορολογικός συντελεστής στα 26.000 ευρώ" θα προκαλέσει ταραχή... Αυτά παθαίνεις όταν δεν φροντίζεις να επικοινωνήσεις μόνος σου τις αποφάσεις και περιμένεις να κάνει πινακάκια με παραδείγματα ο κάθε δημοσιογράφος που στόχο έχει να προκαλέσει τρόμο... ]

e-Επιλογές της 02/12/2012



Νέα Λίστα: Τα 1.747 «βαριά» ονόματα που ελέγχονται για ξαφνικό πλουτισμό [όλα τα ονόματα]


Βουλευτές νυν και ένας πρώην αρχηγός κόμματος, μεγαλοκατασκευαστές, δημοσιογράφοι και μιντιάρχες, εφοπλιστές, ξενοδόχοι, μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Αυτοί και ακόμα περισσότεροι περιέχονται στη .......

Επτά ναξιώτες στην δίνη της διαθεσιμότητας



ΑΠΟ ΤΙΣ 25/11/2012 ΕΔΩ  {Επτά ναξιώτες  στην δίνη  της   διαθεσιμότητας }ΕΧΟΥΜΕ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ  ΣΤΙΣ 2/12/2012 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 

H πλειοψηφία των υπάλληλων της Περιφεριακής Ενότητας Νάξου και του  Δήμου Νάξου την έβγαλαν …«καθαρή»  αφού δεν εμπίπτουν  στις διατάξεις του μνημονίου περί διαθεσιμότητας…Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας –μακάρι να μείνουν έτσι – γύρω στους επτά  υπάλληλους  της Περιφεριακής Ενότητας Νάξου  και του Δήμου, οι οποίοι εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις  δεν φαίνεται να τη… γλιτώνουν.    Όπως    αναφέρει   ρητά ο νόμος  4093/2012 που ψηφίστηκε πρόσφατα  στη Βουλή, οι υπάλληλοι  που εκκρεμεί  σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη τίθενται  σε  διαθεσιμότητα ασχέτως του  τελικού  αποτελέσματος..

Κεδίκογλου: Δεν αληθεύουν τα περί αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ύστερα από επαφές που είχε με τον υφυπουργό Ενέργειας, Ασημάκη Παπαγεωργίου, διέψευσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες περί αυξήσεων των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεδίκογλου:

Συζήτηση για τα αγροτικά θέματα

Την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη θα γίνει συζήτηση για τα αγροτικά θέματα, την πολιτική και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΩΜΙΑΚΗΣ

Στην αίθουσα του  Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου η προγραμματισμένη συζήτηση που οργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής.
Έγινε συζήτηση πάνω στα προβλήματα και πως μπορεί η Λαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με το εργατικό λαϊκό  κίνημα να αντιπαλέψει και να αποτρέψει αυτή τη γενικευμένη αντιλαϊκή επίθεση που δεχόμαστε σε όλους τους τομείς.

Αυτοί που επένδυσαν στη δυστυχία μας

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη του πολιτικού ευρήματος της επαναγοράς των ομολόγων. Στην διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής, όμως, έχουν υπάρξει ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, οι οποίες διαλύουν διαφόρους μύθους που τόσο επιμελώς έχουν κτιστεί τα τελευταία χρόνια.
Ο μεγαλύτερος όλων είναι ότι οι συνέταιροί μας στην Ευρώπη είναι τοκογλύφοι. Μακάρι να έβρισκα κι εγώ έναν τέτοιο τοκογλύφο να μου άλλαζε το στεγαστικό μου δάνειο. Θα του ήμουν.....

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΦΩΤΗ

Γνωστή και αναμενόμενη η στάση και η τακτική του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτη Μαυρομάτη στις συνεντεύξεις που έδωσε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM» και «Ραδιοφωνία Κυκλάδων». Δε μας εξέπληξαν ούτε όσα ειπώθηκαν από μέρους του.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι όποιος δεν έχει επιχειρήματα να αντιπαρατεθεί σε όσα του καταλογίζουν  καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντίες, ψεύδη, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια.  Έχουμε αρκετή εμπειρία αποκτήσει από αυτή την τακτική τους απέναντί μας.
  1. Δε μας εξέπληξε επίσης καθόλου το γεγονός ότι δε σεβάστηκε ούτε ντράπηκε όσους πολίτες αλλά και.....

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω αντάρτικου Λαφαζάνη!


Αλλιώς τα περίμενε ο Τσίπρας, αλλιώς εξελίσσεται η... ενοποίηση του κόμματός του

Αλλιώς τα έχει οργανώσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλιώς του βγήκαν οι εξελίξεις... Ο λόγος για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται σήμερα στο ΣΕΦ. Ενώ, ο Αλέξης είχε αποφασίσει και δρομολογήσει όλες οι τάσεις του Συνασπισμού, αλλά και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσουν τους υποψηφίους τους σε ενιαία λίστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ακολούθησε άλλο δρόμο...
Συγκεκριμένα, αποφάσισε το Αριστερό Ρεύμα του οποίου ηγείται να πάει για ξεχωριστή καταγραφή των δυνάμεων του, και να κατεβάσει διαφορετική λίστα. Παράλληλα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος όπου βρισκόταν εξέφραζε τη διαφωνία για το γεγονός να γίνει ενιαίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ηλεκτρισμένο κλίμα στην Συνδιάσκεψη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες...

parapolitika.gr


Απόστολος Κακλαμάνης: Ψέματα τα όσα λέει ο Σταύρος Ψυχάρης για μένα Πηγή: Απόστολος Κακλαμάνης: Ψέματα τα όσα λέει ο Σταύρος Ψυχάρης για μένα

Σε μία ακόμα απάντηση στα γραφόμενα του Σταύρου Ψυχάρη δίνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης που υποστηρίζει πως δέχεται προσωπική επίθεση καθώς αντιπαλεύει το σχέδιο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ.
Ακόμα ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει πως ο «Αθηναίος Πολίτης» ψεύδεται στις κατηγορίες πως υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός και πως.....

Ακόμα να πάρει τον πούλο ρε; Στενός συνεργάτης του Σαμαρά στην λίστα με τα λεφτά της Μαργαρίτας Παπανδρέου


Αληθεύει ότι αντί να τον σουτάρουν, προσπάθησαν να αποτρέψουν την αναγραφή του ονόματός του;;;; Τέτοια ξεφτίλα;;; Πάλι η λογική "μη μιλάς και αύριο οι ηλίθιοι οι πολίτες θα το έχουν ξαχάσει"... Τόσο ξεφτιλισμένος που ούτε μια ανακοίνωση δεν έβγαλε ο τύπος!!

Πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, προκαλεί η .....